Įkraunama...
Įkraunama...

Tiems, kurie nori daugiau žinoti apie skiepus

QUOTE(Medeinna @ 2011 12 09, 15:53)
Sveiki,
noriu pasidalinti vieno vaiko istorija po hepatito B skiepo. Berniukui Janui Amerikoje. Dabar, gailiuosi, kad savo vaika, ka tik neseniai gimusi, skiepijau siuo skiepu. Nes labai rizikavau. Juk nieks nezino, koks vaikas gime, kokia jo imunine sistema ir pan.

Ispejimas : Vaizdai gali labai sujaudinti http://iansvoice.org/default.aspx

verysad.gif Baisu sad.gif labai gaila ...
Atsakyti
Sveiki,
noriu pasidalinti vieno vaiko istorija po hepatito B skiepo. Berniukui Janui Amerikoje. Dabar, gailiuosi, kad savo vaika, ka tik neseniai gimusi, skiepijau siuo skiepu. Nes labai rizikavau. Juk nieks nezino, koks vaikas gime, kokia jo imunine sistema ir pan.

Ka jau bepridursi... baisu... Aisku, galima cia sakyti,kad cia tik vienetam taip nutinka, bet jei tas vienetas - tavo vaikas - yra baisu... verysad.gif
Negalejau net teksto perskaityt, sokiravo nuotraukos...
Atsakyti
http://vactruth.com/ 4u.gif
Atsakyti
http://www.vaikas.lt...ta-konferencija

Ten salia dar yra 3 straipsniai. Pasiskaitykit. Kai kam zinoma bus, kai kam - nauja 4u.gif
Atsakyti
Pasidalinau įdėta nuoroda apie tą aa berniuką su pažįstamomis mamomis. Viena iš jų štai tokį komentarą parašė. Gal kurią mamą ar būsimą mamą privers rimčiau pamąstyti dėl hepatito B skiepo.

"Visoms jaunoms mamoms sakau : tik neskiepykite vaiko nuo hepatito , šis skiepas buvo sukurtas rizikos grupėms, prostitutėms, gėjams , narkomanams .. šie nesiskiepija, tai reikia jį kokioms kvailoms tautoms iškišti, pavz, skandinavijoje šio skiepo naujagimiams nėra. Turiu draugę medikę , žinau ką sakau, beje yra tos info ir internete. Čia ne pirmas toks atvejis, yra jau nemažai vaikų ir Lietuvoje. Ne visi tie skiepai gėris, reikia atsirinkti. Neseniai dukterėčia gimdė, neskiepijo, seselė tik šyptelėjo , sako mamytė apsiskaičiusi, veiksmas antakalnio klinikose."

Atsakyti
Hepatito B skiepas dar yra tuom pavojingas, kad jis dazniausiai auginamas bezdzioniu inkstu audiniuose - kulturose, ir taip gali pernesti kokias nors povingas ligas, pvz. sepsi. Del berniuko Jano, toms, kurios neskaite - jis mire po 49 dienu nuo gimimo... Labai liudnas atvejis. Daktarai tik gasdina baisiom ligom, bet niekas is ju negali apsaugoti nuo sunkiu salutiniu poveikiu. Kas tada?
Man dziugu, kad vis daugiau tevu ima mastyti, o ne aklai leidzia daryti savo vaikams ivairias medicinines manipuliacijas.
Atsakyti
Sveiki,

biasu skaityt... aš nesu visų vakcinų priešininkė, ir manau, akd jos turi savo vietą ir tarnauja žmonijai, bet vat būtent tokie atvejai mane gąsdina - kodėl mes kišam vakcinas tokiem mažiem kūdikiams, kai net nežinom apie jų sveikatą dar nieko, su prezumcija, kad jie visiškai veiki, ir vakcina nieko blogo jiems nepadarys. nes net jei ta vakina ir 'niko blogo', bet sutapus tam tikrom aplinkybėm, galbūt su kažkiais imuniteto ar kt sutrikimais ji gali baigtis būtent taip.... ir vistiek esam tikinami kad skiepykit, viskas bus gerai, iap būna labai retai doh.gif doh.gif

aš jau ne kartą rašiau, kaip man buvo su antrąja mergyte, vėl pasikartosiu, atsisakiau skiepų dėl to, kad mano vyresnėlis buvo alergiškas, ir būtent vienai iš sudedamųjų dalių Hep B vakcinos, o kaip gimė antroji, med personalas ne šiaip sau N kartų mane tikimo paskiepyti, bet ir bandė motyvuoti "juk jei pirmas vaikas alergiškas, nereiškia, kad ir antras". bet tai jei jau yra didelė tikimybė, kad ji alergiška, ir bus pašalinis poveikis, kaip taip galima sakyti , kad "skiepyk, nebus"....
Atsakyti
QUOTE(Fedes @ 2011 12 11, 12:46)
biasu skaityt... aš nesu visų vakcinų priešininkė, ir manau, akd jos turi savo vietą ir tarnauja žmonijai, bet vat būtent tokie atvejai mane gąsdina - kodėl mes kišam vakcinas tokiem mažiem kūdikiams, kai net nežinom apie jų sveikatą dar nieko, su prezumcija, kad jie visiškai veiki, ir vakcina nieko blogo jiems nepadarys. nes net jei ta vakina ir 'niko blogo', bet sutapus tam tikrom aplinkybėm, galbūt su kažkiais imuniteto ar kt sutrikimais ji gali baigtis būtent taip.... ir vistiek esam tikinami kad skiepykit, viskas bus gerai, iap būna labai retai  doh.gif  doh.gif

