Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetikos internetinės parduotuvės-2

http://www.lightinth...keup-supply_522
Nebrangūs šepetėliai ir dar galima pasirinkt nemokamą siuntimą rolleyes.gif Gal kas bandėt?
Atsakyti
Gal galit parasyti, koks ten panasus psl i iherb ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2012 05 17, 09:23)
Gal galit parasyti, koks ten panasus psl i iherb ?  g.gif

aga butu gerai drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
buvau uzsakyma darius healthdesigns bet siuntinys pateko i muitine tai daugiau bedos negu naudos, o kiek dar reikejo sumoketi. bent jau man i italija iherbas siuncia per anglija tai nors ir perku uz 60$ jokiu problemu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZBITKA: 17 gegužės 2012 - 10:06
QUOTE(ZBITKA @ 2012 05 17, 10:56)
aga butu gerai drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif
buvau uzsakyma darius healthdesigns bet siuntinys pateko i muitine tai daugiau bedos negu naudos, o kiek dar reikejo sumoketi. bent jau man i italija iherbas siuncia per anglija tai nors ir perku uz 60$ jokiu problemu biggrin.gif

ne i tema, bet oho, kaip pas jus gerai. pas mus uk, grieztai, virsijai nors pensa daugiau negu 15 svaru, mokek muitine, ir nesvrbu, per kur eina. doh.gif dar ir atidaro kartais. Bet kai nieks nedingo is siuntinio kolkas, tai ramu. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Linju @ 2012 05 14, 10:14)
Mane irgi domina bigsmile.gif Kai pamačiau, kad Biodermos litras micelinio vandenuko kainuoja apie 50 lt tik blink.gif

Jūs apie šitą pasiūlymą?
bioderma
Iš pavadinimo ir foto atrode, kad rinkinyje 2 * 500, bet aprasyme parasyta, kad 2* 250 , tai taip ir nesupratau..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _sala_: 17 gegužės 2012 - 12:21
QUOTE(_sala_ @ 2012 05 17, 13:20)
Jūs apie šitą pasiūlymą?
bioderma
Iš pavadinimo ir foto atrode, kad rinkinyje 2 * 500, bet aprasyme parasyta, kad 2* 250 , tai taip ir nesupratau..

Aha teisybė g.gif
Atsakyti
QUOTE(gatinha2 @ 2012 05 17, 11:47)
ne i tema, bet oho, kaip pas jus gerai. pas mus uk, grieztai, virsijai nors  pensa daugiau negu 15 svaru, mokek muitine, ir nesvrbu, per kur eina. doh.gif dar ir atidaro kartais. Bet kai nieks nedingo is siuntinio kolkas, tai ramu. ax.gif

oho blink.gif blink.gif as jau kelis kart buvau pirkus is i herb uz 75$ ar 60$. siaip jeigu siuncia per anglija (buna uzrasyta royal mail) neturetu kabintis g.gif g.gif juk suma eurais gaunasi mazesne. g.gif
healthdesings uzrase kad ten maisto papildai, nors as ju tada nepirkau, prisikabino muitine. turejau sumoketi 30€ mokesciu kai siuntinio verte 15€ (buvo tik duske ir veido kremas). nenoriu daugiau prasidet. iherbas ant siuntinio dezes raso kad kosmetika ten ar panasiai ( nors perku is ten ir daug papildu, niekad nebuvo problemu)
siaip is amerikos grieztai ziuri nes treciosios salys, bet buvau pirkus is ebay glikolio rugsti (pati dariausi pylingus) praejo normaliai nes maza verte buvo.
reiks pasidomet, kaip su muitine cia, negi tikrina ir mazas sumas? jeigu pirkciau is ebay neutrogena krema g.gif g.gif
gal anglai ne toki skrudzai kaip italai lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZBITKA: 17 gegužės 2012 - 16:13
o is feelunique kokiais pinigais perkat? eurais ar svarais?
niekada nesu pirkus. ar vis dar nemokamai? ar apsimoka? pagalbekit zaliai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ra2ga @ 2012 05 18, 17:47)
o is feelunique kokiais pinigais perkat? eurais ar svarais?
niekada nesu pirkus. ar vis dar nemokamai? ar apsimoka? pagalbekit zaliai  4u.gif

aš tai svarais. ar galima pasirinkt valiutą?
taip, nemokamai. Apsimoka lyginant su LT kainom, bet ne viskas. Reik lygint smile.gif
dar galit gaut 10 proc. nuolaidą, tik jums kas nors turi feelunique rekomenduot. Jums nuolaida, rekomendavusiam nuolaida 5 svarai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2012 05 18, 18:11)
dar galit gaut 10 proc. nuolaidą, tik jums kas nors turi feelunique rekomenduot. Jums nuolaida, rekomendavusiam nuolaida 5 svarai  smile.gif

O as pati ten prisireginau, nieks manes niekur nerekomendavo smile.gif, bet jau du kart gavau 10 proc nuolaida ..
Perku svarais, dabar kaip tik laukiu parkeliaujant vieno siuntinio..
Atsakyti
QUOTE(ingapoc @ 2012 05 18, 18:26)
O as pati ten prisireginau, nieks manes niekur nerekomendavo smile.gif, bet jau du kart gavau 10 proc nuolaida ..
Perku svarais, dabar kaip tik laukiu parkeliaujant vieno siuntinio..

o kaip gavot tą nuolaidą?
Atsakyti
QUOTE(Gisana @ 2012 05 18, 19:33)
o kaip gavot tą nuolaidą?

i el.pasta pirma kart parase kad ta diena visoms prekems 10 proc nuolaida, kita kart atsiunte koduka, kuri suvedus pries apmokejima irgi 10 proc numinusavo..
Atsakyti