QUOTE(kackac @ 2016 01 07, 17:39)
*Ar dabar yra prasminga grįžti atgal ir imti rizikuoti tų kelių procentų, nepersirgusių moterų kūdikiais kai raudoniukės infekcija taps visuotinai paplitusi? Koks sveiko proto žmogus pasisakys už ligos sugrąžinimą į visuomenę?
Papildyta:
**Suraskit man mokslinį statistinį straipsnį, kiek procentų vaikų iš visų imunizuotų patyrė Stivenso-Džonsono sindromą. O aš paieškosiu duomenų kiek vaikų mirė nuo tymų komplikacijų.
* tuo turetu pasirupinti ATSAKINGOS busimos mamos ir ATSAKINGI jas priziurintys gydytojai. Asmeniskai as dariausi tyrima raudonukes antikuniams pries pastodama, nors puikiai prisminiau, kad sirgau raudonuke vaikysteje, bet del viso pikto pries pastodama si tyrima pasidariau, tyrimas parode ka ir zinojau - prasirgta, tai reiketu padaryti ir visoms busimoms mamos pries pastojima, tada nebutu jokios rizikos
**nematau prasmes to daryti, nes jums vis tiek patikimi tik jusu saltiniai
be to, jei nezinote, dauguma rimtu moksliniu straipsniu (kurie tikiuosi jau butu patikimas saltinis) duomenu bazese yra mokami, taigi kai man tai bus tai tiek aktualu, kad mokeciau uz sia informacija tai ir padarysiu, bet tikrai ne
Kackac paliepus
Papildyta:
QUOTE(kackac @ 2016 01 07, 17:58)
Tą patį Stisvenso-Džonso sindromą patyrė berniukas, išgėręs analgetikų. A dar kada vartosite ibuprofeną?
http://www.15min.lt/...nagu-541-269328
Siam berniukui buvo skirti ir antibiotikai, tai dar neaisku ar nuo analgetiku ar nuo antibiotiku vis tik jam sis sindromas taip issivyste