aš jau ne kartą rašiau, kaip man buvo su antrąja mergyte, vėl pasikartosiu, atsisakiau skiepų dėl to, kad mano vyresnėlis buvo alergiškas, ir būtent vienai iš sudedamųjų dalių Hep B vakcinos, o kaip gimė antroji, med personalas ne šiaip sau N kartų mane tikimo paskiepyti, bet ir bandė motyvuoti "juk jei pirmas vaikas alergiškas, nereiškia, kad ir antras". bet tai jei jau yra didelė tikimybė, kad ji alergiška, ir bus pašalinis poveikis, kaip taip galima sakyti , kad "skiepyk, nebus"....

Situ atzvilgiu as palaikau UK politika tuo klausimu. Jie vaikucius pradeda skiepyti tik nuo 6 savaiciu. Na tuberkuliozes skiepa gali darytis ir anksciau, jei esi is rizikos salies ir jei nori, aisku.
O realiai mastant, juk cia apie 60 virs milijonu zmoniu, kone kasdien gali susidurti su zmogum/em, kurie dar vakar vaiksciojo Afrikos zeme. Ka noriu pasakyti, kad rizikos faktorius uzsikresti kokiom baisybem yra be galo didelis (dar turint omeny, kad visi shopingai pritaikyti mamom su vaikais, tad cia pilna mamyciu su keliu dienu kudikeliais)... Bet kazkokdel skiepyti vos gimusiu nepradeda.
As manau, kad vien tas faktas, jog skirtingoj valstybej, skirtingi laikai, skiepai vercia abejoti skiepu tiek nauda, tiek apsauga, nes jei jie butu tokie nepriekaistingi, visas pasaulis turetu vieninga skiepijimosi sistema, ar ne? smile.gif
Atsakyti
Geriausiai naujagimiu ir mazu kudikeliu netampyti po ivairius shopus, maximas ir t.t. Juk ir skiepyti maziukai gali apsirgti, ypac jei nemaitinami mamos pienu.

Viena Rusijos mokslininke Červonskaja, kurusi vakcina nuo poliomelito teigia, kad:
- negalima skiepyti visus is eiles,
- butina skiepytis, kai yra rimtos epidemijos arba kontaktas su serganciuoju,
- ir kad skiepu kalendorius - yra viena is siuolaikines medicinos klaidu, nes neatsizvelgiama i kiekviena vaika, jo sveikatos bukle, imuniteta individualiai.
Atsakyti
QUOTE(Medeinna @ 2011 12 11, 18:05)
Geriausiai naujagimiu ir mazu kudikeliu netampyti po ivairius shopus, maximas ir t.t. Juk ir skiepyti maziukai gali apsirgti, ypac jei nemaitinami mamos pienu.

Geriausia gal ir butu, bet esme tame, kad tie kudikeliai neuzsikrecia bigsmile.gif epidemiju nera smile.gif Ir ju tikrai daug nemaitinamu krutimi... Nors maitinanciom visi patogumai cia ant kiekvieno kampo thumbup.gif O jei dar pamatytumet kaip tie mazyliukai nuogom kojytem ir galvytem nesiojami kai tevai susisupe i pukines striukes doh.gif Aisku, nesakau, astmos atveju cia labai daug vaikam, bet tam darba ir pelesis nudirba labai dideli, bet ne apie tai cia tema smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Fedes @ 2011 12 11, 13:46)

Man lygiai tas pats buvo, kai atsisakiau antra skiepyt nes pirmas vaikas alergiskas. Irgi ne viena ejoir itikinejo kad antram viskas bus gerai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ZEMIKA @ 2011 12 08, 08:33)
Ar hepatito B vakcina pavojingesnė nei hepatitas B?

Nacionalinis Vakcinos Informacijos Centras (NVIC) pateikė ankstesnių metų duomenis, nurodančius, kad hepatito B vakcinų skaičius, susijęs su pašaliniais poveikiais ir mirties atvejais jaunesnių nei 14 metų amerikiečių vaikų, yra neįprastai aukštas ir ženkliai viršija tos pačios amžiaus grupės hepatito B ligos atvejų skaičių.

blink.gif as kazko nesupratau? kaip gaili vakcinos centras teikti duomenis PRIES save-savo nenaudai? jam tai naudinga??? blink.gif
Atsakyti