Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetikos internetinės parduotuvės-2

QUOTE(Vitulka @ 2012 05 18, 17:11)
aš tai svarais. ar galima pasirinkt valiutą?
taip, nemokamai. Apsimoka lyginant su LT kainom, bet ne viskas. Reik lygint smile.gif
dar galit gaut 10 proc. nuolaidą, tik jums kas nors turi feelunique rekomenduot. Jums nuolaida, rekomendavusiam nuolaida 5 svarai  smile.gif

kad ten viskas baisiai brangu. pvz gaudalie serumas 7€ brangesnis negu vaistinej. aisku, jeigu perki prekiu kuriu nera LT..ir aisku, kad kainos LT uzkeltos rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ZBITKA @ 2012 05 18, 20:46)
kad ten viskas baisiai brangu.

Ne viskas..
yra kas brangiau kaip LT, bet yra ir pigiau..
as sakykim siunciausi du paakiu kremus Clarins ( parduotuvese musu zyyymiai brangiau jie , aisku galejau atsisiust is kokio olialiashop, butu kainave beveik tiek pat kiek is feelunique, bet feelunique buvo kaip tik akcija- perkant dvi Clarinso priemones dovana- kosmetine su 100 ml kuno kremo ir neatsimenu 50 ar 100 ml kuno scrabo ir dar plius 10 proc nuolaida gavau ) , taip kad pries perkant visada reik pasitikrint ar tikrai apsimoka..
Atsakyti
tikrai ne viskas brangiau, reikia lygint kainas būtinai, ir su kitais puslapiais.
Užsiprenumeruokit naujienlaiškius, arba palaikinkit jų puslapį Facebooke, ir gausit visas naujienas apie nauolaidas ir akcijas. Tas pats ir su Beautybay, Lookfantastic..

Feelunique puslapio viršuje galima pasirinkti valiutą. Aš perku eurais, nes prie kainų eurais įpratus.
Beje Feelunique galite išsirinkti patinkantį brand'ą, kuriam visuomet turėsit 10proc. nuolaidą (My account > Preferences > VIP Club)
Atsakyti
QUOTE(moocho @ 2012 05 18, 21:21)
Feelunique puslapio viršuje galima pasirinkti valiutą. Aš perku eurais, nes prie kainų eurais įpratus.
Beje Feelunique galite išsirinkti patinkantį brand'ą, kuriam visuomet turėsit 10proc. nuolaidą (My account > Preferences > VIP Club)

Oo, kaip idomu, net nzn kad taip galima..

del valiutos irgi naujiena, jauciu eurais gal ir labiau apsimoka, nes paskutini kart swedas labai brangiai man svara paskaiciavo g.gif
Atsakyti
QUOTE(moocho @ 2012 05 18, 21:21)

nevisuomet, tik 6 mėnesius smile.gif
Atsakyti
hm, aš kaip suprantu brand'ą galima kas 6 mėnesisu jei nori pasikeist, bet galioja visąlaik iki tol kol nepasikeiti 4u.gif
radau ir info http://www.feeluniqu...brand-for-life/
savo pasibandžiau tai dar galioja, nors jau senokai kaip rodo kad galiu į naują firmą pasikeist,,
Atsakyti
dar nematau kur ten yra "sale" blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ra2ga @ 2012 05 18, 23:13)
dar nematau kur ten yra "sale"  blush2.gif

tik http://www.feeluniqu...t/specialoffers
Atsakyti
Užsisakiau iš escentual.com, beje, pirmą kartą iš šios parduotuvės. Po mėnesio siuntinio nė kvapo. Parašiau laišką. Sureagavo žaibiškai - visaip maloniai atsiprašė ir kitą dieną išsiuntė pakartotinai. Praėjo dar 2 savaitės. Ir štai paštininkė atnešė ABU siuntinius, tą pačią dieną smile.gif. Aišku, juos informavau, pasiūliau grąžinti - parašė, kad gali grąžinti iki £4.95 grąžinimo kaštų, tik atsiprašė, kad negali avansu. Šiandien teko belstis į paštą. Įdėjau ir čekį - man kainavo mažiau, žiūrėsiu, kiek grąžins smile.gif.
Atsakyti
Merginos, per kiek mazdaug laiko paskutiniu metu ateina siuntiniai is feelunique.com
13 d. parase kad issiustas, snd jau 25 g.gif
Atsakyti
Ar perkate iš prekesgroziui.lt ? Ar originalios prekes, nepasenusios?
Atsakyti
QUOTE(ingapoc @ 2012 05 25, 10:38)
Merginos, per kiek mazdaug laiko paskutiniu metu ateina siuntiniai is feelunique.com
13 d. parase kad issiustas, snd jau 25  g.gif

man išsiuntė 15 dieną, šian atnešė lapelį į paštą
Atsakyti