Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetikos internetinės parduotuvės-2

QUOTE(Märchen @ 2012 01 09, 13:51)
Aš dabar turiu reikalą su jais. Nusiunčiau viską, ko reikia, palaukiau daugiau nei 2 savaites - tylu. Tada parašiau jiems, kad vis dar nieko negavau, tai atrašė, kad neva grąžino tuos pinigus, bet gali užtrukti, kol aš juos pamatysiu savo sąskaitoje.

Viskas tvarkoj su braškėm - grąžino pinigus bigsmile.gif
Atsakyti
Ar kas nors užsisakinėjote iš čia: http://www.bathandbodyshop.co.uk/?
Atsakyti
QUOTE(Zhaltvyksle @ 2012 01 16, 16:15)
Ar kas nors užsisakinėjote iš čia: http://www.bathandbodyshop.co.uk/?
Kažkaip atrodo kainos labai užkeltos, ar man tik taip atrodo? Nusimanančių prašau pakomentuoti  rolleyes.gif

Atsakyti
As vis dar laukiu siuntinio is iHERB unsure.gif Parasiau jiems, bet ka jie gali padaryt... Tipo siuntinys gali iki 6 sav. eiti. Jau praejo 5 sav. Jei sia sav. negausiu, tai turbut galesiu laidot ta siuntini. verysad.gif Siaip esu ir apie savo pasta nekokiu atsiliepimu girdejus, bet tikrai nesinori tiketi, kad paste tas siuntinys isgaravo... unsure.gif
Atsakyti
Na as kolkas viesedama lietuvoje uzsisakiau is iHerb gruodzio 20d. iki siol siuntinio nera, taciau esu gavus ir po 3 menesiu iHerb siuntini, tai nemanau, kad dar yra del ko nerimauti biggrin.gif
Atsakyti
Man sausio 4d. išsiuntė ir aš siuntinį gavau sausio 13d. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Monki @ 2012 01 17, 13:21)
Na as kolkas viesedama lietuvoje uzsisakiau is iHerb gruodzio 20d. iki siol siuntinio nera, taciau esu gavus ir po 3 menesiu iHerb siuntini, tai nemanau, kad dar yra del ko nerimauti  biggrin.gif

Rimtai? blink.gif Geras. Na tai nuraminot mane siek tiek. 4u.gif Dabar jau tik maloniai nustebsiu, jei gausiu ta siuntinuka. doh.gif

Beje, gal cia kas nors gali pakomentuoti, ar ieina siuntimo mokestis i tuos 75lt iki muito ar ne? Nes vienur vienaip raso, kitur kitaip, jau nesuprantu. unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(zaika @ 2012 01 17, 12:27)
Rimtai?  blink.gif Geras. Na tai nuraminot mane siek tiek.  4u.gif  Dabar jau tik maloniai nustebsiu, jei gausiu ta siuntinuka.  doh.gif

Beje, gal cia kas nors gali pakomentuoti, ar ieina siuntimo mokestis i tuos 75lt iki muito ar ne? Nes vienur vienaip raso, kitur kitaip, jau nesuprantu.  unsure.gif  unsure.gif

Jeigu prekiu verte be transporto islaidu nevirsija 75 Lt jokie mokesciai nebus taikomi.
Atsakyti
Man atrodo lyg ir buvo iHerbo atskira tema g.gif

i tema:
ar kas nors siuntet sampunus /plauku dazus is ebay?
Atsakyti
QUOTE(Jazira @ 2012 01 17, 14:37)
Man atrodo lyg ir buvo iHerbo atskira tema  g.gif

i tema:

Yra atskira tema apie ebay lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gisana @ 2012 01 17, 12:41)
Yra atskira tema apie ebay lotuliukas.gif

thumbup.gif nu ir klumpiu buna biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monki: 17 sausio 2012 - 13:46
QUOTE(Monki @ 2012 01 17, 13:36)
Jeigu prekiu verte be transporto islaidu nevirsija 75 Lt jokie mokesciai nebus taikomi.

Aciu. 4u.gif Taip ir galvojau, bet kitur paskaiciau, kad ieina, tai nesupratau.

QUOTE(Jazira @ 2012 01 17, 13:37)
Man atrodo lyg ir buvo iHerbo atskira tema  g.gif

i tema:

Apie ebay tai tikrai yra tema. biggrin.gif O apie iHerb tai jau seniai nera temos, nebent dabar vel atsirado, siandien neziurejau. Nes butent toje temoje ir norejau pakalbet, bet neradau.
Atsakyti