Įkraunama...
Įkraunama...

Tiems, kurie nori daugiau žinoti apie skiepus

QUOTE(sotto @ 2013 08 09, 15:22)
nesuprantu pasipiktinimo  tongue.gif
*atsirado... ir štai prašom skiepai....  Labai toli esate nuo šios virtuvės, labai toli. Sunku net diskutuoti..
sita virtuve puikiai zinau,dar zinau ,kad nuo paprastu ligu vaistu nera ir jos net neisgydomos,tik simtomai gydomi.Kiek pazistamu yra pripranti prie vaistu,o nepasveikstama.O va vakcinos tai "zaprasta" greit padaromos.Zinau kad vakcinos turi ne tik geraja puse,bet ir blogaja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vintazh: 09 rugpjūčio 2013 - 14:54
QUOTE(Vintazh @ 2013 08 09, 15:40)
sita virtuve puikiai zinau,
*dar zinau ,kad nuo paprastu ligu vaistu nera ir jos net neisgydomos,tik simtomai gydomi.
**Kiek pazistamu yra pripranti prie vaistu,o nepasveikstama

***.O va vakcinos tai "zaprasta" greit padaromos.Zinau kad vakcinos turi ne tik geraja puse,bet ir blogaja.

nenoriu įžeisti komentuodama, bet jei rašote, kad pažįstate šią virtuvę cool.gif

*kokios paprastos ligos, ką reiškia terminas paprastos ligos?
**Ar Jūsų pažįstami yra kažkokie statistiškai svarbūs vienetai, atskaitos taškas, kuriuo galima remtis ir daryti bent kiek reikšmės turinčias išvadas?
Prie kokių vaistų pripranti, o nepasveiksti? Ar bent įsivaizduojate dabartinę vaistų įvarovę, kad tokį abibendrinimą padarėte?

*** tai argumentuokite tą blogąją pusę. Bet tikrais, paremtais argumentais, o ne plepalais bereikšmiais.... zaprasta padaromos- tikrai kad išmanančio žmogaus argumentas cool.gif

Atsakyti
QUOTE(sotto @ 2013 08 10, 16:33)
nenoriu įžeisti komentuodama, bet jei rašote, kad pažįstate šią virtuvę  cool.gif

*kokios paprastos ligos, ką reiškia terminas paprastos ligos?
**Ar Jūsų pažįstami yra kažkokie statistiškai svarbūs vienetai, atskaitos taškas, kuriuo galima remtis ir daryti bent kiek reikšmės turinčias išvadas?
Prie kokių vaistų pripranti, o nepasveiksti? Ar bent įsivaizduojate dabartinę vaistų įvarovę, kad tokį abibendrinimą padarėte?

*** tai argumentuokite tą blogąją pusę. Bet tikrais, paremtais argumentais, o ne plepalais bereikšmiais.... zaprasta padaromos- tikrai kad išmanančio žmogaus argumentas  cool.gif
Del jusu Sotto tikrai nesikartosiu schmoll.gif nes as zinau ka jus parasysit ketvirtam,penktam,sestame poste,nes jus kalbate mediku kalba,ta kuria jus privalote kalbeti....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vintazh: 11 rugpjūčio 2013 - 19:23
QUOTE(Vintazh @ 2013 08 11, 20:04)
Del jusu Sotto tikrai nesikartosiu schmoll.gif nes as zinau ka jus parasysit ketvirtam,penktam,sestame poste,nes jus kalbate mediku kalba,ta kuria jus privalote kalbeti....

O jJūs kalbate tikrai ne medikų kalba, todėl skamba truputį primityviai, švelniai tariant, Jūsų argumentai, kurie net man, ne medikei, atrodo juokingi, kad prie vaistų priprantama, ir nėra vaistų nuo paprastų ligų blink.gif
Atsakyti
QUOTE(String @ 2013 08 12, 08:55)
O jJūs kalbate tikrai ne medikų kalba, todėl skamba truputį primityviai, švelniai tariant, Jūsų argumentai, kurie net man, ne medikei, atrodo juokingi, kad prie vaistų priprantama, ir nėra vaistų nuo paprastų ligų  blink.gif

Iš tiesų yra vaistų, prie kurių priprantama. Aišku, ne prie visų vaistų, bet... O jeigu Jūs to nežinojote, tai pasidomėkite.
Atsakyti
QUOTE(Vintazh @ 2013 08 11, 20:04)

šiaip aš nieko neprivalau, niekam nesu įsipareigojusi tongue.gif
Ir nėra jokios medikų kalbos. Yra argumentuota, faktais, įrodymais paremta kalba/ diskusija ir yra VBS plepalai, kurie veda į niekur.
Atsakyti
QUOTE(String @ 2013 08 12, 09:55)
O jJūs kalbate tikrai ne medikų kalba, todėl skamba truputį primityviai, švelniai tariant, Jūsų argumentai, kurie net man, ne medikei, atrodo juokingi, kad prie vaistų priprantama, ir nėra vaistų nuo paprastų ligų  blink.gif
Gerai parasykite ,kokie vaistai pavizdziui VISISKAI ISGYDO cukrini debeta,asma,artrita,glaukoma,vezi,ziv,hipertonija,sirdies ligas,kraujagysliu ligas ir t.t.Noreciau suzinoti,parasykite???
Papildyta:
QUOTE(sotto @ 2013 08 12, 10:19)
šiaip aš nieko neprivalau, niekam nesu įsipareigojusi  tongue.gif
Ir nėra jokios medikų kalbos. Yra argumentuota, faktais, įrodymais  paremta kalba/ diskusija ir yra VBS plepalai, kurie veda į niekur.
Tai va kad as ta kalba jau mintinai moku,noretusi ne tik faktais ir argumentais,bet is tikru zmoniu atveju ir ivykiu pasimokyti,norisi padiskutuoti kurie nukenteje nuo vaistu ir skiepu. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vintazh: 12 rugpjūčio 2013 - 11:48
QUOTE(Vintazh @ 2013 08 12, 12:51)
Gerai parasykite ,kokie vaistai pavizdziui VISISKAI ISGYDO cukrini debeta,asma,artrita,glaukoma,vezi,ziv,hipertonija,sirdies ligas,kraujagysliu ligas ir t.t.Noreciau suzinoti,parasykite???

