Nu va ir as galiu papasakoti apie baidares, vakar grizom po pasiplaukiojimo Baltaja Ancia. Laaabai patiko !!! Plaukeme tris dienas, antra diena labai nedaug teplaukem, o pirma ir trecia po daugiau. Trecia diena buvo ekstremalus ruozas, kuris labiausiai ir patiko. Upe ten labai srauni daug kliuciu, teko vienoje vietoje ir apsiversti, nespejome issilaikyti, nes labai didele srove buvo ir uznese ant medzio nuvirtusio bet nuo to man tik smagiau buvo o pirmas dienas srove nesa, reikia tik speti vairuoti, siaip labai smagiai plaukiasi, o veliau reikia paplaukti uztvanka, ten grazu, bet man siek tiek nuobodoka buvo
Dar pernai plaukeme Jura, negyli, srauni upe, bet Baltaja Ancia patiko labiau
Rekomenduoju
QUOTE(etiu @ 2010 07 01, 09:46)
Mes irgi savaitgalį plaukėm šiuo maršrutu, tai nepasakyčiau, kad jau laaaaaabai daug baidarininkų buvo. Visur praplaukėm, niekas niekur nekliuvo. Greitesni aplenkdavo be problemų. Gal kiek daugiau susigrūda, kai Rudnioj prie užtvankos reikia baidares persinešt. o daugiau me jų niekur nenešiojom, visas kliųtis praplaukėm.
na si savaitgali matyt didzioji dalis pajury buvo as sakau kaip mums buvo, mes ne vienoj vietoj kamstyje sedejom o ties uztvanka kaip tik neturejom jokiu problemu
QUOTE(?angeliux? @ 2010 07 06, 21:53)
na si savaitgali matyt didzioji dalis pajury buvo as sakau kaip mums buvo, mes ne vienoj vietoj kamstyje sedejom o ties uztvanka kaip tik neturejom jokiu problemu
mes ir keliose vietose sedejom kamsty, kur lb daug medziu buvo privirte. bet gerai, pailsejom biki
QUOTE(NinaAtina @ 2010 07 06, 20:35)
grizom po pasiplaukiojimo Baltaja Ancia. Laaabai patiko !!!
Kur buvot apsistoję ?
QUOTE(ADA @ 2010 07 07, 10:07)
Kur buvot apsistoję ?
Viena diena buvom apsistoje tiesiog miskelyje, grazia vieta rade o kita diena tai radom tuscia stovyklaviete, tai ten likom
QUOTE(rozine_svajone @ 2010 07 06, 20:28)
neeee. mes visur pralindom, gerai pairkluojam ir pirmyn, kiti nese kas lepesni. pelkes tikrai niekur nemaciau, vietu as ten nezianu, mes plaukem i paverknes sodyba, tai mus nuo jos nuveze ąūkm pries srove. vietomis upe plati, vietomis labai siaura, mum patiko, jei reiktu tik nuobodziai lygioj vietoj irkluot tai jauciu greitai mum atsibostu... zinoma, svarbu gerai nusitaikyt kaip praplaukt pro kliuti, kitaip gal ir teks persinest baidare, bet tai juk ir yra atrakcija
Ne, absurdas nešiotis baidares kai gali bent kokiu nors būdu praplaukti/pralįsti/perlipti ir pan... Žinoma, kad tame ir įdomumas. Aš buvau girdėjusi, kad daug niekaip neįveikiamų vietų Gal pravalė šiemet ... Arba žmonės upės pavadinimą supainiojo
Gal kas yra plaukia dubysa? labai idomu butu suzinot kaip ten kas?
QUOTE(candy-candy @ 2010 07 07, 15:00)
Gal kas yra plaukia dubysa? labai idomu butu suzinot kaip ten kas?
