Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetikos internetinės parduotuvės-2

QUOTE(Panelė Rožė @ 2013 01 03, 18:54)
Man vėluoja siuntinukas iš feelunique.com Užsisakiau gruodžio 10 d. sad.gif

užsisakiau iš feelunique gruodžio 8d. ir tik vakar gavau siuntinuką smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gisana @ 2013 01 04, 08:59)
Gal sudėty yra kokių sudedamųjų dalių, kurios negali praeiti pro muitinę  biggrin.gif aš kai pirkau iš Prancūzijos, tai buvo taip su keletu prekių  rolleyes.gif atseit produktas nepraeis pro muitinę, dėl to negali išsiųsti.

Na nebent nuo 01.01 ivede kokia nesamone..nes dar lapkriti uzsakinejau ir viska leido pirkt.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(ingapoc @ 2013 01 04, 09:42)
As tai jusu vietoj jau rasyciau jiems laiska kad negavot siuntinio..niekad taip ilgai is ju neeina..as uzsakinejau du siuntinius gal kokia gruodzio 13 d. tai gavau dar pries sventes visas..

Man visada ilgiau keliauja siuntinukai iš feelunique.com Turi praeiti 30 kalendorinių dienų nuo siuntinuko išsiuntimo, tuomet ir parašysiu smile.gif

QUOTE(Bubė* @ 2013 01 04, 13:43)
užsisakiau iš feelunique gruodžio 8d. ir tik vakar gavau siuntinuką  smile.gif

Šįvakar radau pranešimą pašto dėžutėj, meldžiu, kad būtų tas siuntinukas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ra2ga @ 2012 12 05, 21:05)
http://www.feelunique.com/ issiunte lapkricio 1 d. Dar negavau. Ar gali taip buti?

Aš iš ten pat negavau 11.19 siuntinuko, tai man grąžino pinigus, bet jau taip nenoriai doh.gif
Atsakyti
gal kas dar laukiat siuntos is MUA? uzsakiau lapkricio 22d, atsimenu buvo -30% ir nemokamas siuntimas, ar kazkas tokio. tai VIS DAR neatejo blink.gif as suprantu, kad kaledos, bet jau pastas kaip ir nebeturetu but uzkistas siuntinais, ypac 1,5 menesio doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dominica @ 2013 01 04, 22:04)
gal kas dar laukiat siuntos is MUA? uzsakiau lapkricio 22d, atsimenu buvo -30% ir nemokamas siuntimas, ar kazkas tokio. tai VIS DAR neatejo  blink.gif as suprantu, kad kaledos, bet jau pastas kaip ir nebeturetu but uzkistas siuntinais, ypac 1,5 menesio  doh.gif

Aš irgi ilgokai laukiau, bet man jau atejo jis, gal bandykit rasyti jiems?
Atsakyti
jie man atrase gal i koki 3 laiska- 'We have been experiencing a lot of problems with delays of the postage of our parcels over the Christmas period.' doh.gif atseit dar savaite palaukt turiu ir tada jeigu negausiu, jiem rasyt vel biggrin.gif
Atsakyti
merginos ka daryt jei is feelunique net nesugeba administratoriai atrasyt i ne viena mano laiska?? Uzsakiau priemoniu nemazai 12.17, issiunte 19 diena- iki siol jokiu atsakymu is ju nei is pasto lapeliu.. sad.gif
Atsakyti
QUOTE(spanguolespan @ 2013 01 07, 19:27)
merginos ka daryt jei is feelunique net nesugeba administratoriai atrasyt i ne viena mano laiska?? Uzsakiau priemoniu nemazai 12.17, issiunte 19 diena- iki siol jokiu atsakymu is ju nei is pasto lapeliu.. sad.gif

Aš jiems į Facebooką rašinėjau. Gal jiems trūko kantrybė ir grąžino pinigus mirksiukas.gif
Atsakyti
Iš feelunique siuntinuką gavau per 9 darbo dienas bigsmile.gif
Atsakyti
Iš kokios internetinės parduotuvės galima pirkti Maybelline priemones? g.gif
Atsakyti
Laba diena, esu čia naujokė, labai norėčiau padaryti užsakymą iš feelunique, bet pirma noriu Jūsų paklausti ar taikomas muitas siunčiant iš šios internetinės parduotuvės?
Atsakyti