nebijokit tu plaukianciuju tikrai nesusidarys spustis, juo labiau kad Ula leidimu skaicius yra ribotas. Jei neplauket Ula isbandykit bet kokia atkarpa. Tikrai liksit suzaveti, kitais metai paplauksit kita upe- bus su kuo sulygint
Zuzla, plaukite Ūla ir būtent nuo Zervynų, ir nebijokite Merkio - kai įplauksite į jį, galėsite relaksuotis ir nieko neveikti - srovė pati jus neš i finišą. Šis maršrutas man buvo pirmas, ir nors upių sarašas greit sudarys dešimtuką - Ūla nuo Zervynų išliko ne tik mano, bet ir kolegų pats geriausias prisiminimas.
Lakajų maršrutas gražus, bet man didelio ispūdžio nepaliko.
o šį savaitgalį plaukėme Buka su keliais ežerais - tikrai neprailgo kelionė, nuotaikinga ir smigi upė, oras buvopuikus. Tik stovykloje žalias jaunimas tiek "tusinosi", kad kai kėlėmis, jie ėjo miegoti...
Lakajų maršrutas gražus, bet man didelio ispūdžio nepaliko.
o šį savaitgalį plaukėme Buka su keliais ežerais - tikrai neprailgo kelionė, nuotaikinga ir smigi upė, oras buvopuikus. Tik stovykloje žalias jaunimas tiek "tusinosi", kad kai kėlėmis, jie ėjo miegoti...
QUOTE(zuzla @ 2009 07 06, 16:08)
o bože čia šių metų atsiliepimai??
nežinau, pagooglinau, kad jums padėčiau o šiaip tai tikrai klausykit to, kuris jums nuomos, jie tikrai pasako teisybę. Na mes kai klausėm dėl ekstrymo, tai sakė: Virinta, Siesartis, Širvinta. Bet tikiu, kad ir jose galima išrinkti vietas
QUOTE(Vicious Vici @ 2009 07 07, 11:31)
Na mes kai klausėm dėl ekstrymo, tai sakė: Virinta, Siesartis, Širvinta
Širvinta plaukiau pirmą kartą, prieš du metus - jokio ten ekstrymo kaip ir pasakojau, išsimaudžiau tik tada, kai išlipau iš baidarės ir paslydau ant akmens nebent kažkas per tą laiką pasikeitė o gal tiesiog atkarpa tokia buvo bet faktas, kad tą kartą nenuplaukėm per dvi dienas tiek, kiek turėjom nuplaukti per vieną kodėl? todėl, kad mūsų buvo berods 12 baidarių, tai ir reikėjo vieniems kitų laukt - tai myžt, tai valgyt, tai apsivertė, tai dar kažkas nesąmonė gavosi, o ne plaukimas
Sveiki, sias tris dienas ir mes plaukeme baidaremis. Taip taip 3 dienas is eiles! Pradejome Uloje ties Zervynu tiltu ir taip iki pat Nemuno Merkineje. Si savaitgali upes buvo gana patvinusios tai buvo gana lengva plaukti, taciau Uloje siaip ar taip kliuciu buvo pakankamai. Atsipusti laiko beveik nebuvo - posukis prie posukio, kliutys prie kliuciu. "Pasikabinom" ne karta, taciau siek tiek pastangu ir istrukdavome Pirma diena nuo pusdienio pradejo lyti, tai daug keikemes ir buvo pabode, taciau kitos dvi dienos pasakiskos. Nors nesu vandens pramogu gerbeja, (vanduo ne mano stichija) si kelione buvo puiki - daug organizuotumo, gamtos, daug geros nuotaikos ir ispudziu na ir siek tiek skaudanciu ranku ir braskanciu kaulu siulyciau visiems pabandyti sita pramoga, gailetis galetu tik tie, kurie lb bijo pabuti keleta dienu be civilizacijos.
Patarimas - kuo daugiau maisu daiktams apsaugoti, konservu ir drazoviu, tai bene geriausias maistas stojant pailseti o stovyklaujant -desreliu, saslyku, grikiu koses ir siek tiek pastangu
Patarimas - kuo daugiau maisu daiktams apsaugoti, konservu ir drazoviu, tai bene geriausias maistas stojant pailseti o stovyklaujant -desreliu, saslyku, grikiu koses ir siek tiek pastangu
QUOTE(carlote @ 2009 07 07, 20:52)
sveikutės. Mes irgi ruošiamės 18-19d plaukti Lakajos - Žeimenos upėmis. Gal kas plaukė ir turit ką papasakoti apie šį maršrutą?
Plaukėm šiuo maršrutu jau porą kartų puikus maršrutas...geros stovyklavietės, upė negili, rami, labai graži ir vingiuota. Reikia praplaukti pora nedidelių ežeriukų.
Pernai plaukėme šiuo maršrutu - viskas buvo smagu, upėje daug vingių, graži gamta. Tik plaukėme per ilgąjį savaitgalį, tai žmonių buvo tuntai, didžiausia problema buvo rasti stovyklavietę nakčiai.
sveiki kaip tik si savaitgaly zadame isbandyti Siesarties upe. Nezinau labai daug skaiciausi apie ja tai net baisu darosi, nes skaitoma ji pikciausia upe. ziuresim kaip ten bus ) Siaip teko plaukti zeimena merkiu musia nei viena is ju man nepaliko gilaus ispudzio taip pat lakaja nepasirode baisi. teko zeimena pries srove plaukt ir iveikem tos upes grazios bet extrymo jose tikrai nera ypac zeimena labai graziu vietu yra bet musu kompanijai norisi extrymo tai vat gal kas plauket siesarti galit kazka daugiau papasakoti ?
sveikos,mes ruosiames plaukti Ula paskutinemis liepos dienomis arba pirmomis rugpjucio ,imsim koki 3 dienu marsruta,jau susiorganizavom papigiai baidares su transportavimu,sake pasirupins mumis reik tik nepamirst is anksto ir leidimo
QUOTE(*Jūra* @ 2009 07 09, 21:53)
Ačiū Vertinga nuoroda . Nors kai kurie maršrutai ten įdomiai susmulkinti. Pvz.: Mančiagirė -Žiūrai, arba Paūliai- Puvočiai pateikti kaip 1 dienos maršrutai Toks įspūdis, kad skirta tiems, kas 2 val. plauks, o visą likusią dieną gers