Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukiam su baidarėm

QUOTE(be*starlet @ 2011 04 08, 11:53)
Plaukite, nesigailesite, smagi upe, yra geru krantu stovyklavietems

drinks_cheers.gif man ji smagiausia iš išbandytų
Atsakyti
http://beta.lt/vilni...affiliate=email

Matėt, nuolaida bigsmile.gif

Atsakyti
matau jau antrą tokią akciją bigsmile.gif
mes pasinaudojom panašia - nusipirkom kuponus plaukimui šventąja už 28 lt
tik reikia iškart ir savaitgalį užsakinėt, nes, bijau, gali atsitikti taip, kad kuponą turėsi, o laisvų baidarių nebus mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 25 balandžio 2011 - 10:18
QUOTE(zuzla @ 2011 04 25, 11:16)
matau jau antrą tokią akciją bigsmile.gif
mes pasinaudojom panašia - nusipirkom kuponus plaukimui šventąja už 28 lt
tik reikia iškart ir savaitgalį užsakinėt, nes, bijau, gali atsitikti taip, kad kuponą turėsi, o laisvų baidarių nebus mastau.gif

Va, aš irgi galvoju, kad ir taip vasarą žmonių daug, o čia dar akcija, tai ir liks kuponas nepanaudotas g.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2011 04 25, 11:22)
Va, aš irgi galvoju, kad ir taip vasarą žmonių daug, o čia dar akcija, tai ir liks kuponas nepanaudotas  g.gif

nebus žmonių daugiau negu įprastai, manau, šiuos kuponus perka žmonės, kurie šiaip ar taip ruošėsi plaukti nepriklausomai nuo akcijų smile.gif kad ir šventiniai savaitgaliai visada buvo užsakomi dar anksti pavasarį

tiesiog nusipirkus šį kuponą, esi pririštas prie būtent šio nuomotojo, čia ir yra minusas.. juk jei nėra baidarių tavo norimam savatgaliui, tiesiog skambini kitiems.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 25 balandžio 2011 - 10:44
Tikrai sutinku su tais, kurie sakė, kad Širvinta gera upė baidariaut, pati su draugais aną vasarą plaukiau ja, tai tikrai labai smagiai pasibuvom visą savaitgalį. Ir po plaukimo dar į pirtelę užsukom, stovyklavietė sutvarkyta, rami, o ir vyrukai, kurie nuomojo baidares, labai paslaugus smile.gif Manau šią vasarą vėl plauksim būtent ta upe. Galiu tik iš gerosios pusės parekomenduot vyrukus iš baidariauk.lt, su kuriais ir plaukėm.

Atsakyti
na, sezono dar niekas neatidarėt? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 02 gegužės 2011 - 19:39
Turbūt dar ne, bet bent jau aš svaigstu vis apie plaukimą wink.gif tik niekaip nesugalvoju kokią upę šiemet jamt g.gif
Atsakyti
QUOTE(meme @ 2011 05 03, 07:44)
Turbūt dar ne, bet bent jau aš svaigstu vis apie plaukimą wink.gif  tik niekaip nesugalvoju kokią upę šiemet jamt  g.gif

ai aš pagalvojau, kad nebenoriu užvartų, medžių su voratinkliais, nuo kurių neišsisuksi ir pan, raftingo lietuvoj vistiek nerasim, todėl plauksim Žeimena smile.gif tik reikia sužinoti nuo kur ji gražiausiai plaukti smile.gif
Atsakyti
Mes šiemet jau penkti metai iš eolės plauksim thumbup.gif Būsim 13-ka baidarių smile.gif Nusipirkom per beta.lt puslapiuką tai gavosi su didžiule nuolaidą thumbup.gif Visada plaukiam dviem dienom su nakvyne smile.gif Esam plaukę Žeimena, Ūla du kartus, Jūros upe ir šiemet plauksim Dubysa. Gal yra plaukusiųjų ja?
Atsakyti
QUOTE(Arėa @ 2011 05 03, 08:21)
Mes šiemet jau penkti metai iš eolės plauksim  thumbup.gif  Būsim 13-ka baidarių  smile.gif  Nusipirkom per beta.lt puslapiuką tai gavosi su didžiule nuolaidą  thumbup.gif  Visada plaukiam dviem dienom su nakvyne  smile.gif  Esam plaukę Žeimena, Ūla du kartus, Jūros upe ir šiemet plauksim Dubysa. Gal yra plaukusiųjų ja?

Dubysa ir man būtų įdomu, bet tolokai sakyčiau. kita vertus jei smagi upė, tai gal verta bandyt. Žeimena, Lakaja, Kiauna, Verkne esu plaukusi po keletą kartų. Reiktų išbandyt kažką naujo. Na dar Merkiu esu plaukusi, bet man gal nelabai, labai plati, bet visai gražu. Smagu su didesne kompanija, galima laisvai susikabinus plūduriuoti ir relaksuoti
Atsakyti
QUOTE(Arėa @ 2011 05 03, 08:21)
Mes šiemet jau penkti metai iš eolės plauksim  thumbup.gif  Būsim 13-ka baidarių  smile.gif  Nusipirkom per beta.lt puslapiuką tai gavosi su didžiule nuolaidą  thumbup.gif  Visada plaukiam dviem dienom su nakvyne  smile.gif  Esam plaukę Žeimena, Ūla du kartus, Jūros upe ir šiemet plauksim Dubysa. Gal yra plaukusiųjų ja?

Mes irgi iš beta.lt puslapiuko užsisakėm 5 baidares Dubysos upe. Kokiu maršrutu planuojat plaukti? Mes praeitais metai plaukėm maršrutu Maironiai - Lyduvėnai, tai visai smagus, ramus pasiplaukiojimas su daug vingių ir smagiu slenkstuku smile.gif Šito baidarių nuomotojo bazė yra Padubysyje, tai rekomendavo mums vienos dienos maršrutą Ariogala - Seredžius, bet internete prisiskaičiau, kad Dubysos žemupys nelabai įdomus ir gan monotoniškas plaukimui... Galvojam kokį kitą maršrutą pasirinkti, bet tuomet baidarių transportavimas daugiau kainuotų, gautus ta pati kaina kaip ir pas kitus nuomotojus be jokių akcijų ax.gif
Atsakyti