Įkraunama...
Įkraunama...

Tiems, kurie nori daugiau žinoti apie skiepus

QUOTE(kackac @ 2016 01 03, 19:33)
Skiepytųjų sergamumas nepalyginamai mažesnis nei neskiepytųjų. 4u.gif O pavojingiausiame amžiuje iki ketverių metų sergantieji praktiškai visi neskiepyti.

Kas ten žino,gal tik skiepyti kai kurie lengviau perserga,o ligą kaip reikiant paplatina 4u.gif
Mano jau senai prašoko tą amžių,nesusirgo,ir skiepyti jo negalima,jei užsikrės žinosiu,kad nuo skiepyto,nes kaip anksčiau minėjau tam neskiepytui taip pat reikia nuo kažko užsikrėsti,o tas kažkas mano manymu ir yra skiepytas,kuris reguliariai gauna virusų dozes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Erikauzas @ 2016 01 03, 19:41)
Kas ten žino,gal tik skiepyti kai kurie lengviau perserga,o ligą kaip reikiant paplatina 4u.gif
Mano jau senai prašoko tą amžių,nesusirgo,ir skiepyti jo negalima,jei užsikrės žinosiu,kad nuo skiepyto,nes kaip anksčiau minėjau tam neskiepytui taip pat reikia nuo kažko užsikrėsti,o tas kažkas mano manymu ir yra skiepytas,kuris reguliariai gauna virusų dozes 4u.gif

Iš tavęs tik ir girdžiu: "kas ten žino?" Kaip suprantu, patinka savo nežinomybėje ir mitizuotame pasaulyje gyventi? biggrin.gif Ir kaifuoti nuo savo susikurtų fantazijų? biggrin.gif Gal vieną kartą imk ir sužinok, kaip ten yra iš tiesų. Ar smagiau tuose kaifinguose kliedesiuose mirkti? Taip ir patapot klounais visuomenės akyse. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kackac @ 2016 01 03, 19:51)
Iš tavęs tik ir girdžiu: "kas ten žino?" Kaip suprantu, patinka savo nežinomybėje ir mitizuotame pasaulyje gyventi? biggrin.gif Ir kaifuoti nuo savo susikurtų fantazijų?  biggrin.gif  Gal vieną kartą imk ir sužinok, kaip ten yra iš tiesų. Ar smagiau tuose kaifinguose kliedesiuose mirkti? Taip ir patapot klounais visuomenės akyse. biggrin.gif

Kad žinokite visokie Usoniai manęs neįtikina,nusišneka diedas,tingiu net klausyti aš tokių marazmų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Erikauzas @ 2016 01 03, 20:20)
Kad žinokite visokie Usoniai manęs neįtikina,nusišneka diedas,tingiu net klausyti aš tokių marazmų biggrin.gif

VBS agenčių "reportažai" savo žinių lygiu juk perspjaus visus usonius. biggrin.gif Ir klausyti jų taip ausiai miela ir visai net nesitingi. Klausytum ir klausytum, ane wub.gif O paskui čia mums tas pasakas retransliuotum. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kackac @ 2016 01 03, 20:30)
VBS agenčių "reportažai" savo žinių lygiu juk perspjaus visus usonius. biggrin.gif  Ir klausyti jų taip ausiai miela ir visai net nesitingi. Klausytum ir klausytum, ane wub.gif O paskui čia mums tas pasakas retransliuotum. bigsmile.gif

O taip biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kackac @ 2016 01 03, 20:51)
Iš tavęs tik ir girdžiu: "kas ten žino?" Kaip suprantu, patinka savo nežinomybėje ir mitizuotame pasaulyje gyventi? biggrin.gif Ir kaifuoti nuo savo susikurtų fantazijų?  biggrin.gif  Gal vieną kartą imk ir sužinok, kaip ten yra iš tiesų. Ar smagiau tuose kaifinguose kliedesiuose mirkti? Taip ir patapot klounais visuomenės akyse. biggrin.gif

