QUOTE(lotaa @ 2006 07 24, 20:27)
sveikutės, mes ruošiamės šį savaitgalį jūros upe plaukti, tai oro prognozė dabar pats įdomiausias dalykas. šiandien pažįstamas vyrą nugazdino, kad baisi upe, labai srauni, daug slenksčių, tai MB jau nuo šiandien pradėjo pergyventi kaip jums jūra?
man Jūra upė nepatiko o gal aš tikėjausi daugiau plaukiant aš pasnausti spėdavau., nuobodu O paskui mes su vyru patys ieškojom įdomybių, bandėm plaukti vis kitaip nei kiti (mūsų buvo 5 baidarės)
Ir tikai ji nebaisi.
Bet išbandykit ir parašysi savo įspūdžius.
Lietaus nėra ko bijoti, tik turėkit lietpalčius nuo lietaus. Mes plaukėm ir per lietų, buvo labai smagu
QUOTE(Grytė @ 2006 07 25, 15:01)
savaitgalį plauksim baidarėm Merkiu. Man tai pirmas kartas. Be to, plauks kartu mano dukrytė 4 metų. Tai noriu paklaust, ką reikia turėti vaikui, ką žinoti?
Mums sakė kad dvivietėj baidarėj mes puikiai tilpsim" mama tėtis ir vaikas. Bet man klausimas iškilo, kur tas vaikas tada sėdės?
Mums sakė kad dvivietėj baidarėj mes puikiai tilpsim" mama tėtis ir vaikas. Bet man klausimas iškilo, kur tas vaikas tada sėdės?
nesu ,,kieta" baidarininkė, bet aš neimčiau tokio amžiaus vaiko plaukiant Merkiu. Man ši upė jau gili, plati, srovė stipri.
Ir jums reikia kanojos, jos kaip geldos ( nėra perskirimų) Ir manau ,kad būtinai turėti vaikui gelbėjimo liemenę sėkmės