Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetikos internetinės parduotuvės-2

QUOTE(Vitulka @ 2012 05 26, 19:00)
man išsiuntė 15 dieną, šian atnešė lapelį į paštą

Vakar pagaliau ir as gavau ..jau buvo kazkaip siek tiek ir neramu doh.gif , bet tai viskas ok smile.gif
Atsakyti
Merginos, jums su lookfantastic.com niekad nebuna problemu uzsakanat?
Man jau antra kart atmeta uzsakyma, atseit nepraeinu kazkokio patikrinimo unsure.gif nesuprantu..
Su kitais psl. tokiu cirku nebuna..
Ir kai padarai uzsakyma iskart neuzrezervuoja pinigu ,nors atsiuncia patvirtinima i el.pasta su orderio nr., po keliu val ta orderi anuliuoja unsure.gif
Atsakyti
O man cirkai su www.kosmetika.lt, jau kuris laikas žada kažkokius mistinius papildymus, kurių kaip nėra taip nėra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingapoc @ 2012 06 02, 14:01)
Merginos, jums su lookfantastic.com niekad nebuna problemu uzsakanat?
Man jau antra kart atmeta uzsakyma, atseit nepraeinu kazkokio patikrinimo  unsure.gif  nesuprantu..
Su kitais psl. tokiu cirku nebuna..
Ir kai padarai uzsakyma iskart neuzrezervuoja pinigu ,nors atsiuncia patvirtinima i el.pasta su orderio nr., po keliu val ta orderi anuliuoja  unsure.gif

Matyt tik gavę užsakymą, pamato, kad tos prekės nėr. Anuliuoja užsakymą ir grąžina pinigus. Nėra kito paaškinimo.

dabar kai teko susidurt, galiu parašyt, kad:

hqhair.com
beautybay.com

siuntimas NEMOKAMAS smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2012 06 02, 17:21)
Matyt tik gavę užsakymą, pamato, kad tos prekės nėr. Anuliuoja užsakymą ir grąžina pinigus.

Kas idomiausia kad pinigu net neuzrezervuoja ..nuskaiciuoja 4 cnt, tai yra 1 savo centa angliska, kiek suprantu pasitikrina ar kortele galiojanti gal g.gif
Na nzn, pabandziau dar karteli, jei atmes rasysiu laiska..nes pagal mane tai turetu nurodyt atmetimo priezasti- ner prekes, netinka korta , t.t. ir pan.
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2012 06 02, 16:21)
Matyt tik gavę užsakymą, pamato, kad tos prekės nėr. Anuliuoja užsakymą ir grąžina pinigus. Nėra kito paaškinimo.
dabar kai teko susidurt, galiu parašyt, kad:

hqhair.com
beautybay.com

siuntimas NEMOKAMAS  smile.gif

hqhair puslapyje caudalie serumas kuris mane domina net 11€ brangesis negu vaistinej! nu ir plesikai doh.gif doh.gif
Atsakyti
Merginos, gal kas siunciates The body shop priemones?
Is kur labiausiai apsimoka?
nes angliskam TBS psl ziurejau, tai kainos diiiideles unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ingapoc @ 2012 06 03, 20:41)
Merginos, gal kas siunciates The body shop priemones?
Is kur labiausiai apsimoka?
nes angliskam TBS psl ziurejau, tai kainos diiiideles  unsure.gif

Angliškam užtat būna didelės nuolaidos (dažnai būna -40% nuolaidos kodai), tai tikrai apsimoka
Atsakyti
QUOTE(apčy @ 2012 06 03, 21:37)
Angliškam užtat būna didelės nuolaidos (dažnai būna -40% nuolaidos kodai), tai tikrai apsimoka

O i LT siuncia jie?
nes vakar man pasake kad reik per angliska adresata siustis g.gif
Atsakyti
QUOTE(ingapoc @ 2012 06 04, 07:43)
O i LT siuncia jie?
nes vakar man pasake kad reik per angliska adresata siustis  g.gif

Nesiunčia. Aš per tarpininkes perku
Atsakyti
Mergaites, o gal zinot kurioj internetinej pardej lietuviskos prekes ne lenkiskos o is uk ar kitu normaliu saliu? Gal ir klystu bet esu labai nusivylus visu kristianu ir kosmadu kokybe, o dabar labai prireike staigiai tuso, pudros, nenoriu laukti kol is uk ateis 4u.gif
Atsakyti
ar perkate is nagavita.lt? ar patikima?
Atsakyti