Įkraunama...
Įkraunama...

Tiems, kurie nori daugiau žinoti apie skiepus

QUOTE(Erikauzas @ 2015 11 27, 18:35)

Kiekvienai mamai skiepijančiai vaikus patarčiau darytis tyrimus prieš ir po skiepo,jei rūpi vaikas tam negailėti pinigų,vestis nuo gimimo sąsiuvinius koks vaikas iki ir po skiepų,kokius vaistus duoda,kaip viskas einasi.

Kokius?
Atsakyti
QUOTE(Erikauzas @ 2015 11 27, 17:35)
Jūs siekiate vieno,kad visi nukentėję nuo skiepų tylėtų,nes turite tam asmeninių priežasčių.

Atvirkščiai, raginu visus kreiptis ir informuoti, nepriklausomai nuo gydytojo veiksmų. Net nuorodą įdėjau, kur ir kaip tai padaryti.

O visa kita posto dalis - mėgėjams 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kackac: 27 lapkričio 2015 - 17:43
QUOTE(dange @ 2015 11 27, 17:39)

Sunkiųjų metalų,kraujo tyrimus,kad viską būtų galima stebėti,kaip kas keičiasi.Aš keli metai stebiu skiepijančias mamas forumuose,rašo mano vaikas po skiepo nepaliaujamai klykia,,nebevalgo,neramus krupčioja,išberia,prirašo krūvas vaistų,po kiek laiko vėl guodžiasi dilgėlinė,astmą,nerašau nei vienai,kad perspėti,bet prieš kelias dienas kai kurios pasigiria,kad paskiepijo ir tada prasideda guodimaisi,jos net nesuvokia kas atsitiko.Pasirodo iš mamų pasakojimų daugumai vaikų net kalba sutrinka,jei iki skiepo tarė žodžius,po nebetaria.
Siūlau kiekvienai mamai stebėti savo vaikus ypač kaip jie keičiasi po skiepų ir labai atidžiai stebėti,klausą,grimasas,akis,judesius,raumenų tonusą ar jis nepadidėjo ar ne pamažėjo iki ir po skiepo,tas nieko nekainuoja.
Atsakyti

i 
Kai kurios pastarųjų dienų žinutės temoje buvo ištrintos. Tema skirta klausimams, atsakymams ir informacijai apie skiepus. Asmeniniai pokalbiai nesusiję su šia ar kitomis konkrečiomis temomis gali vykti asmeninėmis žinutėmis arba "paplepėjimų" temose. Todėl prašome gerbti kitus narius ir neteršti temos žinutėmis, kurios nesusiję su tema.
Atsakyti
QUOTE(Erikauzas @ 2015 11 27, 17:51)
Sunkiųjų metalų,kraujo tyrimus,kad viską būtų galima stebėti,kaip kas keičiasi

Turint omeny, kad pirmąjį pusmetį kūdikis skiepijamas praktiškai kas mėnesį, tai po dvi venos punkcijas kiekvieno skiepo proga - labai jau ekstremalu ir net žiauroka doh.gif Jei nutuoktum, ką reiškia kūdikiui paimti veninio kraujo, manau, susilaikytum nuo tokio tipo viešų pasiūlymų. Neduokdie, atsiras kas ims ir paklausys biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Erikauzas @ 2015 11 27, 18:51)
Sunkiųjų metalų,kraujo tyrimus,kad viską būtų galima stebėti,kaip kas keičiasi.

Sunkiųjų metalų: kurių? Kraujo tyrimas bendras, ar biocheminis, o gal abu? Kokius pokyčius šiuose tyrimuose tikitės pastebėti, per kiek laiko, jūsų nuomone jie turėtų atsirasti?
Atsakyti
QUOTE(kackac @ 2015 11 28, 14:04)
Turint omeny, kad pirmąjį pusmetį kūdikis skiepijamas praktiškai kas mėnesį, tai po dvi venos punkcijas kiekvieno skiepo proga - labai jau ekstremalu ir net žiauroka doh.gif  Jei nutuoktum, ką reiškia kūdikiui paimti veninio kraujo, manau, susilaikytum nuo tokio tipo viešų pasiūlymų. Neduokdie, atsiras kas ims ir paklausys biggrin.gif