Plaukėm prieš kelias savaites. Buvom apsistoję Kirkšnovėje Jie ir baidares savo turi
QUOTE(Shusha @ 2010 07 07, 13:22)
Ne, absurdas nešiotis baidares kai gali bent kokiu nors būdu praplaukti/pralįsti/perlipti ir pan... Žinoma, kad tame ir įdomumas. Aš buvau girdėjusi, kad daug niekaip neįveikiamų vietų Gal pravalė šiemet ... Arba žmonės upės pavadinimą supainiojo
toje atkarpoje kur mes plaukem neiveikiamu kliuciu nebuvo. upe juk ilga, gal kitur kur ir buvo tiap, nzn.
QUOTE(bakatita @ 2010 05 05, 10:56)
negi nieks cia nebuvot?
Buvom buvom. Labai faina
QUOTE(Jouk @ 2010 05 06, 06:50)
Čia kuris Dubysos slenkstis? Mums labai geri prisiminimai iš pernai metų plaukimo šia upe. Žinoma, ekstrymo daug joje nėra, bet atodangos gražios, yra gerų vietų maudynėms, 3 slenksčiai. Mes su vyru pernai ant vieno slenksčio taip sėdome, kad vos visų daiktų srovė neišnešė kartu su šuneliu.
jau vien dėl Lyduvėnų tilto verta ten nuvykti - tikrai jausmas nenusakomas, kai miegi po juo ir girdi kaip atidunda traukinys... nerealu.
jau vien dėl Lyduvėnų tilto verta ten nuvykti - tikrai jausmas nenusakomas, kai miegi po juo ir girdi kaip atidunda traukinys... nerealu.
poilsiaviete po Lyduvenu tiltu Trecia nakties po baliuko ir pirteles nuejom miegot, o sesta traukinys pazadino Neimanoma neatsibusti.
QUOTE(Jouk @ 2010 06 21, 13:19)
Sveikos,
Ir aš nekantrauju jau. Plauksime liepą Jūros upe, pirmą kartą Žemaitijoje - labai tikiuosi, kad tas kraštas bus nemažiau svetingas nei Dzūkija ar Aukštaitija...
Ir aš nekantrauju jau. Plauksime liepą Jūros upe, pirmą kartą Žemaitijoje - labai tikiuosi, kad tas kraštas bus nemažiau svetingas nei Dzūkija ar Aukštaitija...
Labai laukiu bet kokiu atsiliepimu apie Jura. Kuri sudetingiausia atkarpa? Gal zinot kokia gera firma turincia bent 10 baidariu? Dar reikia poilsiavietes su pirtim. Vienu zodziu laukiu bet kokios info.
Kas megstat nenuobodu plaukima, tai man pernai patiko Minija- labiausiai nuo Aleksandravo tilto. Tik labai mazai poilsiavieciu.
QUOTE(Nefertary @ 2010 07 12, 10:58)
Labai laukiu bet kokiu atsiliepimu apie Jura. Kuri sudetingiausia atkarpa? Gal zinot kokia gera firma turincia bent 10 baidariu? Dar reikia poilsiavietes su pirtim. Vienu zodziu laukiu bet kokios info.
Mes plaukėm Plaukėm, kai ji buvo nusekusi, tada jautėsi akmenys, dažnai reikėjo pertemti, nutemti (kai užleki ant kokio akmens). Kiti labai pavargo, nes plaukė baidarėm pirmą kart, tai buvo tikras ,,kančių kelias". Pernai plaukėm, kai labai lijo tačiau , kai nustojo lietus buvo tikra pasaka : gamtos vaizdai, paukščiai, rūkas...laaabai gražu. O šeip, plaukimas ta upe man nuobodus, kaip ežere
Tiesa, nakčiai galima apsistoti prie pačios upės sodyboje (pirtelė ir nakvynė). Ten vieni nuomoja baidares ir iškart pasiūlo nakvynę toje sodyboje. Tik nežinau adresų, nes mes tik dalyvavom:ax:
Man patinka Lakaja, Ūla
QUOTE(pakalnutė @ 2010 07 12, 14:10)
Man patinka Lakaja, Ūla
Musu planuose siemet buvo Ula, bet, kad per Zoline nera ilgo savaitgalio, o mes gyvenam Siaurej, tai labai toli vaziuoti.
Tai gal kas zinot kokia sudetingesne atkarpa kazkur siaurinej LT daly, ar Zemaitijoj?