Įkraunama...
Įkraunama...

Seksas pagal Zodiako ženklą

QUOTE(bJorky @ 2012 01 11, 19:08)
Seksualinis horoskopas be jokių pagražinimų

Esu dvynė - ir man šitas visai absoliučiai netinka schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Merguciia @ 2011 12 05, 01:42)
Pasidalinkite, koks seksas su skirtingais zodiako ženklais, koks jūsų vyro (žmonos) (draugo (-ės) zodiakas ir koks seksas su juo (ja) Ar jūs pačios atitinkate pagal šį aprašymą, ir jūsų manymu seksualiausias ženklas tai "skorpionas" ? bent jau taip rašoma... bet pasidalinkite savo nuomonėmis ir patirtimi  smile.gif

Vyras dvynys sutinku 100% ax.gif o va apie skorpiona,kuri cia taip visi kelia toj sriti, negaleciau to pasakyti schmoll.gif budavo tik greiciau baigt ir nieko idomesnio doh.gif

Esu Dvyne ir kad ir kaip sunku butu turiu prisipazint,kad teisybes yra ir ne mazai blush2.gif ax.gif
Atsakyti

as oziaragis 4u.gif labai daug tiesos siaip ax.gif
Atsakyti
Jautis (balandžio 21 d.–gegužės 21 d.)

Ženklo stipriosios savybės — įtarinėjimai ir despotizmas.

Ar tu prasidėjai su poligamiška moterimi Jaučiu? Tau labai pasisekė — nuoboduliui atėjo galas! Jos dirbtina ramybė greičiausia perspėja apie greitai įvyksiančią sceną su indų daužymu į tavo gražią galvą. Joms pačioms paskui būna baisu, kaip jos sugeba taip sužvėrėti. Jeigu tu susidirbai, tai išmaldauti jos atleidimą nebus lengva. Moterims Jautėms, kaip ir mums visiems, nesvetimos įkyrios mintys apie seksą (joms nuobodoka su vienu vyru), kurias jos nemokšiškai pridengia banaliais romantiškais juokeliais. Laisvomis nuo skandalų ir rūpesčių minutėmis mėgsta apkalbinėti. Kitais žodžiais tariant, jeigu nori turėti tvirtą šeimą ir krūvą vaikų, paieškok didžiulės moters Jaučio ir pasiruošk laimei. Stenkis šiek tiek mažiau ją maitinti ir neduoti visko, ko įsigeidžia, kitaip ji gali prarasti susidomėjimą seksu ir gyvenimu.

Jums bus gera drauge.

Viskas tiesa biggrin.gif ,isskyrus ,kad nuobodoka su vienu vyru lotuliukas.gif
Atsakyti
apie vyrą skorpioną ir moterį šaulę tiesa pagal mane:)
Atsakyti
As mergele-tinka ,o vyras-Zuvis visiska nesamone doh.gif
Atsakyti
Aš liūtas, vyras mergelė. Dėl diktavimo taisyklių tai nežinau.. Kažkaip nėra, kad vienas kažkuris visada diktuotų, atsižvelgiam į abiejų poreikius, o dėl kvapo tai visiškai neatitinka... Jokių masažų man nereikia schmoll.gif biggrin.gif O vyrą tai visiškai atitinka, todėl esu labai laiminga moteris biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bJorky @ 2012 01 11, 20:08)
<...>
Vandenis (sausio 20 d.–vasario 18 d.)

Nervingi abiejų lyčių Vandeniai iki gilios senatvės, nė patys to nepastebėdami, lieka įstrigę vaikystėje.

Išlaidautoja ir isterikė Vandenė yra pikta, tačiau greitai atsileidžia, mėgsta žmogų sugundyti ir atstumti, jį žemindama. Ji nepakenčia, kai nepažįstami į ją žiūri kaip į sekso objektą, nors erotika jai yra visur, net tuomet, kai jai paduodamas paltas. Jeigu tu su ja šiandien esi pirmą kartą, tai vargu ar ją pavyks pasiguldyti į lovą. Tačiau geresnės DRAUGĖS bet kokiam vyrui tiesiog nebūna. Jeigu tau visai riesta, tai ji duos ir net nepaklaus, kas tu ir iš kur.

Vandenė nevengia vyriškų reikalų ir (jeigu privers aplinkybės) puikiai gali mūryti ar vairuoti, tačiau gaminti valgyti ji nemėgsta. Vandenė nuo jaunystės renkasi nepriekaištingą kompanioną, tačiau išteka vėlai, beje, jos išrinktojo tautybė, odos spalva ar tikėjimas dar daugelį metų stebins net pačią Vandenę. Nors ji turi didžiulį margą ir tikrai nepigų garderobą, tačiau mieliausi jai yra džinsai.
<...>

Šį kartą aprašymas tinka thumbup.gif
Atsakyti
As - liute 4u.gif mane aprasymas atitinka dievinu erotinius masazus, bei as visada sugalvoju ka nors nauja wub.gif
Maniskis mergele, kaip pirstu i aki aprasyta bigsmile.gif
Atsakyti

Ožiaragis (gruodžio 21 d.–sausio 20 d.)

Despotai ir tironai, o jei kas nutinka, tai „pučiasi“ iš visų jėgų.

Teigiamos savybės: savo verkšlenimais bet kurį išvarys iš proto.

Kompleksuota moteris Ožiaragis yra atsargi ir išoriškai tvardosi, o viduje šėlsta jos aistrų liepsnos. Įtari ir superemocionali asmenybė, tikras atvirų nervų kamuolys, jai būdinga nuolatinė nuotaikų kaita. Kartą per savaitę lauk ilgalaikės ir labai audringos isterijos, kuri būtina iškrovai. Jai nebūna nuobodu vienumoje, nes ji nuolat užsiėmusi problemų ieškojimu ten, kur jų nėra. Arba viskas, arba nieko — štai tokį paprastą pasirinkimą mums pateikia moteris Ožiaragis. Jos mirtinai bijo įsimylėti, nekantriai laukdamos tikro jausmo, bet pasirinkdamos dažnokai suklysta. „Aš turiu būti pati savimi!“ — tvirtina apdairi ir manieringa madam Ožiaragė. Po daugybės meilės ryšių ji galiausiai išteka, tačiau laiminga niekada nebus. Kartais tu jos tiesiog nekenti, o dėl nesibaigiančios jos geranoriškos kritikos pamažu kraustaisi iš proto... Tai vienintelis moteriškas ženklas, kuris VISIŠKAI NEPASIDUODA ĮTIKINĖJIMAMS.

cia mano CV doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(TrysMerginos @ 2012 01 05, 10:34)
as skorpijone,tiesos yra biggrin.gif  vyras jautis,niekas jam neatitiko...

Aš taip pat skorpionė, o mylimasis jautis. Jis tikrai kantrus, padeda, pataria, paaiškina blush2.gif
Atsakyti
Aš vėžiukas o maniškis šaulys. Bet aprašymai nelabai čia atitinka biggrin.gif na mėgstam mes tą romantiką, švelnumą, bet labiau mėgaujamės aistra kuri peraugą į grubumą biggrin.gif bet dėl šaulio neklydo vienoje vietoje - jam beproto patinka sexualūs aptiniai thumbup.gif
Atsakyti