QUOTE(kackac @ 2015 11 28, 14:04)
Turint omeny, kad pirmąjį pusmetį kūdikis skiepijamas praktiškai kas mėnesį, tai po dvi venos punkcijas kiekvieno skiepo proga - labai jau ekstremalu ir net žiauroka
Jei nutuoktum, ką reiškia kūdikiui paimti veninio kraujo, manau, susilaikytum nuo tokio tipo viešų pasiūlymų. Neduokdie, atsiras kas ims ir paklausys
Aš iš viso siūlyčiau neskiepyti tik gimusių vaikų,nes tai rusiška ruletė kaip pasiseks,apie vaiką tik gimusį niekas nieko nežino,bet leidžia sau pažaisti su juo.Suskiepija iki 1.5m.viską,kai mažiausiai ant vaiko matosi,o toliau seka kalbos sutrikimai,autizmai,visokios ligos,kas ten beatgamins kas nuo ko.Va skiepytų didesnius viskas būtų aišku.
Dange,aš žinau kokius daryčiau sau tai ir pasiliksiu,nors man to ir neprireiks.Skiepyti nei savęs,nei savo vaikų daugiau gyvenime nesiruošiu.Ir vaikas tikiu neskiepys savo vaikų,ir artimieji nutraukė visas vakcinacijas.Taigi tegul mamos,kurios skiepija,ar tik ruošiasi skiepyti domisi viskuo ir stebi savo vaikus,nepasitikėdamos aklai tokiais kaip kackac.Jai paskui bus nusispjauti ant nukentėjusių nuo skiepų.Tėvai irgi turi žinoti,kad jei kas nutiks nuo skiepų bus nustumti į šoną ir jų niekas gydyti už ačiū nenorės.Ar ne taip?Taip,kad tai dar kartą įrodo,kad vaikų sveikata valdžiai nėra svarbi.