Įkraunama...
Įkraunama...

<Voveraites>

Nusipirkau litriuka voveraichiu ir nesugalvoju,kaip jas skaniai paruoshti???Shiaip esu retas svechias virtuveje,todel net ishsikepti grybus man sunku...padekit unsure.gif
Atsakyti
Siek tiek apvirus apkepk su svoguniuku, krapais, kepimo pabaigoje idek grietines ir valgyk su svieziom bulvem smile.gif
Atsakyti
Pirmiausiai gerai nuvalyk, kad patiekalas gautusi be girgzdanciu zemiu priemaisu. tada gerai nuplauk ir pasudzius pavirk kokias 10 min. bet nepervirk, ziurek. pakepink rukytu lasinuku smulkiai supjaustytu, svogunu, suversk i juos nuvirtas voveraites, pakepk kokia 5 min ir ikratyk kelis saukstus grietines. dar krapu gali ibert, siaip koki prieskoni. pakepk neilgai, kad nesukeptu grietine. man taip skaniausia thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE (Springlet @ 2004 06 29, 13:39)
Siek tiek apvirus apkepk su svoguniuku, krapais, kepimo pabaigoje idek grietines ir valgyk su svieziom bulvem smile.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif turim panasu skoni voveraitems biggrin.gif
Atsakyti
Gerai nuplovus ir stambesnes susmulkinus, galima neapvirineti.Tiesiog tiesiai i keptuve su nedideliu kiekiu sviesto ar aliejaus uzdengus dangciu patroskinti.Issikiria sultys, kuriose jos ir isitroskina.Gali veliau ideti svoguniuko, krapu( kaip jau buvo rasyta).O vietoj grietines skaniau greitinele- ji skoni susvelnins.Isivaizduoju, kaip kvapniai tau gausis.... thumbup.gif Ech, noriu ir as voveraiciu!Reikes nusipirkti. g.gif
Atsakyti
QUOTE (Springlet @ 2004 06 29, 14:39)

Net seile nutyso essen.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Danguole55: 29 birželio 2004 - 13:48
Aš tai vovieruškas darau paprastai:
apverdu pasudytame vandenyje;
po to metu ant keptuves, dedu sviesto ir apkepinu;
tada grietines ar grietineles ipylu, ir pabarstau žalumynais, pipiru ir ttt
Viskas + šviežios bulbos..niam..niam kaip skanu;
Galima aišku dar į orkaite idet.. toki tipo žuljeno pagamint..
Reikia:
grybų,
2 svogūnų galvutės,
1 arbat. šaukšt. miltų,
2-3 valg. šaukšt. sviesto,
50 ml grietinėlės (20% riebumo),
50 g fermentinio sūrio,
druskos ir pipirų pagal skonį.
Grybus ir svogūnus smulkiai supjaustykite, sumaišykite, pabarstykite druska ir pipirais ir pakepinkite svieste 5-7 min. Baigiant kepinti užbarstykite arbatinį šaukštelį miltų.
Paruoštus grybus sudėkite į žiuljenams skirtus indelius ir užpilkite grietinėle.
Fermentinį sūrį sutarkuokite ir užbarstykite ant viršaus. Orkaitę įkaitinkite iki 150° ir kepkite, kol užsidės graži rusva plutelė. Žiuljenai patiekiami karšti.
Atsakyti
QUOTE (Rucelie @ 2004 06 29, 11:41)
drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif turim panasu skoni voveraitems biggrin.gif

biggrin.gif taip paprasciausia ir skaniausia.

Elena, o taviskis zuljenas idomus wink.gif
Atsakyti
Labai achiu,skaniai jus chia prirashet...begu gaminti,tikiuosi,kad viska padarysiu kaip liepet biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE (Elena @ 2004 06 29, 14:49)

Reikia:
grybų,
2 svogūnų galvutės,
1 arbat. šaukšt. miltų,
50 g fermentinio sūrio,
Grybus ir svogūnus smulkiai supjaustykite, sumaišykite, pabarstykite druska ir pipirais ir pakepinkite svieste 5-7 min. Baigiant kepinti užbarstykite arbatinį šaukštelį miltų.
Paruoštus grybus sudėkite į žiuljenams skirtus indelius ir užpilkite grietinėle.
Fermentinį sūrį sutarkuokite ir užbarstykite ant viršaus. Orkaitę įkaitinkite iki 150° ir kepkite, kol užsidės graži rusva plutelė. Žiuljenai patiekiami karšti.[/color]

O kaip tie zuljeno indeliai atrodo? g.gif Nu niekaip man nedaeina kazko blush-anim-cl.gif
Atsakyti
QUOTE (Fea @ 2004 06 29, 14:25)
QUOTE (Elena @ 2004 06 29, 14:49)

Reikia:
grybų,
2 svogūnų galvutės,
1 arbat. šaukšt. miltų,
50 g fermentinio sūrio,
Fermentinį sūrį sutarkuokite ir užbarstykite ant viršaus. Orkaitę įkaitinkite iki 150° ir kepkite, kol užsidės graži rusva plutelė. Žiuljenai patiekiami karšti.[/color]

O kaip tie zuljeno indeliai atrodo? g.gif Nu niekaip man nedaeina kazko blush-anim-cl.gif

Fea, aš tu indelių irgi neturiu sad.gif Gaminu šį patiekalą paprastuose čenakinese, aišku skonis gal skiriasi kažkiek, bet irgi skanu, arba galima paimti tokias mažas kepimo formeles...Aš iš tų indėlių valgiau šį patiekalą tik kabake. Velnias, net nežinau iš ko jie pagaminti..Tokie lyg tai metaliniai man jie pasirode. Čia radau piešinuką, bet aš vaigiau ne iš tokio, tas indėlis buvo auštesnis ir siauresnis..
--Resize_Images_Alt_Text--
Atsakyti
na šviežias voveraites kepant aš niekad jų neapverdu pirma rolleyes.gif nuplaunu ir tiesei į keptuvę pjaustau. O jeigu žiemai noriu užsišaldyt tada geriau apvirt jas ir sušaldyt. Na bet čia matyt skonio reikalas skanu ir apvirtos keptos ir neapvirtos skonis šiek tiek skiriasi wink.gif
Atsakyti