Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukiam su baidarėm

Mūsiškia pirmą sykį plaukė būdamas trijų. Tiesa, kanoja, ne baidare - joje daugiau vietos "migruoti" biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki,
norėjau pasiklausti apie kokius leidimus jūs kalbate? Nesame plaukę, bet labai norime jau šią vasarą išbandyti, tai įdomu viskas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laisla @ 2009 06 19, 22:32)
Sveiki,
norėjau pasiklausti apie kokius leidimus jūs kalbate? Nesame plaukę, bet labai norime jau šią vasarą išbandyti, tai įdomu viskas  4u.gif

taigi čia tik tam tikrose upėse, tarkim Ūloje, o pilna upių, kur jokių leidimų nereikia. Netingėkit perskaityti ir visos temos, daug naujo sužinosit ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kon-Tikis @ 2009 06 19, 13:00)
Vienas is populiariu modeliiu yra Vista, kiti vištom vadina lotuliukas.gif
mes tokiom ar panasiom ir plaukiam, vienas nepatogumas galines bagazines dangtis labai siauras

Tikrai siauras, esam ir mes tokias gave, bet mums dave tokias plastmasines hermetiskai uzsukamas backas, kurias reikejo pririst ant baidares galo. Buvo labai gerai, i jas galejom susideti maista.
Atsakyti
QUOTE(Judy @ 2009 06 22, 13:14)
Sveikos, mamytės, dar kartą. bigsmile.gif  Galbūt norėtumėt (jei sutaptų atostogų planai)LIIEPOS 13-15d. plaukti baidarėmis šeimomis  su vaikais? Mūsų berniukui 2,7m. Niekaip nesiseka suderinti ir rasti bendraminčių. Tai negali, tai dar kas nors. Turėtumėte greitai apsispręsti, kad spėtumėt gauti leidimus plaukti Ūlos upe. Mes jau viską suderinome. Kadangi šiuo metu interneto namie neturiu, rašykit ar skambinkit. Lauksiu. 4u.gif  Tel.nr. 867711541, Judita

Na ar nebijote su tokiu klecku plaukti Ūla? 4u.gif Nes šį savaitgalį plaukėm Ūla ir pas mus iš 9 baidarių virto 4 (kitos net po kelis kartus blush2.gif ), o jau nekalbu apie nubrozdinimus nuo šakų ar mėlynes doh.gif Šiaip įspūdžiai iš Ūlos patys geriausi, bet su mažais vaikais ten tikrai nerizikuočiau plaukt ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nicolle_: 22 birželio 2009 - 16:16
Aš va domėjausi upėmis, tai reomenduoja su mažais kleckiukais netgi ne upe, o ežerus g.gif ir ne dviviete baidare o triviete g.gif

kaip jus manote? g.gif
Atsakyti
QUOTE(insk @ 2009 06 23, 08:13)
Aš va domėjausi upėmis, tai reomenduoja su mažais kleckiukais netgi ne upe, o ežerus  g.gif  ir ne dviviete baidare o triviete  g.gif

kaip jus manote?  g.gif

taigi aisku gerai, imkit triviete, ka gi ta dviviete irkluos jei po viena sedesit suauge.
Ziurint aisku kas dar per trivietes
Atsakyti
QUOTE(insk @ 2009 06 23, 08:13)
Aš va domėjausi upėmis, tai reomenduoja su mažais kleckiukais netgi ne upe, o ežerus  g.gif

Aš tai už upes - įdomesnis plaukimas, ne taip nuobodu, lengviau irkluoti mirksiukas.gif
Plaukiant upe, nežinau kas laukia už "posūkio" mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(ignasser @ 2009 06 08, 09:24)
Na būtinai purškalai nuo vabzdžių, apsauginis kremas nuo saulės, pirštinės be pirštų (jei pirmą kartą plaukiat, tai tikrai reikės), kepurė, atsigerti (galima ne tik gaiviųjų gėrimų  mirksiukas.gif  ), užkanda (arba maistas), gera nuotaika ir partneris  ax.gif  Gal labiau patyrusios plaukikės dar ką prisimins...

