Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetikos internetinės parduotuvės-2

QUOTE(ra2ga @ 2012 12 05, 21:05)
http://www.feelunique.com/ issiunte lapkricio 1 d. Dar negavau. Ar gali taip buti?

Nelabai, aš irgi gaunu per 10 d. Rašykit jiems laišką ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ingapoc @ 2012 12 05, 21:54)
Merginos gal kuri uzsisakinejat is clinique.co.uk ??
jie i LT nesiuncia bet girdejau kad priima lietuviskas kortas..radau kas man UK priimtu siuntinuka, bet atsiskaityt negaliu- nepriima korteles nors tu ka  unsure.gif

mums taip buvo, tik kitoj parduotuvėj. bėdą sprendėm atsiskaitydami per paypal
Atsakyti
QUOTE(egluti @ 2012 12 06, 10:17)
mums taip buvo, tik kitoj parduotuvėj. bėdą sprendėm atsiskaitydami per paypal

Niekad neteko atsiskaitinet paypal'u, net nzn kaip tai daryt..
einu bandyt aiskintis..
Atsakyti
QUOTE(egluti @ 2012 12 05, 21:31)
o kaip nusistatyti palankesnį kursą? Vakar vienam puslapy negalėjom atsiskaityti tiesiai iš kreditinės, tai naudojomės paypal paslaugom, o svaro skirtumas daugiau nei 10 ct  doh.gif

Paieskokit temos SM apie paypal, ten viskas surasyta, as jau nebepamenu, kur ten varnele reikia uzdeti... blush2.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kas žinote ar patikima parduotuve http://www.stileja.lt/ ar galima su jais prasidėti, niekur nerandu apie juos kokių tai komentarų. Ačiū.
Atsakyti
ar niekam neveluoja siuntinys is www.fragrancedirect.co.uk ? uzsisakiau gruodzio 13d. ir dar negavau g.gif
Atsakyti

i 
Antrą kartą tai pačiai narei kartoju.

Kooperavimosi skelbimai Skelbimų lentoj.
Atsakyti
O kur perkate Suki kosmetiką (normaliom kainom)?
Atsakyti
QUOTE(Ibero @ 2013 01 03, 13:41)
ar niekam neveluoja siuntinys is www.fragrancedirect.co.uk ? uzsisakiau gruodzio 13d. ir dar negavau  g.gif

Man vėluoja siuntinukas iš feelunique.com Užsisakiau gruodžio 10 d. sad.gif
Atsakyti
Eeeeee kas per nesamone? Is Escentual nebesiuncia AVENE firmos kremu i Lietuva.. Nors anksciau visada siunte...Kas cia dar per pokyciai gal kas zino? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMergina @ 2013 01 04, 00:12)
Eeeeee kas per nesamone? Is Escentual nebesiuncia AVENE firmos kremu i Lietuva.. Nors anksciau visada siunte...Kas cia dar per pokyciai gal kas zino? doh.gif

Gal sudėty yra kokių sudedamųjų dalių, kurios negali praeiti pro muitinę biggrin.gif aš kai pirkau iš Prancūzijos, tai buvo taip su keletu prekių rolleyes.gif atseit produktas nepraeis pro muitinę, dėl to negali išsiųsti.
Atsakyti
QUOTE(Panelė Rožė @ 2013 01 03, 18:54)
Man vėluoja siuntinukas iš feelunique.com Užsisakiau gruodžio 10 d. sad.gif

As tai jusu vietoj jau rasyciau jiems laiska kad negavot siuntinio..niekad taip ilgai is ju neeina..as uzsakinejau du siuntinius gal kokia gruodzio 13 d. tai gavau dar pries sventes visas..
Atsakyti