QUOTE(Balalaika. @ 2012 01 17, 14:08)
O as kad ieskau internetiniu parduotuviu temoje. Nelabai suprantu kodel ji iskelta i bendramincius. Nu nesvarbu. Aciu uz nuoroda.
QUOTE(Monki @ 2012 01 17, 14:21)
Na as kolkas viesedama lietuvoje uzsisakiau is iHerb gruodzio 20d. iki siol siuntinio nera, taciau esu gavus ir po 3 menesiu iHerb siuntini, tai nemanau, kad dar yra del ko nerimauti
Man irgi karta buvo, kad siuntinukas pora menesiu neatkeliavo, ne is iHerb, bet kitos parduotuves, is anglijos, tai as irgi jau nurasiau, parasiau, kad negavau, tai issiunte pakartotinai tas pacias prekes, o paskui gavau 2 tokius pacius siuntinius tai netylejau, parasiau, kad gavau abu siuntinius, bet nesiunciau atgal, o tiesiog sumokejau ir uz antra. tai tiesiog is antrojo siuntinuko kai ka pardaviau, kai ka pasilikau, geri daiktai gali ir sandeliuke pagulet
O siaip tai del tokiu bajeriu, kai siuntiniai neateina, pasiklysta, paskui reikia is naujo prekes siusti arba grazinti pinigus, tai jau kai kurios internetines parduotuves i lt nebesiuncia neseniai radau gera parduotuve, siuncia i absoliuciai visas europos salis, siuncia i latvija, estija, isskyrus lietuva ir rumunija. Parasiau laiska, paklausiau kodel, tai atrase, kad lietuvoj dingsta daug siuntiniu, todel ir nebesiuncia... paklausiau ar galiu tuomet nusipirkti, bet siusti i kokia kita sali, tai sake, kad jei mokesiu su lietuviska kortele, tai ne, nes visi pirkimai su lietuviskom kortelem yra blokuojami va taip va
QUOTE(Gisana @ 2012 01 17, 13:41)
Yra atskira tema apie ebay
as neklausiu kaip pirkti, ir kiti e-bay klausimai manes nedomina.
mane domina ar kas nors bande atsisiust is e-bay sampunus. jei kas siuntesi, tai butu gerai suzinot ar ne surogatiniai. nes yra geromis kainomis, bet nesinori nusipirkt koki nors vandeneli.
[b]Papildyta:[/b
]
QUOTE(Monki @ 2012 01 17, 13:46)
nu ir klumpiu buna
o is kur islenda tokie nekulturingi kaip tamsta?
QUOTE(_Pandora_ @ 2012 01 17, 14:08)
Man irgi karta buvo, kad siuntinukas pora menesiu neatkeliavo, ne is iHerb, bet kitos parduotuves, is anglijos, tai as irgi jau nurasiau, parasiau, kad negavau, tai issiunte pakartotinai tas pacias prekes, o paskui gavau 2 tokius pacius siuntinius tai netylejau, parasiau, kad gavau abu siuntinius, bet nesiunciau atgal, o tiesiog sumokejau ir uz antra. tai tiesiog is antrojo siuntinuko kai ka pardaviau, kai ka pasilikau, geri daiktai gali ir sandeliuke pagulet
O siaip tai del tokiu bajeriu, kai siuntiniai neateina, pasiklysta, paskui reikia is naujo prekes siusti arba grazinti pinigus, tai jau kai kurios internetines parduotuves i lt nebesiuncia neseniai radau gera parduotuve, siuncia i absoliuciai visas europos salis, siuncia i latvija, estija, isskyrus lietuva ir rumunija. Parasiau laiska, paklausiau kodel, tai atrase, kad lietuvoj dingsta daug siuntiniu, todel ir nebesiuncia... paklausiau ar galiu tuomet nusipirkti, bet siusti i kokia kita sali, tai sake, kad jei mokesiu su lietuviska kortele, tai ne, nes visi pirkimai su lietuviskom kortelem yra blokuojami va taip va
Zinau ka turite galvoje, ne karta irgi esu rasiusi parduotuvems, kurios siuncia visur isskyrus lietuva. Dar viena istorija: turiu pazystama zmogu, kuris dirbes el. parduotuveje na ir kas isaiskejo, kad vos ne kas antram lietuviui dinksta siuntiniai, o dar yra tokiu, kurie reikalauja ir treciojo... Nesakau, kad siuntiniai nedinksta, bet dauguma ju gave tiesiog naudojasi kai kuriu uzsienio parduotuviu patiklumu. Tik lietuviu deka pasibaiks daugumos parduotuviu i musu sali nemokami siuntimai arba bus privalomi registruoti siuntimai, kurie kainuos zymiai brangiau, kad net kai kuriais atvejais nebeapsimokes siustis. Niekas nenores susideti su vagiais ir melagiais. Dauguma "pirkeju" gali pasidekoti sau
QUOTE(Jazira @ 2012 01 17, 17:31)
as neklausiu kaip pirkti, ir kiti e-bay klausimai manes nedomina.
