Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetikos internetinės parduotuvės-2

QUOTE(_Pandora_ @ 2012 01 17, 14:08)
neseniai radau gera parduotuve, siuncia i absoliuciai visas europos salis, siuncia i latvija, estija, isskyrus lietuva ir rumunija. Parasiau laiska, paklausiau kodel, tai atrase, kad lietuvoj dingsta daug siuntiniu, todel ir nebesiuncia...
apie kokią parduotuvę šnekat, sudominot, parašykit - aš ne LT blush2.gif
Atsakyti
Sakykit, mergaičiukės, kurios perkatės escentual.com, per kiek laiko Jus pasiekia siuntinukai? Ši savaitė jau trečia, nesulaukiu niekaip siuntinio verysad.gif Net neįsivaizduoju ar jie kompensuotų, jei siuntinukas dingtų? unsure.gif
Ačiū atsakiusioms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2012 01 17, 15:08)
Man irgi karta buvo, kad siuntinukas pora menesiu neatkeliavo, ne is iHerb, bet kitos parduotuves, is anglijos, tai as irgi jau nurasiau, parasiau, kad negavau, tai issiunte pakartotinai tas pacias prekes, o paskui gavau 2 tokius pacius siuntinius doh.gif tai netylejau, parasiau, kad gavau abu siuntinius, bet nesiunciau atgal, o tiesiog sumokejau ir uz antra. tai tiesiog is antrojo siuntinuko kai ka pardaviau, kai ka pasilikau, geri daiktai gali ir sandeliuke pagulet biggrin.gif
O siaip tai del tokiu bajeriu, kai siuntiniai neateina, pasiklysta, paskui reikia is naujo prekes siusti arba grazinti pinigus, tai jau kai kurios internetines parduotuves i lt nebesiuncia verysad.gif neseniai radau gera parduotuve, siuncia i absoliuciai visas europos salis, siuncia i latvija, estija, isskyrus lietuva ir rumunija. Parasiau laiska, paklausiau kodel, tai atrase, kad lietuvoj dingsta daug siuntiniu, todel ir nebesiuncia... paklausiau ar galiu tuomet nusipirkti, bet siusti i kokia kita sali, tai sake, kad jei mokesiu su lietuviska kortele, tai ne, nes visi pirkimai su lietuviskom kortelem yra blokuojami blink.gif va taip va doh.gif

pandora kokia cia parduotuve, gal man i italija sius mirksiukas.gif mirksiukas.gif blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(zaika @ 2012 01 12, 13:02)
Sveikutes, gal kas uzsisakinejo pastaruoju metu is IHERB? Ar gaunat siuntinukus? As uzsisakiau gruodzio 12d., gruodzio 13d. parase, kad issiusta, bet va jau menuo praejo, o as taip ir negavau siuntinio... Taip bijau, kad jis nebutu prapuoles...  unsure.gif

jeigu mokejai per pay pal reikejo kreiptis per 45d.
as gaunu visada is iherb. laukiu 1-2sav. (cia i italija)
Atsakyti
QUOTE(zaika @ 2012 01 17, 14:14)
As vis dar laukiu siuntinio is iHERB  unsure.gif Parasiau jiems, bet ka jie gali padaryt... Tipo siuntinys gali iki 6 sav. eiti. Jau praejo 5 sav. Jei sia sav. negausiu, tai turbut galesiu laidot ta siuntini.  verysad.gif Siaip esu ir apie savo pasta nekokiu atsiliepimu girdejus, bet tikrai nesinori tiketi, kad paste tas siuntinys isgaravo...  unsure.gif

QUOTE(Monki @ 2012 01 17, 14:21)
Na as kolkas viesedama lietuvoje uzsisakiau is iHerb gruodzio 20d. iki siol siuntinio nera, taciau esu gavus ir po 3 menesiu iHerb siuntini, tai nemanau, kad dar yra del ko nerimauti  biggrin.gif

Gavot iHerb'o siuntinius? Aš 12.20 irgi dar laukiu doh.gif
Atsakyti
gal zinot kur internete isigyti gosh kosmetikos? g.gif g.gif
Atsakyti
Gal kas pirko www.zuneta.com puslapyje ką nors? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ZBITKA @ 2012 02 13, 01:28)
gal zinot kur internete isigyti gosh kosmetikos? g.gif  g.gif

Ir mane tai domintu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutta77 @ 2012 03 16, 15:04)
Ir mane tai domintu rolleyes.gif

ebay 4u.gif
Atsakyti
Jau metai laiko kaip perku iherb, daug siuntiniu per ta laik uzsisakiau, galiu pasidziaugti, kad nei vienas nedingo.
Patinka cheapsmells parduotuve- visada gaunu siuntinius.
Pasiziurejau feelunique ir lookfantastic kainas, tai tikrai virsija parduotuvines (bent jau mane dominusiu produktu). pvz. clarins skaistalai 30-28€, paprastoje parduotuveje 25.50€, Caudalie serumo nuo pirmuju rauksliu 37€, kai vaistineje moku 33€ blush2.gif blush2.gif
Jau menesis laiko laukiu vieno daikto is amerikos, pirkau per ebay- siuntinio dar negavau. Palauskiu dar 10d. jeigu negausiu, rasysiu paypal- juk jiems reikia per 45d. parasyti.
Atsakyti
QUOTE(ZBITKA @ 2012 03 16, 21:30)
Jau metai laiko kaip perku iherb, daug siuntiniu per ta laik uzsisakiau, galiu pasidziaugti, kad nei vienas nedingo.
Patinka cheapsmells parduotuve- visada gaunu siuntinius.
Pasiziurejau feelunique ir lookfantastic kainas, tai tikrai virsija parduotuvines (bent jau mane dominusiu produktu). pvz. clarins skaistalai 30-28€, paprastoje parduotuveje 25.50€, Caudalie serumo nuo pirmuju rauksliu 37€, kai vaistineje moku 33€ blush2.gif  blush2.gif
Jau menesis laiko laukiu vieno daikto is amerikos, pirkau per ebay- siuntinio dar negavau. Palauskiu dar 10d. jeigu negausiu, rasysiu paypal- juk jiems reikia per 45d. parasyti.

aciu uz idejas, 4u.gif as is uzsienio mazai pirkusi blush2.gif per e-bay daugiau vyras perka, visokius nardymo kostiumus ar dviraciu laikiklius. pati tik is lietuviskos pirkau bet ir tai kur parduotuve zinau. tiesiog sirgau o vyras isvykes buvo - sumasciau sau pramoga biggrin.gif
Atsakyti
Is kur galima butu pigiau parsisiusti clinique kosmetikos? g.gif 4u.gif
Atsakyti
Gal ka zinote apie sia parduotuve ?
Visai neblogos kainos, yra geru brandu.

http://www.pharmashopdiscount.com
Atsakyti