Sveiki,
gal kas plaukete baidaremis su kudykiu?
Esu girdejusi, kad zmones plaukia ir pati manau, kad nieko cia tokio (seneliu aisku negasdinsime), taciau kai kurie musu draugai mus laiko neatsakingais ir visokiu marazmu prisigalvoja, mus gasdina uzuot padrasine. Esame patye baidarininkai, kudykis sveikas, upe pasirinksime ramia. Idomu butu suzinoti jau plaukusiu su kusdykiu nuomone ir patarimu, o ne tu kurie siaip apie tai turi savo negiama nuomone :-)
QUOTE(Laki @ 2007 06 15, 11:09)
Su tokiu mažulėliu nelabai įsivaizduoju plaukti baidare, gal geriau plaustu?
Baidareje per viduri autokedute pastatyti galvojame arb turime tokia namine vaikucio kedute :-)
Mes pernai plaukėm Ūla, o šiemet Verkne. Na abu variantai . Daiktų imam kiek tik širdis geidžia, nes abu kartus palapines statėm pas baidarių nuomuotojus, mus pirmą dieną nuveždavo į aukštupį ir grįždavom iki stovyklos, o antrą dieną judėjom žemys pasroviui iki sutarto taško, kur paima baidarių savininkas. O jau plaukimui pasiimam pavalgyti, gerti daug, labai praverčia koks patiesalas po užpakaliu, nes mūsų sėdynės pripratusios prie minkštesnių sėdimų vietų Ir labai pasitvirtino pirštinės darbinės, o ypač ofiso darbuotojams, kurių didžiausias darbo įrankis - rašiklis . Svarbu gera kompanija, gražus oras, neforsuoti, o tiesiog gerėtis gamta ir aktyviu poilsiu.
Bandykit visos ir visi, tikrai patiks
Bandykit visos ir visi, tikrai patiks
QUOTE(tesa20 @ 2007 06 06, 10:12)
Pav. i mano sarasiuka ieina:
mums taip išeidavo susipakuoti, kai vieni plaukdavom, dabar ... Jūs šaunuoliai
QUOTE(ignasser @ 2007 06 15, 13:37)
Jūs panašiai kaip mes, kiekvieną kart vis prisideda naujų daiktų Vis daugiau komforto norisi net baidarėje
Alna, mes neplaukėm su kūdikiu, bet ir nerizikuojam su dvimete dukra plaukti. Labai aktyvi ji pas mus Apsvarstykite labai gerai, daug kartų pasverkite. Leliukai neprognozuojami, o ir pats plaukimas , kad ir labai ramioje vietoje gali apsiversti. Geriau pasidarykite šventę, relaksaciją , poilsį tik sau dviese , o leliuką lai kas nors pasižiūri. Vaikučiai auga, o reik pabūti ir dviese
as tai su leliuku neplaukciau. Mano vaikai 9-10 metu, ir tai dar galvoju, kad ankstoka
daiktu sarasa papildyciau apsauginiu kremu nuo saules.
Sveikos prisijungiu paplepėti
esu plaukusi ir upėmis ir ežerais
tai pati šauniausia upė yra Minija ankstų pavasarį. Faina ne tas žodis.Esu plaukusi ir Ūla šį pavasarį per Velykas, tai gavom ir sniego ir lietaus ,bet irgi labai smagu.
O su vaikais labai smagu sukti ežerais nuo Palūšės, ten yra didelis ratas ir mažas .Ten keli ežerai susijungia upėmis ir upeliukais. Labai smagu.
Dėl mažo vaikelio pasakysiu taip labai reik saugot nuo saulės nes degina tai nerealiai, geriausia plaukti upe kur medžiai šešėlį sudaro.
esu plaukusi ir upėmis ir ežerais
tai pati šauniausia upė yra Minija ankstų pavasarį. Faina ne tas žodis.Esu plaukusi ir Ūla šį pavasarį per Velykas, tai gavom ir sniego ir lietaus ,bet irgi labai smagu.
O su vaikais labai smagu sukti ežerais nuo Palūšės, ten yra didelis ratas ir mažas .Ten keli ežerai susijungia upėmis ir upeliukais. Labai smagu.
Dėl mažo vaikelio pasakysiu taip labai reik saugot nuo saulės nes degina tai nerealiai, geriausia plaukti upe kur medžiai šešėlį sudaro.