mane domina ar kas nors bande atsisiust is e-bay sampunus. jei kas siuntesi, tai butu gerai suzinot ar ne surogatiniai. nes yra geromis kainomis, bet nesinori nusipirkt koki nors vandeneli.
Manau pirmiausia reiktų peržiūrėti pardavėjo feedbackus, t.y. atsiliepimus apie jį, paskaitinėti. Vandenėlius gali pilstyti bet kur... tiesiog reik domėtis pardavėju ir tiek. Žiūrint kokia firma jus domina? Galbūt nueiti į tą temą ir ten užklausti, ar kas pirko iš ebay ir jeigu gera prekė, užklausti, iš kokio pardavėjo kaip aš pvz norėjau nyx blizgio, tai ėjau į nyx temą ir kažkas buvo parekomendavęs vieną pardavėją ebay, iš jo ir nusipirkau
konkreciai norejau Joico K-pak sampuno+kondicionieriaus, nes ten buvo pakuotes po 1L atrodo . turejo vos keli pardavejai ir pas visus skirtingai buteliai atrode
dar norejau pvz Wella Koleston dazu, radau, bet paziurejau i siuntimo kaina, fantazija atsoko
pora dienu vargau su ebay, tikrai cia nebuciau klaususi siaip sau. SM esu ne vienierius metus zinau kam kokios temos skirtos
dar norejau pvz Wella Koleston dazu, radau, bet paziurejau i siuntimo kaina, fantazija atsoko
pora dienu vargau su ebay, tikrai cia nebuciau klaususi siaip sau. SM esu ne vienierius metus zinau kam kokios temos skirtos
jau antra karta feelunique prastai supakuoja prekes, viena karta is vis kauke buvo tik i popieriu ivynioa, dabar gavau siuntini, tai i popieriaus atliekas- zurnalu juosteles,
bet ka ten jos apsaugos, kai tas dezes taip krato, nes deze visad pasiekia tokia pavargus'
Del to kauke antra karta pasieke ne geriausioje buklele, truputi pavarvejusiais krastais
bet ka ten jos apsaugos, kai tas dezes taip krato, nes deze visad pasiekia tokia pavargus'
Del to kauke antra karta pasieke ne geriausioje buklele, truputi pavarvejusiais krastais
Gal zinote is kur galeciau atsisiusti chanel kosmetikos? butent pudros noriu , braskese man atrodo kad brangiai, manau yra ir kur pigiau gauti
QUOTE(Feline @ 2012 01 24, 18:30)
jau antra karta feelunique prastai supakuoja prekes, viena karta is vis kauke buvo tik i popieriu ivynioa, dabar gavau siuntini, tai i popieriaus atliekas- zurnalu juosteles,
Kaip keista. Pati siunciuosi is feelunique, tai dar niekada nera buve, kad prastai ar popieriaus atliekuose supakuotos prekes butu siunciamos Krize ir pas juos
Man buvo pora kartu kai siuntiniai atkeliavo nekokios bukles is feelunique, taciau vieno tik pakuote susilankscius, tai nuostolio neiziurejau, o kita karta produktas isbyrejes buvo (bareMinerals sunscreen miltukai), tai tik parasiau jiems, kad atidziau pakuotu, neprasiau grazinti pinigu, bet vistiek issiunte nauja Problemas tikrai tvarko puikiai.
QUOTE(Mouse` @ 2012 01 26, 15:05)
Gal zinote is kur galeciau atsisiusti chanel kosmetikos? butent pudros noriu , braskese man atrodo kad brangiai, manau yra ir kur pigiau gauti
jei taip manot, vadinas, žinot kur, tai kam klausiat? aš be braškių daugiau nežinau, kad Chanel siunčia
Supermama Kosmetikos išparduotuvėj teiraukitės dar