Mivida, nepalikit taip visko, parasykit jiem dar viena laiska. Jei vel ateis standartinis atsakymas, parasykit i ju facebooka kartu su uzsakymo numeriu.
Sveikos 11 sausio užsisakiau prekių iš feelunique, 17 į spam'ą atėjo laiškas, kad jų kurjeris nesugebėjo pristatyti man mano siuntinio, liepė ieškotis pašto skyriuje. Pridėjo nuorodą, kur atsidarius būtų pateikta daugiau info, bet, kad nuoroda neveikia į paštą neturėjau kada subėgioti, feelunique tylki, į laiškus neatrašo Gal yra kam tai buvę?
Tai is feelunique siuntiniai ateina per pasta..
bandykit i pasta pasiskambint..nors kai jie neregistruoti tai kazin ar netinges pastininkes ieskot
As is feelunique vakar gavau sausio 16 d. dezute
bandykit i pasta pasiskambint..nors kai jie neregistruoti tai kazin ar netinges pastininkes ieskot
QUOTE(ingapoc @ 2013 01 23, 13:00)
Tai is feelunique siuntiniai ateina per pasta..
Tai, kad paštas "tokios konfidencialios" informacijos (ar mano vardu yra kažkokia siunta) telefonu pateikti negali penktadienį atgal mašiną gausiu savo, bandysiu pašte tiesos ieškoti. Siutina mane vienas dalykas, kad feelunique per dvi dienas nei žodžio neatrašė...
Sveikos, gal žinote, ar feelunique yra nustatyta minimali užsakymo suma? Jų puslapyje tokios informacijos neradau. Kartais prireikia kokios smulkmenos, tai įdomu, ar atsiųstų prekę, jei jos vertė nedidelė?
As pati pirma uzsakyma pabandymui kai dariau, tai emiau tik prausikli, berods apie 9 svarus kainavo..atsiunte be problemu
QUOTE(ingapoc @ 2013 01 23, 12:00)
oho kaip mikliai jie...as nuo gruodzio 30d. laukiu
Merginos, o www.naturisimo.com siuncia i LT?
QUOTE(ingapoc @ 2013 01 31, 13:32)
Merginos, o www.naturisimo.com siuncia i LT?
Taip, siunčia, kaip tik laukiu siuntinuko iš jų
QUOTE(Panelė Rožė @ 2013 01 31, 18:56)
Taip, siunčia, kaip tik laukiu siuntinuko iš jų
Oooo, liuks
siuntimas ten nemokamas pas juos, ane?
Padariau uzsakyma is feelunique.com, BET su apmokejimu nieko nesuprantu! PADEKITE!
Uzsakyma pildziau per feelunique zingsnis po zingsnio kaip duoda "Order", daejau iki apmokejimo, pasirinkau per PayPal, tada ten krito lentute, kad ivesti banko korteles numeri, galiojimo laika ir antroj korteles pusej kur yra 4 ir atskirai 3 skaiciukai (nebepamenu kuri konkreciai rasiau) (kort DNB Nordo Visa). Ir baigta. Dar pasiule susikurt feelunique saskaita jei noriu, as atsisakiau. Viskas.
Dabar jie jau raso, kad mano "Order despacthed" - kiek paziuriu banko saskaita - nieks pinigu nenusirase. Kaip suprast, mergaites?
Papildyta:
Ta prasme, pinigu is manes jie dar negavo, o uzsakyma jau issiunte!? Gali taip but?
Tai kada nusirasys?
Ar cia gavos, kad as ne per PayPal mokesiu, bet tiesiai is korteles? (PayPalas jokiu numeriuku neatsiunte i emeila man, kai veliau bandziau pasiziuret raso, kad tokio emeilo nera uzregistr, saskaitos tokios pas juos nera...)
Uzsakyma pildziau per feelunique zingsnis po zingsnio kaip duoda "Order", daejau iki apmokejimo, pasirinkau per PayPal, tada ten krito lentute, kad ivesti banko korteles numeri, galiojimo laika ir antroj korteles pusej kur yra 4 ir atskirai 3 skaiciukai (nebepamenu kuri konkreciai rasiau) (kort DNB Nordo Visa). Ir baigta. Dar pasiule susikurt feelunique saskaita jei noriu, as atsisakiau. Viskas.
Dabar jie jau raso, kad mano "Order despacthed" - kiek paziuriu banko saskaita - nieks pinigu nenusirase. Kaip suprast, mergaites?
Papildyta:
Ta prasme, pinigu is manes jie dar negavo, o uzsakyma jau issiunte!? Gali taip but?
Tai kada nusirasys?
Ar cia gavos, kad as ne per PayPal mokesiu, bet tiesiai is korteles? (PayPalas jokiu numeriuku neatsiunte i emeila man, kai veliau bandziau pasiziuret raso, kad tokio emeilo nera uzregistr, saskaitos tokios pas juos nera...)
QUOTE(ingapoc @ 2013 01 31, 19:40)
Aha, nemokamas