Aš iš viso siūlyčiau neskiepyti tik gimusių vaikų,nes tai rusiška ruletė kaip pasiseks,apie vaiką tik gimusį niekas nieko nežino,bet leidžia sau pažaisti su juo.Suskiepija iki 1.5m.viską,kai mažiausiai ant vaiko matosi,o toliau seka kalbos sutrikimai,autizmai,visokios ligos,kas ten beatgamins kas nuo ko.Va skiepytų didesnius viskas būtų aišku.
Dange,aš žinau kokius daryčiau sau tai ir pasiliksiu,nors man to ir neprireiks.Skiepyti nei savęs,nei savo vaikų daugiau gyvenime nesiruošiu.Ir vaikas tikiu neskiepys savo vaikų,ir artimieji nutraukė visas vakcinacijas.Taigi tegul mamos,kurios skiepija,ar tik ruošiasi skiepyti domisi viskuo ir stebi savo vaikus,nepasitikėdamos aklai tokiais kaip kackac.Jai paskui bus nusispjauti ant nukentėjusių nuo skiepų.Tėvai irgi turi žinoti,kad jei kas nutiks nuo skiepų bus nustumti į šoną ir jų niekas gydyti už ačiū nenorės.Ar ne taip?Taip,kad tai dar kartą įrodo,kad vaikų sveikata valdžiai nėra svarbi.
Atsakyti
QUOTE(Erikauzas @ 2015 11 28, 14:35)
Aš iš viso siūlyčiau neskiepyti tik gimusių vaikų,nes tai rusiška ruletė kaip pasiseks,apie vaiką tik gimusį niekas nieko nežino,bet leidžia sau pažaisti su juo.Suskiepija iki 1.5m.viską,kai mažiausiai ant vaiko matosi,o toliau seka kalbos sutrikimai,autizmai,visokios ligos,kas ten beatgamins kas nuo ko.Va skiepytų didesnius viskas būtų aišku.

Na va, pati patvirtini, kad ligų ir sutrikimų kilmė neaiški, o vis tiek kaltini skiepus doh.gif Kaip užstrigusi plokštelė.
Atsakyti
QUOTE(kackac @ 2015 11 28, 14:42)
Na va, pati patvirtini, kad ligų ir sutrikimų kilmė neaiški, o vis tiek kaltini skiepus doh.gif  Kaip užstrigusi plokštelė.

Ir niekas netiria,nenaudinga?O tos ligos pvz.autizmas ne dėl sunkiųjų metalų tokių kaip yra vakcinose?Kai vaikas gavęs nuo gimimo tiek skiepų negali pakenkti?

Gal galite statistiką kiek neskiepytų visiškai nei vieno skiepo nėra gavę yra autistų,skaičiau tradicinės medinės LT mediko komentarą,kad tarp neskiepytų nei vieno autisto.Kaip čia iš tikro yra,pažįstu daug neskiepytų ir nei vieno autisto.Kiek žinau autistų visi gavę skiepus.
Atsakyti
QUOTE(Erikauzas @ 2015 11 28, 15:06)
Ir niekas netiria,nenaudinga?O tos ligos pvz.autizmas ne dėl sunkiųjų metalų tokių kaip yra vakcinose?Kai vaikas gavęs nuo gimimo tiek skiepų negali pakenkti?

Kaip tai netiria? Tyrimų tikrai nemažai. Bėda tame, kad vakcinofobai patologiškai jų nenori matyti. Net šitam subforume buvo keli įkelti. Vis tiek "nemato". Įdomu, kas jiems moka už tai, kad jie nematytų? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kackac: 28 lapkričio 2015 - 15:13
QUOTE(kackac @ 2015 11 28, 15:13)
Kaip tai netiria? Tyrimų tikrai nemažai. Bėda tame, kad vakcinofobai patologiškai jų nenori matyti. Net šitam subforume buvo keli įkelti. Vis tiek "nemato". Įdomu, kas jiems moka už tai,  kad jie nematytų? bigsmile.gif

Sorriukas jei kažką praleidau,man tiesiog jei nesunku parašykite kiek neskiepytų yra autistų.Ačiū 4u.gif
O tiria labai ilgai,kol ginčai pasaulyje dėl autizmo verda,greitai bus iš penkių skiepytų vienas autistas.O gal to ir siekiama?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erikauzas: 28 lapkričio 2015 - 15:39
QUOTE(Erikauzas @ 2015 11 28, 15:35)
Sorriukas jei kažką praleidau,man tiesiog jei nesunku parašykite kiek neskiepytų yra autistų.Ačiū 4u.gif
O tiria labai ilgai,kol ginčai pasaulyje dėl autizmo verda,greitai bus iš penkių skiepytų vienas autistas.

Pala, čia tamstytė sakei, "kad tarp neskiepytų nei vieno autisto". Vat ir pagrįsk tą mintelę bigsmile.gif Prie ko čia aš.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kackac: 28 lapkričio 2015 - 15:41