Iš feelunique visada gaunu. Gruodžio 29d. užsakymo nesiuntė ilgiau nei savaitę, parašiau jiems. Šiandien gavau gruodžio 29d. ir sausio 5d. užsakymus. Taip pat šiandien gavau ir atsakymą į mano laišką
Taip pat gavau sausio 3d. iš lookfantastic.
Zomša, tą brangesnį pristatymą feelunique ne per kurjerius pristato? O šiaip man jų niekas nedingsta. Ir šiaip niekas nedingsta
QUOTE(Malena @ 2015 01 15, 17:14)
Zomša, tą brangesnį pristatymą feelunique ne per kurjerius pristato? O šiaip man jų niekas nedingsta. Ir šiaip niekas nedingsta
Man kažkaip atrodė, kad to brangesnio į Lietuvą iš vis negalima pasirinkti. Nors gal ir galima, per kurjerius jau stipriai per brangu būna, tai turbūt net nežiūrėjau.
Escentual.com neregistruotas buvo išsiųstas sausio 2 d., šiandien (sausio 22 d.) atkeliavo.
Priminkit, kas is Amerikos siuncia i Lietuva ir kokios siuntimo kainos?
QUOTE(Tiga @ 2015 01 22, 14:51)
Priminkit, kas is Amerikos siuncia i Lietuva ir kokios siuntimo kainos?
iherb.com
Noreciau ir as daugiau parduotuviu suzinoti.
QUOTE(Malena @ 2015 01 15, 17:14)
Iš feelunique visada gaunu. Gruodžio 29d. užsakymo nesiuntė ilgiau nei savaitę, parašiau jiems. Šiandien gavau gruodžio 29d. ir sausio 5d. užsakymus. Taip pat šiandien gavau ir atsakymą į mano laišką
Užsisakiau iš feelunique.com, išsiuntė vasario 4 d. ir kol kas negavau Parašė, kad laukti 35 dienas ir tada, jei negausiu, vėl jiems parašyti...
QUOTE(serija74 @ 2015 02 26, 11:42)
Užsisakiau iš feelunique.com, išsiuntė vasario 4 d. ir kol kas negavau Parašė, kad laukti 35 dienas ir tada, jei negausiu, vėl jiems parašyti...
Keista skaityti nesusipratimus su feelunique. Kažin, kitoms, kurioms dingo, neatsirado? Ir ar čia tikrai parduotuvės arba UK pašto problemos, ar gali būti kaltas ir mūsų paštas?
4 savaitės, man atrodo, dar yra ta norma, kai dėl dingusio siuntinio iš UK galima nepanikuoti.
QUOTE(zomša @ 2015 02 26, 11:53)
Keista skaityti nesusipratimus su feelunique. Kažin, kitoms, kurioms dingo, neatsirado? Ir ar čia tikrai parduotuvės arba UK pašto problemos, ar gali būti kaltas ir mūsų paštas?
4 savaitės, man atrodo, dar yra ta norma, kai dėl dingusio siuntinio iš UK galima nepanikuoti.
Klausiau savo pašte, tai nusistebėjo, sakė, kad senai turėjau gaut, bet kadangi neregistruotas, tai nieko negali padėti.
Kiek laiko Jums keliauja siuntinukai iš fragrancedirect ? Mano išsiųstas vasario 9 dieną, o dar negavau
norejau paklaust, ar gaunate is feelunique siuntinius?
Ar esate iš čia pirkusios? Yves rocher