Na kol kas prisvaigimus ir greiciausiai nuo vakcinu kaifo, nes turbut viskuo kuo galima esat pasiskiepijusi, girdime tik is jusu. Nei viename poste jokios konkrecios info, faktu ar patikimo saltinio necituojate, tik visus dedate i miglas, VBS, suns dienas, ale nieko neismanacias, rasote tik tam, kad kirsintumet, kaip sakoma...sunys loja, o karavanas eina.
O del klounu, tai deja, bet visuomene yra ir tie, kurie mano virnaip ir mano kitaip, taip, kad jus esate klounai irgi, sventai tikedami, kad vakcinos gelbeja jus nuo vaikisku ligu, kuriomis geriau persirgti vaikysteje, nei pasibaigus "plastmasiniam" vakcinos imunitetui susirgti jau brandziam amziuje

Beje palinketi, suzinoti, kaip ten yra is tikruju, palinkeciau ir jums, nes tiesa yra per viduri, nei antivaxeriu, nei provaxeriu puseje.
Sekmes skaiciuojant honorara uz propoganda
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2016 01 03, 21:42)
Na kol kas prisvaigimus ir greiciausiai nuo vakcinu kaifo, nes turbut viskuo kuo galima esat pasiskiepijusi, girdime tik is jusu. Nei viename poste jokios konkrecios info, faktu ar patikimo saltinio necituojate, tik visus dedate i miglas, VBS, suns dienas, ale nieko neismanacias, rasote tik tam, kad kirsintumet, kaip sakoma...sunys loja, o karavanas eina.
O del klounu, tai deja, bet visuomene yra ir tie, kurie mano virnaip ir mano kitaip, taip, kad jus esate klounai irgi, sventai tikedami, kad vakcinos gelbeja jus nuo vaikisku ligu, kuriomis geriau persirgti vaikysteje, nei pasibaigus "plastmasiniam" vakcinos imunitetui susirgti jau brandziam amziuje

Beje palinketi, suzinoti, kaip ten yra is tikruju, palinkeciau ir jums, nes tiesa yra per viduri, nei antivaxeriu, nei provaxeriu puseje.
Sekmes skaiciuojant honorara uz propoganda

Rašau šitoje temoje jau gerus kelis mėnesius. Buvau čia sukėlusi krūvas faktų, tyrimų rezulatų iš rimtų recenzuojamų mokslinių žurnalų, diagramų, statistinių duomenų. Nepatingėkit, pasieškokit 4u.gif O kuo remiasi antivaxer stovykla? Prielaidomis, spėjimais, subjektyviais nekvalifikuotų žmonių vertinimais ir pan. Objektyvumu tokie dalykai, deja, net nekvepia.

Čia priėjo Kindziulis ir tarė: "... tiesa yra kažkur per vidurį". lotuliukas.gif Gerai, kad ne anapus...

Per menka publika, kad būtų ką skaičiuoti. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kackac: 03 sausio 2016 - 22:02
Tai ko jaudinates, kad menka nevakcinuotu publika? Gyvenkit savo rojuje, siaip jau antivaxeriai atsirado su Jeneriu, kai jis ten sumane kaimo vaikus i bandymus itraukti ir karviu raupais "paskiepyti", sakyciau antivaxeriai tiek pat seni, kaip ir vakcinu tiesa.