Na as po savaitgalio su baidare. Plaukem nuo Antalakajos iki Leliunu, kuriu nedasiekem. Islipom ... neatsimenu kaip ten dabar vadinasi ta vietove.. Viskas butu buve gerai jei ne lietus ir perkunija baisi- truputuka uzvelinom ir skubejom i ezera susirastu kur nakvoti. Tai jau tie vingiai truputuka nervino... Bet ant rytojaus buvo pasaka plaukti, net nesinorejo i namus:)
QUOTE(Sisi @ 2007 06 18, 15:36)
as tai su leliuku neplaukciau. Mano vaikai 9-10 metu, ir tai dar galvoju, kad ankstoka
Na, mes pries pora savaiciu plaukem Minijos upe. Pasiemiau savo trimeti suneli. Marsrutas buvo neilgas, plaukem apie 2 valandas, bet jam taip patiko. Sedejo sau ramiausiai, pasiemes vandens sautuva Drauge 5-meti pasieme. O Jus del 9 metu vaiku bijot. Juk yra vaikisku gelbejimosi liemeniu, ko ten bijot? O apsiverst ramiai plaukiant ir noredamas neapsiversi. Juk vaikams pats tas malonumas gamta, vanduo, ir dar teveliai salia Tikrai patarciau nebijot del tokiu dalyku ir imti vaikus i tokias iskylas. Lieka neisdildomi ispudziai
QUOTE(**PELE** @ 2007 06 20, 10:04)
NA NEJAUGI NIEKAS NEPLAUKIOJA KLAIPĖDOS ŠILALĖS AR ŠILUTĖS RAJ???? TAIP NORISI PATARIMO, KAD PIRMAS KARTAS NEPRISVILTŲ
Mes palukėm Jūros upe, kaškur nuo Šilalės. Upė plati , akmenuota. Turi savotiško žavesio. Tik nežinau iš ko nuomavo, vėliau paklausiu MB. Dar gali bandyti plaukt baidare Kuršių mariom. Nidoje tie nuomotojai yra. Jie net dienos keliones daro, kiek domėjomės turi būt įdomu, bet dar neišbandėm
Plaukiau Žeimena, Minija, Dubysa, Šventaja, Merkiu, Ūla, Verkne,Nerim ir Nemunu
Vat,kažkuri klausia ar su kūdikiu galima plaukti. Aš norėjau nėščia su pilvuzu plaukti,o dabar noriu su dviem mažiukais (0,...metų ir 2,...metų) plaukti ale vyras nepasirašo- tai laikas bėga, vaikai auga- nu gal kitąmet ir įkalbėsiu su vaikais mažais plaukti. Dideiji tai jau patys plaukia, su tėvais neunoras. Šiemet plauksim tik su vyru.
Vat,kažkuri klausia ar su kūdikiu galima plaukti. Aš norėjau nėščia su pilvuzu plaukti,o dabar noriu su dviem mažiukais (0,...metų ir 2,...metų) plaukti ale vyras nepasirašo- tai laikas bėga, vaikai auga- nu gal kitąmet ir įkalbėsiu su vaikais mažais plaukti. Dideiji tai jau patys plaukia, su tėvais neunoras. Šiemet plauksim tik su vyru.
Grįžom iš plaukimo Lakajos upe,tai galiu pasakyti,kad tikrai smagi upė,nėra sudėtinga,su vaikais laisvai galima plaukt Mes išvykom trečiadienio vakare,tad ir oras dar neblogas buvo,nors vis gaudavom lietaus,bet ne tokio kaip dabar Ir visai nesitikėjom,kad tik vieną grupelę baidarininkų sutiksim,ale ir su tais tik stovyklavietėse per atstumą matydavomės Žodžiu ,esam labai patenkinti,tokia kelionė atstoja visą mėnesį atostogų
penktadienį plaukėm Dubysa... kažkur Kelmės rajone... per naktį (iš ketvirtadienio į penktadienį, po didelio lietaus) vandens lygis pakilo mažiausiai 0,5 metro.. tačiau tai dar daugiau ekstrymo pridėjo - nes aplink tave įvirtę medžiai, plaukiantys rastai, šlaitų nuošliaužos.... fantastika.... tik deje, mes ne baidarėmis, o plaustais plaukėm... bet ir nemažai baidarininkų sutikom.... smagu kai žmonės nepabijojo blogo oro... deje, šeštadienį jau lietus pylė kaip iš kibiro - vandens lygis jau ne 0,5 metro, o musėt ir visą 1,0 metrą buvo pasiekęs... beliko tik susirinkti visą turtą ir sukt iki namų.... Tikimės kad Minija bus pakilusi, tai gal kitą savaitgalį nors vienai dienai kažką susiorganizuosim su kompanija.....