Įkraunama...
Įkraunama...

Išsausėję žandukai

4u.gif Sveikos mano abiem pametinėm dukrytėm jau savaitė laiko sausi žandukai..nėra taip buve ...tai tepam nilinių taukmerdžių svieta vakare dar patepam kokoso aliejum na atrodo gražėja...manau kaltas sausas oras šildymo sezonu nes ir man žiema sausa oda rankų baisiai ir veidas sauseja ...ko pavasarį vasarą nieko panašaus nebūna tik šaltukui paspaudus ...jau ieškau oro drėkintuvo doh.gif
Atsakyti
Linola kremas. Pats geriausias variantas. Tepiau juo visa kuna, ir tas vietas, kurios labiausiai issauseje. Taip pat labai geras yra vienas toks aliejukas/prausiklis kuri reikia pilti i vonia. Eurovaistineje pirkau, medicininis jau. Juo arba uzbalinama vonia, po to galima tepti kuna. Zodziu po savayes voniu, turim super svelnia odele.. Kaina apie 40lt to butelio.
Atsakyti
reik patarimo, mano vienam vaikiui isbere taip zandukus, kad net nzn ka daryt, atrodo taip issausejo, ir atrodo skilinet tuoj prades ar luptis, beje po odele atrodo kaip mazi spuogiukai :S nesupratau nuo ko jam cia galejo taip buti. niekad su jokiais berimais nuo gimimo nesusidure unsure.gif
Atsakyti
gal kuri naudojot excipirial? vaistinej sita tepaliuka dave su migdolu aliejum
Atsakyti
Tepu bepanteną, nuo aliejaus mus beria sad.gif
Atsakyti
QUOTE(didziaakis @ 2012 02 21, 11:45)
gal kuri naudojot excipirial? vaistinej sita tepaliuka dave su migdolu aliejum

Naudojom, kai prireikdavo, nuo pirmuju dienu. Toks nepiktybiskas pasirode, bet kad kazkokie stebuklai butu, nepasakyciau, nors ne vienoj vietoj ji rekomendavo. Tokiu riebalu istepa ir tiek.
Labiau patiko Iwostin kremas jautriai odai pusiau riebus. Gydytoja patare, kai maniskio koju oda tokia labai siurksti buvo pasidarius, ar nuo sauso oro, ar nuo alergijos, nezinia. Vat sitas tai padejo.
Atsakyti
Tiek veidukui, tiek issausejusiom vietom ant kunelio naudoju naturalu taukmedzio sviesta. Man jis thumbup.gif Nereikia jokiu kremu.
Atsakyti