Įkraunama...
Įkraunama...

<Voveraites>

QUOTE(agnerici @ 2008 11 19, 18:57)
O AS SALDAU VOVERAITES ZIEMAI TAIP :SIEK RIEK APVERDU IR SUSKIRSTAU PORCIJOM KAD MAZDAUG VIENAM KARTUI BUTU PAVALGYT SEIMYNAI.PASKUI KAI UZSIMANAU ISTRAUKIU IDEDU I KEPTUVE JAU SU SPIRGIUKAIS IR SVOGUNIUKAIS PAKEPINTAIS JOS TEN ATSYLA,VISKA PATROSKINU,O PASKUI JAU KAIP KAM GRIETINE.... thumbup.gif

Gal kas galite patarti, kiek apvirti pries saldant reikia?
O gal bandet saldyti neapvirtas?
Atsakyti
QUOTE(Saganija @ 2008 09 09, 16:13)
Voveraitės su šonine  bigsmile.gif
Karšto rūkymo šoninė
Svogūnai
Sviestas
grietinė
Druska, pipirai.

Voveraites gerai nuvalau ir nuplaunu, dideles pasmulkinu.
Karšto rūkymo šoninę supjaustau šiaudeliai (man patinka kai jinai būna liesesnė), dedu į keptuvę, pilu truputį aliejaus ir pakepinu,  tada dedu susmulkintus svogūnus ir pakepu kartu su šonine. Sudedu voveraites ir troškinu uždengtoje keptuvėje. Pagal skonį dedu druskos ir pipirų. Voveraitėms pasitroškinus, nudengiu keptuvę, kad truputį nusigaruotų, dedu sviesto ir pabaigoje grietinės. Gar truputi pasitroškina ir gaunasi nuostabus patiekalas. Labai skanu su virtomis bulvėmis arba batonu. 4u.gif

labai skaniai skamba, butinai pabandysiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rsc @ 2009 07 24, 21:26)
Gal kas galite patarti, kiek apvirti pries saldant reikia?
O gal bandet saldyti neapvirtas?

as tai visada saldau neapvirtas smile.gif ir gaunasi viskas super smile.gif
nes jei apverdu, tai man nelieka to tikrojo aromato grybu.
Atsakyti
QUOTE(suntea7 @ 2009 08 06, 12:56)
as tai visada saldau neapvirtas smile.gif ir gaunasi viskas super smile.gif
nes jei apverdu, tai man nelieka to tikrojo aromato grybu.

O as voveruskas ziemai darau taip: pakepu ant aliejau, idedu druskos, pipiru. Po to kai atvesta, sudedu i maisiukus ir uzsaldau. gaunasi thumbup.gif kai reikia isimu ir idedu i sriubyte arba i bulvytes. Skanu. O voverusku as neapverdu, o kai isplaunu ir ipilupus aliejau vanduo issiskyria is gryguku ir taip ant mazos ugnies kol vanduo isgaruoja kepu. tai gi gaunasi kad savo sultyse grybukai (o ne apvirus ispili sultys). As taip darau ir kitus gribukus... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Delena @ 2009 08 08, 16:10)

girdetas ir toks budas, tikiu kad skanu buna mirksiukas.gif
Atsakyti
Na as niekada neverdu voverusku.. Jeigu jos sviezios, tai tik nuplaunu su vandenuku, apvalau ir kepu su sviestu ir svogunu ant keptuves. Jei noriu uzsaldyti, tai irgi isvalau, nuplaunu, padziovinu pusdieni ant popierinio ranksluoscio ir i kamera. O ziema gardziuojuosi padazais, sriubomis kvepianciomis voveraitemis. 4u.gif

cia sodyboje, pries keleta dienu bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saldainė: 11 rugpjūčio 2009 - 22:24
QUOTE(Saldainė @ 2009 08 11, 23:20)
Na as niekada neverdu voverusku.. Jeigu jos sviezios, tai tik nuplaunu su vandenuku, apvalau ir kepu su sviestu ir svogunu ant keptuves. Jei noriu uzsaldyti, tai irgi isvalau, nuplaunu, padziovinu pusdieni ant popierinio ranksluoscio ir i kamera. O ziema gardziuojuosi padazais, sriubomis kvepianciomis voveraitemis. 4u.gif

cia sodyboje, pries keleta dienu  bigsmile.gif

skanumelis smile.gif dabar kai grybu metas stengiuosi kuo dzaniau pasmaguriauti jais, ypac voveraitemis, nes jos man skaniausios. stengiuosi paeksperimentuoti su receptukais smile.gif vyras labai patenkintas smile.gif
Atsakyti
Aš,voveraites džiovinu,o,paskui smulkinu{tai naudoju padažams}
antra ,voveraites nuvalau nuplaunu,apkepu svieste įberiu prieskonių,krapų dž.atvesinu sudedu į stiklainiuką ir užšaldau.
Atsakyti
siandien virsiu voveraiciu sriuba pagal si recepta:

http://pragarovirtuv...ciu-sriuba/422/

tikras skanumelis, patarciau ismeginti thumbup.gif

taip pat patinka voveraites su makaronais. voveraites apverdu, po to pakepinu kartu su svogunais (kepinu tik ant sviesto, nes skanesnis skonis gaunasi). idedu zalumynu ir grietines. isverdu spageti makaronus. makaronus idedu i lekste, uzpilu voveraiciu padaza ir pabarstau smulkintu suriu smile.gif tai bent skanumelis!!!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Kaip jau rašė padažo su grietine ir voveraitėmis receptuką pačioj pradžioj, noriu papildyti - į tokį padažą pamėginkit įdėti susmulkintą česnako skiltelę, dar toks sodresnis aromatas ir skonis ir aš dar dedu šiek tiek kario thumbup.gif ir jei nusibodo bulvės pamėginkit su makaronais ax.gif
Atsakyti
siandien kepiau voveraites, bet man neissiskyre sultys, gal galit pasakyt kodel? is pradziu apie 10min viriau, paskui ikaitusioj keptuvej pakepiau svoguna ir sudejau grybukus. bandziau ir su dangciu kept, bet vistiek voveraites buvo tiesiog aliejuotos biggrin.gif kazka netaip dariau? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(blackberry @ 2010 07 11, 15:41)
siandien kepiau voveraites, bet man neissiskyre sultys, gal galit pasakyt kodel? is pradziu apie 10min viriau, paskui ikaitusioj keptuvej pakepiau svoguna ir sudejau grybukus. bandziau ir su dangciu kept, bet vistiek voveraites buvo tiesiog aliejuotos biggrin.gif  kazka netaip dariau? 4u.gif

bet kokiu atveju kažkiek tų sulčių išsiskiria, o jei virtos - tai tuo labiau.
Aš tai niekada prieš gamindama voveraičių neapverdu, man patinka tas jų aromatas. nes virtos, man kaip guminės.
Atsakyti