pernai plaukiau pirma karta, nei vieno is pirmu triju dalyku neprireike. Pirstines turejau bet net is kuprines istraukus nebuvau schmoll.gif butinas yra lietpaltis. Pernai nenusipirkau, bet siemet butinai reiks neperslampama kostiuma pirkt. Yra senukuose ir kainuoja apie 20 lt. Bet daug geriau begu ta paprasta plastmase blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Guvile @ 2008 08 10, 18:07)
Sveikos baidarininkės,

apturėjau malonumą plaukti Minija, tokiu gan nepoilsiniu maršrutu nuo Aleksandravo iki Kartenos, 24km. Nu dabar, aišku, šnekėt lengva ir prisiminti smagu (prieš savaitę tas buvo), bet tuo metu tai paplušėti buvo kur. Upė nusekusi, akmenų tai  doh.gif, teko ir išlipt, patampyti baidarę, srovė nemaža. Dar popiet lyti pradėjo, sušalom žiauriai, gailėjosi tas, kas nepirko liemenės, ji gi tokia stora, šildo gerai. Mūsų plaukimas truko dienelę vieną, tai vakare grįžus tik arbatos ir į lovytę.... wub.gif  Dėl daiktų saugojimo, tai mes nusipirkom hermetinius maišus, į juos sudėjom visą gėrį ir ok, bet telefonai nepravertė, nes ryšio niekur nebuvo doh.gif  Dar šiaip nustebino baidarių kokybė, tokie baisūs tie akmenys buvo, jau tikrai galvojau bus blogai tai baidarei, bet nieko visiškai, sveiką gyvą pristatėm.

Sveiki. Mes šį savaitgalį plauksim Minija. Pasiskaičiau šį pasakojimą, tai ir ramu ir neramu tuo pačiu metu... biggrin.gif plaukiam kelios šeimos... bet aš tai viena su sūnum 7 metų ... vyro nerasta... tai galvoju kaip man čia seksis vienai irkluot.. gal sūnus kažkiek ir pairkluos, bet pagalba iš jo ne per didžiausia... unsure.gif o ir plauksiu pirmą kartą... gerai, kad visi kiti jau daugiau mažiau patyrę, tai bent dėl to ramu...
gal kas kokių patarimų pametėtų.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Šaltmėtė @ 2009 06 24, 19:20)
Sveiki. Mes šį savaitgalį plauksim Minija. Pasiskaičiau šį pasakojimą, tai ir ramu ir neramu tuo pačiu metu... biggrin.gif  plaukiam kelios šeimos... bet aš tai viena su sūnum 7 metų ...  vyro nerasta... tai galvoju kaip man čia seksis vienai irkluot.. gal sūnus kažkiek ir pairkluos, bet pagalba iš jo ne per didžiausia... unsure.gif  o ir plauksiu pirmą kartą... gerai, kad visi kiti jau daugiau mažiau patyrę, tai bent dėl to ramu...
gal kas kokių patarimų pametėtų.. ax.gif

Mano patarimas toks: jei negali/ nenori visam plaukimo laikui pasikeisti su kažkuo, tai bent kokiai valandai susikeiskit su kuo nors labiau patyrusiais mirksiukas.gif Nes jei ir Tu pati niekada neirklavusi, ir pagalbininkas neitin didelis smile.gif , tai gali būti fiziškai sunku. Bent kiek paplaukit atskirai, su stipresniais ir "mokytesniais" partneriais, kad perprastumėt kas ir kaip mirksiukas.gif
Atsakyti
Pritariu Juditai. Plaukėm Ūla jau 2 kartus, varydavom kompanijom po 10 ir daugiau baidarių. Apsivertė tik 1 ir tie buvo gerokai padauginę alkoholio ax.gif . Visgi kadangi mūsų kompanijoj plaukusių šiemet bus tik kokios 3 baidarės, tai varom į Verknę, nes ten ramesnė upė, bet ir vaizdai ne tie. Ir šiaip nematau reikalo amžinai apsiriboti programa minimum jei turi vaikų. Mes už tai, kad kuo daugiau laiko vaikas leistų su mumis ir kuo daugiau patirtų įspūdžių.
chemistry, matau, kad labai jau skyrėsi mūsų plaukimo sąlygos lotuliukas.gif Mes kai plaukėm, tai su lietpalčiu tik kolektyvą būtume juokinę ax.gif Moralas tas, kad reikia atsižvelgti į oro sąlygas mirksiukas.gif
Atsakyti