Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetikos internetinės parduotuvės-2

QUOTE(Malena @ 2011 12 21, 00:57)
Gal kas neseniai turejo reikalu su mokesciu grazinimu is braskiu? Tris savaites savo lituku jau laukiu ohmy.gif

Aš dabar turiu reikalą su jais. Nusiunčiau viską, ko reikia, palaukiau daugiau nei 2 savaites - tylu. Tada parašiau jiems, kad vis dar nieko negavau, tai atrašė, kad neva grąžino tuos pinigus, bet gali užtrukti, kol aš juos pamatysiu savo sąskaitoje.
O kaip jums, ar jau grąžino?

--------------
Beje, ar escentual.com - patikima parduotuvė? Kaip suprantu, už 5 svarus siunčia neregistruotu, PayPal'o nėra, kažin, ar grąžintų pinigus, jei negaučiau siuntinio?
Atsakyti
QUOTE(Belle du jour @ 2012 01 07, 09:28)
as irgi clarissonica pries savaite uzsisakiau,tai dabar drebu kad tik jis ateitu unsure.gif

toks brangus daiktas dingtu tai turbut ir pinigu negrazintu, gi pacios renkames nemokama neregistruota siuntima g.gif nors jums kitas prekes issiunte pakartotinai, o ar Clarisonic'a besiustu g.gif negavot savojo? as laukiu dar ax.gif
Atsakyti
[quote=Märchen,2012 01 09, 11:51]
Aš dabar turiu reikalą su jais. Nusiunčiau viską, ko reikia, palaukiau daugiau nei 2 savaites - tylu. Tada parašiau jiems, kad vis dar nieko negavau, tai atrašė, kad neva grąžino tuos pinigus, bet gali užtrukti, kol aš juos pamatysiu savo sąskaitoje.
O kaip jums, ar jau grąžino?

Negrazino schmoll.gif
Atsakyti
Man iš feelunique ilgokai prekės eina. Apie porą savaičių...
Atsakyti
QUOTE(Portishead @ 2012 01 09, 13:44)
toks brangus daiktas dingtu tai turbut ir pinigu negrazintu, gi pacios renkames nemokama neregistruota siuntima  g.gif  nors jums kitas prekes issiunte pakartotinai, o ar Clarisonic'a besiustu  g.gif negavot savojo? as laukiu dar ax.gif

o koks skirtumas kokia prekes kaina?jei jie zada grazinti prekes nesvarbu koki siuntima renkiesi.o jus pirkot mokama?as dar negavau,bet man nuo issiuntimo praejo kiek daugiau nei savaite,siaip kiek atejo per paksutiniu puse metu siuntiniu is feelunique,tai lygiai per 2savaites.

O del braskiu,tai as ten jau kokius metus rodos neperku,nes tokie nepatiki man jie paisdare,toks jausmas ir prekes pas juos su besibaigianciu galiojimu buna ir prasidejo problemos su mokesciu grazinimu,nors savo puslapi raso kad grazina g.gif
Atsakyti
QUOTE(Belle du jour @ 2012 01 10, 10:55)
o koks skirtumas kokia prekes kaina?jei jie zada grazinti prekes nesvarbu koki siuntima renkiesi.o jus pirkot mokama?as dar negavau,bet man nuo issiuntimo praejo kiek daugiau nei savaite,siaip kiek atejo per paksutiniu puse metu siuntiniu is feelunique,tai lygiai per 2savaites.

O del braskiu,tai as ten jau kokius metus rodos neperku,nes tokie nepatiki man jie paisdare,toks jausmas ir prekes pas juos su besibaigianciu galiojimu buna ir prasidejo problemos su mokesciu grazinimu,nors savo puslapi raso kad grazina g.gif

na smagu kad issiuncia pakartotinai, nors pats pirkejas pasirenka neregistruota siuntima. pvz iherb neprisiema atsakomybes uz dingusius siuntinius rolleyes.gif
o del tos prekes vertes, tai gal yra koks limitas iki kurio siuncia pakartotinai jei dingtu g.gif as pati pasirinkau nemokama siuntima, man is ju niekad nedingdavo siuntinukai (tfu tfu tfu) smile.gif nu sian 2 savaites kai nusipirkau, o issiunte po 2 dienu. t.y. poryt bus dvi savaites nuo issiuntimo, tai tikiuosi gaut sia savaite ir nebludys niekur tas siuntinys.
Atsakyti
QUOTE(Belle du jour @ 2012 01 10, 10:55)
ir prasidejo problemos su mokesciu grazinimu,nors savo puslapi raso kad grazina g.gif

kada prasidejo?
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2012 01 10, 16:51)
kada prasidejo?

tai kad jau senokai teko cia forume skaityt kad pradejo nebegrazinet mokesciu,sunkiai atsako i laiskus,nors anksciau to nebuvo smile.gif
Atsakyti
Sveikutes, gal kas uzsisakinejo pastaruoju metu is IHERB? Ar gaunat siuntinukus? As uzsisakiau gruodzio 12d., gruodzio 13d. parase, kad issiusta, bet va jau menuo praejo, o as taip ir negavau siuntinio... Taip bijau, kad jis nebutu prapuoles... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(zaika @ 2012 01 12, 14:02)
Sveikutes, gal kas uzsisakinejo pastaruoju metu is IHERB? Ar gaunat siuntinukus? As uzsisakiau gruodzio 12d., gruodzio 13d. parase, kad issiusta, bet va jau menuo praejo, o as taip ir negavau siuntinio... Taip bijau, kad jis nebutu prapuoles...  unsure.gif

O kreipėtės į pačius iHERB?
Atsakyti
QUOTE(Gisana @ 2012 01 12, 13:17)
O kreipėtės į pačius iHERB?

Dar ne, na kazkaip galvojau cia tos sventes, gal del to ilgiau eina, bet kad jau seniai po svenciu... Pirma karta is ten uzsisakinejau, bet jauciu ir paskutini... Bandysiu dar jiems parasyti. unsure.gif
Atsakyti
aš 12. 29 iherb gavau sausio 7d. Dar panikos nekelkit, ateis.
Atsakyti