Įkraunama...
Įkraunama...

<Voveraites>

Gal kas bandet svieziu voveraiciu uzsisaldyti. Idomu, kas po to gaunasi g.gif
Atsakyti
as turiu uzsisaldzius,bet dar nebuvau issitraukusi ir nezinau kas gausis. g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(birucaite @ 2008 07 30, 19:13)
as turiu uzsisaldzius,bet dar nebuvau issitraukusi ir nezinau kas gausis. g.gif  g.gif  g.gif

Tai vat ir idomu, ar po to nebus kose g.gif Ir kaip jas po to paruosti, ar atsildyti pries tai ar kaip g.gif
Atsakyti
QUOTE(klaida @ 2008 07 31, 11:27)
Tai vat ir idomu, ar po to nebus kose g.gif Ir kaip jas po to paruosti, ar atsildyti pries tai ar kaip g.gif



Kiek girdejau pirma apverda paskui uzsaldo....siaip neturetu kose gautis g.gif
Atsakyti
Sveikutes ,jo istikruju geriau jas pirmiausia apvirti ir tada tik saldyti,kose tikrai nebus smile.gif isbandyta thumbup.gif
Atsakyti
tikrai taip - pirma butina apvirti - nes neapvirus voveraites apkars ir bus tarsi gumines. bet siaip kiek esu skaiciusi voveraites vieninteliai grybai kuriu is viso nerekomenduojama saldyti. taigi dabar visada taip ir darau - visus grybus saldau arba konservuoju savose sultyse, o voveraites suvartojam sviezias. smile.gif
Atsakyti
ui, kaip noriu voverusku doh.gif
Atsakyti
Voveraites darau taip:
pakepinu tarkuotas morkas su pjaustytais svogunais. Dedu virtas voveraites, sviesto ir prieskoniu (druska, pipirai, ciberzole ar pan.) Kai viskas graziai apkepa galima pasidaryti padaziuka is miltu ir grietines ir valgyti su virtomis bulvemis. Niam, niam thumbup.gif
Atsakyti
Aš voveraites iš pradžiu mirkau vandeny, apie 1-2 val, kad gerai atmirktų visi šapai, tada kruopščiai perplaunu ir dedu į sausą ( be aliejaus !!!) keptuvę. Kepu dažnai maišydama kad nepridegtų. Jos išleidžia daug vandens, tam vandenyje troškinu kol jis visas išgaruoja. Tada jau kaip kas megsta. Aš dedu smulkiai pjaustytų lašinukų, svogūno, prieskonių, gale grietinės arba grietinėlės. Skanaus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(angliste @ 2008 08 19, 13:07)
tikrai taip - pirma butina apvirti - nes neapvirus voveraites apkars ir bus tarsi gumines. bet siaip kiek esu skaiciusi voveraites vieninteliai grybai kuriu is viso nerekomenduojama saldyti. taigi dabar visada taip ir darau - visus grybus saldau arba konservuoju savose sultyse, o voveraites suvartojam sviezias. smile.gif



angliste,o kaip konservuojami grybai savose sultyse? Nepilti jokio marinato? blush2.gif
Atsakyti
Voveraitės su šonine bigsmile.gif
Karšto rūkymo šoninė
Svogūnai
Sviestas
grietinė
Druska, pipirai.

Voveraites gerai nuvalau ir nuplaunu, dideles pasmulkinu.
Karšto rūkymo šoninę supjaustau šiaudeliai (man patinka kai jinai būna liesesnė), dedu į keptuvę, pilu truputį aliejaus ir pakepinu, tada dedu susmulkintus svogūnus ir pakepu kartu su šonine. Sudedu voveraites ir troškinu uždengtoje keptuvėje. Pagal skonį dedu druskos ir pipirų. Voveraitėms pasitroškinus, nudengiu keptuvę, kad truputį nusigaruotų, dedu sviesto ir pabaigoje grietinės. Gar truputi pasitroškina ir gaunasi nuostabus patiekalas. Labai skanu su virtomis bulvėmis arba batonu. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saganija: 09 rugsėjo 2008 - 15:14
O AS SALDAU VOVERAITES ZIEMAI TAIP :SIEK RIEK APVERDU IR SUSKIRSTAU PORCIJOM KAD MAZDAUG VIENAM KARTUI BUTU PAVALGYT SEIMYNAI.PASKUI KAI UZSIMANAU ISTRAUKIU IDEDU I KEPTUVE JAU SU SPIRGIUKAIS IR SVOGUNIUKAIS PAKEPINTAIS JOS TEN ATSYLA,VISKA PATROSKINU,O PASKUI JAU KAIP KAM GRIETINE.... thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnerici: 19 lapkričio 2008 - 18:59