Įkraunama...
Įkraunama...

Išsausėję žandukai

as tai nuo pat sunaus gimimo jam dabar 2.2m naudojau vieninteli krema ir nuo paberimo,issutimo,kasdien pries einant i lauka,sausos odeles ir t.t "linol" melynoje dezuteje
Atsakyti
[
mes vartojom hydro...tfu tfu bedos baiges... ax.gif
Atsakyti
as tai pradejau po maudiniu kas vakara tepti ir kuna ir zandukus losjonu kunui j.baby firmos su aliejum...labai gerai-nuostabiai kvepia ir zandukai grazus thumbup.gif
Atsakyti
mes tai naudojam linola fettn ir mums labai patiko thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Pas mus zandukai ir truputuka siurkstoki,isbandziau ne viena krema,bet idealiausiai tiko LOCOBASE,juo tepu ir visa mergaites kuneli po maudyniu..
Atsakyti
O as tai atradau superini dalyka vaiko sausai odelei gydyti. thumbup.gif thumbup.gif tai KMUK gaminamas kremukas.Super!!! ir dukrytes odele pagijo ir man labai tinka.. ax.gif

O buvo labai sausa visa odele..ir rankos ir zandai ir kojos nuserpetoje baisiai..niekas nepadejo,nei BALMANDOL aliejukas(nors labai kazkada buvau juo patenkinta),nei BEPANTHEN,nei BUBHEN...niekas g.gif
Atsakyti
na pas mus išsausėję žandukai buvo per šildymo sezozą tai tepdavau "bepanthen" tepaliuku ir visai nieko, bet iki galo napsitaisydavo odelė schmoll.gif , o dabar tai retokai pasausėja tai vėl patepu tuo pačiu tepalu arna "pantchenolio" tepliuku pamozoju, kartais ir medetkų tepaliuku biggrin.gif
Atsakyti
mes naudojam "Exipial" kremuka, nu atrodo visai nieko ax.gif
Atsakyti
naudojam bubchen kremuka nuo zvarbaus oro ir salcio,labai geras,riebus,greitai isigeria i oda ir efektyviai veikia thumbup.gif
Atsakyti
o mes naudojam AVENT firmos kremuką, mum padėjo, nes žiemą jei tik vėsiau kambarį, tuoj užrausta 4u.gif
Atsakyti
Naudojam drekinamaji Seba Med kremuka veidui (man regis jis visai neseniai pasirode prekyboj), mums labai patinka, greitai nuima visus paraudimus ir siurkstuma
Atsakyti
mamos pasakykit prašau kaip atrodoo žandukai ir barzdytė jei jei nušala.?

Nežinau mano mažei jau kelinta diena žaundukai paraudę tokie sausi, o smakriukas tai visai toks pašerpetojęs verysad.gif . Nepadeda jokie kremukai verysad.gif

Bet ant žandukų ir spuogelių yra, ar tai gali būti alergiją g.gif , nokio maisto naujo nebandė. O gal perdaug kaškokio produkto pvz obuolių tyrelę, ją valgo kiekvieną dieną g.gif

ačiū 4u.gif
Atsakyti