O jums faktas SV40 ka nors sako? ar irgi sakysit, kad issigalvojimas? Tiesa 20 metu tai slepe J. Salkas, kol pats pripazino, nes kur ten tiek mirusiu zmoniu nuo vakcinos sukelto vezio ir kt. ligu, kitu sali vakcinu kalendoriu keitimas, atsisakymas pvz. Nyderlanduose neskiepijama TBC jau nuo 1890 metu, kazkodel ten susirgimu maziausiai Europoje, nors kitur vakcinavimas beveik 100proc. vyksta...tiesiog sirgimas ta liga nesusijes su vakcinuotuju kiekiu.
As esu uz, kad butu pasirinkimas, kad nesirges vejaraupiais zmogus turetu galimybe apsisaugoti, jei skiepas veikia, ir nesusirgti suaugusiam baisia vaikiska liga, bet turi buti perduodamas genetine informacija imuniteto apie narturaliai persirgta liga, kitaip ta pati visuomene nebetures genetines info apie ta liga, o tik dirbtinai sukurta, neplnaverti, o ligos beje megsta prisitaikyti ir virsti kitom formom, kaip nutiko su JAV vejaraupiu skiepais ir dabar gerokai padidejusiu juostines puslelines susirgimais iki mirties atveju, kai tuo tarpu nuo vejaraupiu, vaikai nemirsta.
Manau, esat protinga moteris, nesvarbu, ar jus rasot del pinigo, ar tiesiog esate sventai tikinti ideja, kad skiepai isgelbes pasauli (kartais keistai dziugu, kad zmones moka taip fanatiskai tiketi), ir tai, kad turi buti pasirinkimas, ar naudosite mokslo pasiekima (kaip megsta SAM rasyti savo laiskuose-kopijose) GMO, E 621, ar ne...visi sitie dalykai kazkada atrasti is geru paskatu, veliau istirti pasirode turintys tamsiaja puse, kodelgi neleidzia klonuoti visko is eiles, juk tai nerealus mokslinis pasiekimas...klonai yra nevaisingi...ir t.t. ir pan.
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2016 01 03, 22:49)

Simian virus 40 - senučiukė istorija šiuo metu niekaip nesusijusi su poliomielito vakcina. Tad miegokit ramiai. 4u.gif

Visi jūsų norai paremti tik asmeniniu interesu, bet turite suprasti, kad imunologine prasme mes nesame laisvi rinktis, nes mano pasirinkimas iš kito gali atimti galimybę gyventi. Tai ne ta laisva valia, kuria vedina galiu rinktis maisto produktus, avalynės gamintoją ar automobilio markę. Tai pasirinkimas, kuris neišvengiamai įtakoja visuomenės silpniausius narius, jų gyvenimo ir sveikatos kokybę. Šitoje vietoje turi būti labai darnus visuomeninis solidarumas, suprantant, kad ligų protrūkius galima valdyti tik pakankami dideliu imunizuotųjų skaičiumi. Suprasdami, kad visuomenėje visada bus silpnųjų, negalinčių vykdyti to solidarumo principo, turime mes sveikieji, mūsų sveiki vaikai nevengti skiepijimosi. Tai duoklė savo vaikų ir ateinačių kartų sveikatai. O vakcinų saugumas dabar tiek aukšto lygio, kad pagrindo dvejonėms ir baimėms praktiškai neturėtų būti. Mane stebina antivaxer sekėjų neišprusimas ir ribotumas, o baisiausia, kad tas dezinformatyvias idėjas jie skleidžia visuomenėje. Aš net inicijuočiau tokių organizacijų teisinę atsakomybę už galimai net nepataisomą žalą visuomenės ir ateities kartų sveikatai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kackac: 03 sausio 2016 - 23:15
QUOTE(kackac @ 2016 01 03, 23:08)
QUOTE(Alchemie @ 2016 01 03, 22:49)

Simian virus 40 - senučiukė istorija šiuo metu niekaip nesusijusi su poliomielito vakcina. Tad miegokit ramiai. 4u.gif

Čia dar klausimas,žinote viskas tik gerokai vėliau iškyla į paviršių ir taip visada smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Erikauzas @ 2016 01 03, 23:37)
Čia dar klausimas,žinote viskas tik gerokai vėliau iškyla į paviršių ir taip visada  smile.gif

Esi amžinas beviltiškas klausimas, klaidžiojantis sąmokslo teorijų ir mitų pasaulyje. Kaip Alisa kreivų veidrodžių karalystėjė. biggrin.gif Į tai įsijautę ir užstrigę, ilgainiui tampa tam tikrų įstaigų klientais. 4u.gif
Atsakyti
Kackac, priminkite prašau nuo kokių ligų šiuo metu esate revakcinuota.
Atsakyti