Aukščiau rašiusiai pakomentuosiu, kad taip, be abejo, yra vaistų prie kurių priprantama.
O Jums, Vintazh, pasakysiu, kad Jūs, visų pirma, nesinervinkite, nes juokingai atrodo, kai net per kompiuterio ekraną matosi Jūsų nervai mirksiukas.gif Ir kodėl Jūs pirmiau paprastom ligom pavadinote šias, mano nuomone, visai nepaprastas ligas, kaip diabetas (o ne debetas lotuliukas.gif ), vėžys, ŽIV ir t.t. pati nelabai suprantat, ką rašot. Esat pikta, ir rašinėjat bet ką, kas papuola ant seilės, keikiat skiepus ir juos išradusius mokslininkus, kurie beje tais skiepais gelbėja gyvybes... Nuo visko niekas negali apsaugoti. Nei skiepai, nei vaistai, žmonės miršta ir nuo kitų dalykų.
Atsakyti
QUOTE(String @ 2013 08 12, 13:08)
Aukščiau rašiusiai pakomentuosiu, kad taip, be abejo, yra vaistų prie kurių priprantama.
O Jums, Vintazh, pasakysiu, kad Jūs, visų pirma, nesinervinkite, nes juokingai atrodo, kai net per kompiuterio ekraną matosi Jūsų nervai  mirksiukas.gif  Ir kodėl Jūs pirmiau paprastom ligom pavadinote šias, mano nuomone, visai nepaprastas ligas, kaip diabetas (o ne debetas  lotuliukas.gif  ), vėžys, ŽIV ir t.t. pati nelabai suprantat, ką rašot. Esat pikta, ir rašinėjat bet ką, kas papuola ant seilės, keikiat skiepus ir juos išradusius mokslininkus, kurie beje tais skiepais gelbėja gyvybes... Nuo visko niekas negali apsaugoti. Nei skiepai, nei vaistai, žmonės miršta ir nuo kitų dalykų.
kur jus matote mano nervus? biggrin.gifO kodel negaletu sukurti tokiu vaistu kad tas ligas isgydyt?juk vakcinas greit sukuria.Nejau jus nesusimastot?Ar skaitet kitas temas? o del to ka cia parasete nusispjaukite tris kartus,nes nezinote kas gali buti ateityje.<O jus man istrigote kaip mama kuri parasete kazkuriame poste ,kad jei butu nuo slogos vakcina ir ja skiepytumete lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vintazh @ 2013 08 12, 15:28)
O jus man istrigote kaip mama kuri parasete kazkuriame poste ,kad jei butu nuo slogos vakcina ir ja skiepytumete lotuliukas.gif

O Jūs manote, kad sloga yra šiaip sau sloga? Ar žinote, pvz., kas sukelia slogą? Ar žinote, kad ji gali būti, pavyzdžiui, virusinė? Ar žinote, kad virusai sukelia ligas? Ir t.t., ir t.t. Čia galima daug diskutuoti. Aš norėčiau, kad mano vaikai nesirgtų, kad nepasigautų jokių virusų. Na, bet čia sunku su Jumis tokia tema kalbėt, nes Jūs net nesuprantat skirtumo tarp gydymo nuo ligos ir profilaktikos (t.y. skiepų).......
Atsakyti
QUOTE(String @ 2013 08 12, 13:08)
, kurie beje tais skiepais gelbėja gyvybes... Nuo visko niekas negali apsaugoti. Nei skiepai, nei vaistai, žmonės miršta ir nuo kitų dalykų.
ir dar ,gelbeja gyvybes? bigsmile.gif o kodel tiek daug kudikiu,vaiku,zmoniu mirsta nuo vakcinu??o kiek dar suluosinami visam gyvenimui?

Papildyta:
QUOTE(String @ 2013 08 12, 16:30)
O Jūs manote, kad sloga yra šiaip sau sloga? Ar žinote, pvz., kas sukelia slogą? Ar žinote, kad ji gali būti, pavyzdžiui, virusinė? Ar žinote, kad virusai sukelia ligas? Ir t.t., ir t.t. Čia galima daug diskutuoti. Aš norėčiau, kad mano vaikai nesirgtų, kad nepasigautų jokių virusų. Na, bet čia sunku su Jumis tokia tema kalbėt, nes Jūs net nesuprantat skirtumo tarp gydymo nuo ligos ir profilaktikos (t.y. skiepų).......
zinau,tokia cia ir diskusija,jus juk nenukentejot nuo vakcinu.
Atsakyti
QUOTE(Vintazh @ 2013 08 12, 16:39)
ir dar ,gelbeja gyvybes? bigsmile.gif

Nėra ką diskutuoti. Net gėda skaityti Jūsų postus doh.gif Ar Jūs esat girdėjusi apie skiepus nuo stabligės, pasiutligės ir dar milijonus kitų, nuo kurių, nepasiskiepijus ir užsikrėtus, mirštama? Turbūt ne. Turbūt Jūs žinote tik skiepus nuo gripo. Žodžiu, aišku čia viskas bye1.gif
Atsakyti