Sveikos,
mes šį savaitgalį plauksime Verkne 36 km (nuo Zabarausko iki Pikelionio). Įdomu kaip čia viskas praeis. Aš plauksiu antrą kartą, tai labai jaudinuosi ir trupičiuka nerimauju
Gal kas nors plaukia šita upe? Kokia jinai? Ar vingiuota? At daug kliūčių?
Būčiau labai dėkinga, jei kas pasidalintų savo įspūdžiais ?
Mums baidarės nuoma parai kainuos 90 Lt (čia kartu su transportavimo išlaidoms, šiaip vien tik baidarės nuomos kaina parai būtų 70 Lt)
Man labai patiko plaukti Verkne, o kaip jau rašiau plaukėm virš 50km, per dvi dienas, buvo labai įdomi upė, tai bent jau man plaukiančiai antrą kartą Palyginus su plaukimu pirmą kartą Nerimi, tai tikrai super Upė labai vingiuota, teka ir pro miškelius, daug nuvirtusių medžių, teko lyst į baidarę, kad praplaukt Plaukiant link Nemuno buvo ir seklumų,keletas slenksčių, reikėjo pabraidžiot, ir per HE'są persinešėm baidares Nuostabi gamta, paukščiai... vis širdį skaudėjo, kad fotiko neturėjau Norėčiau dar kartą tuo pačiu maršrutu plaukti
Na va, ir parplaukem mes, ...o plaukėme Kaune nuo Heso startavom ir iki Vytauto bažnyčios, trunka visa tai apie 3 val. gidas pasakojo apie gražias vietoves, grožėjomės Kaunu iš vandens pusės, tad kas nori trumpos ir nebrangios ekskursijos baidarėmės tai šis variantas tiesiog idialus. Beje plaukėme su vaikais, niekas neapvirtom, visi apsipatenkinę sugrįžome...
As praeita savaitgali plaukiau 45 km Baltaja Ancia, tai tokia su ekstremais kelione, bet visas ekipazas 18 zmoniu buvo patenkinti. startavom Veisiejuose, o finisavom Maceviciu kaime, kur belaukdami baidariu savininku gavom lietaus, bet siaip super, ispudi dare tai, kad kuri laika isplaukiant is ezero reikejo irtis per vos baidares plocio tarpa tarp meldu, aisku raumenys ranku padirbejo nerealiai iplaukus i kita ezeriuka is viso kelio neradom tai bet kur nerem ir vos ne neste baidares tysem, lindom po tilteliai, nesemes poroj vietu virs, kalnai posukiu, medziu kai kur sroves nera, o kai kur ji nereali.. Manau, kad turetu buti faina plaukti pavasari isplaukus ledams.
Dar laukia siemet du plaukimai, Sesupe, ir Merkiu nuo Valkininku.
Noriu dar per Kaledas prasiplaukti kur nors, keleta entuziastu jau turiu tik nezinau kokia upe tam tikslui reikia rinktis...
Dar laukia siemet du plaukimai, Sesupe, ir Merkiu nuo Valkininku.
Noriu dar per Kaledas prasiplaukti kur nors, keleta entuziastu jau turiu tik nezinau kokia upe tam tikslui reikia rinktis...
As tai plaukiu basa.. o jei reikia ant kranto islipti kur isidurt gali tai slepetes gumines turiu.
Sveiki,
sakykit kokią upę patartumėt plaukiantiems pirmą kartą, bet noerim plaukti tik vieną dieną, taip sakant pabandyti
Nesinori labai jau tiesios ir neįdomios upės, bet ir žiauriai ekstremalios nesinori, bijomies dar
sakykit kokią upę patartumėt plaukiantiems pirmą kartą, bet noerim plaukti tik vieną dieną, taip sakant pabandyti
Nesinori labai jau tiesios ir neįdomios upės, bet ir žiauriai ekstremalios nesinori, bijomies dar
QUOTE(convict @ 2008 07 21, 10:49)
Sveiki,
nzn, gal Merki pabandykit, nors man kaip pirmam kartui, sunkesne fainiau, jos nera ta prasme sunkios- lietuvoj negausi tokiu ispudziu kaip kad tarkim is draftingo kur nors turkijoj, todel as siulyciau rinktis gyvesne upe, Ula Verseka ar kazka panasaus, zinoma jei neimat su savim mazu vaiku
Sveikutes
Pries keleta metu esu plaukusi baidare su draugais Sventaja tris dienas-ispudziai nepakartojami
Siemet noreciau pabandyti irgi plaukti su seima, taciau turim pusantru metuku suneli, kuris yra labai geras ir ramus, taciau vis dar svarstau, ar ne per anksti plaukti su vaiku?
Gal kuri yra plaukusi su panasaus amziaus vaiku ir galetu man papasakoti visas keliones subtilybes, pradedant nuo to, kokia baidare tuomet rinktis, kaip ir kur sodinti vaika ir ka pasiimti svarbiausia su savimi?
Aciu
Pries keleta metu esu plaukusi baidare su draugais Sventaja tris dienas-ispudziai nepakartojami
Siemet noreciau pabandyti irgi plaukti su seima, taciau turim pusantru metuku suneli, kuris yra labai geras ir ramus, taciau vis dar svarstau, ar ne per anksti plaukti su vaiku?
Gal kuri yra plaukusi su panasaus amziaus vaiku ir galetu man papasakoti visas keliones subtilybes, pradedant nuo to, kokia baidare tuomet rinktis, kaip ir kur sodinti vaika ir ka pasiimti svarbiausia su savimi?
Aciu
QUOTE(zamke @ 2008 07 21, 13:23)
Sveikutes
Aciu
Aciu
na as deja tokiu klausimu nepatarsiu, bet as su savo 2 metuku dukryte neplaukciau ne uz ka nes zinau kad ji neissedetu baidareje nei 20 min, o antra neduok die apsiverstumem, tai ivarytumem soka bet jei vaikas ramus na nezinau, as vistiek neplaukciau
Na va issiaiskinau kokia upe plauksiu...Dubysa...ir zinoma pirma karta baidareje sedesiu...gal kam si upe" ka nors sako"....gal kokiu patarimu naujokei
QUOTE(zamke @ 2008 07 21, 12:23)
Sveikutes
Aciu
Aciu
Esu mačiusi, kad mažus vaikus sodina baidarės viduryje į automobilines kėdutes.