Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukiam su baidarėm

o ten kur aš jau 5 metus nuomuosiuos, ima 40Lt paprastą dieną, ir 60Lt savaitgalį. na, bent jau man tokias kainas susakė mirksiukas.gif

nerandu, ar kas atsakė - kur iamt tuos sandarensius, nei šuikšliniai, maišus? Kažkokius kopūstams raugti, ar kokius ten tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Monciuke @ 2008 06 22, 12:29)
Sveiki smile.gif

Jei ką nors domina, mes patys nuomojame baidares. Savaitgaliais kaina 60 Lt parai, darbo dienom - 45 Lt. Mes apsistoję netoli Aukštadvario. Siūlom plaukti Verkne ir Strėva.

Plaukėme Verkne virš 50km dvi dienas thumbup.gif Nerealiai gražu, ypač plaukiant mišku, nuvirtę medžiai, akmenys, paukščiai... patys geriausi įspūdžiai, labai įdomu plaukti, nei kiek nepavargau thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(InRed @ 2008 06 23, 12:43)

nerandu, ar kas atsakė - kur iamt tuos sandarensius, nei šuikšliniai, maišus? Kažkokius kopūstams raugti, ar kokius ten tongue.gif

Kai plaukėme, buvo galima išsinuomoti hermetiškus maišus smile.gif
Atsakyti
O mes ieskom ir marsruto ir sodybos liepos menesiui , bet , kad ramesne upe butu , nes Ula ar Merkiu ,kazkaip nesinori , nes mazylis plauks pirma karta doh.gif , gal kas galetu pasidalinti patirtimi blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Si savaitgali pirma karta plaukiau baidaremis - Sventaja. Labai smagu, tik noretusi daugiau extrymo, todel kita karta tikriausiai rinksimes Ulos upe. Kas yra ja plauke, gal galit parasyt kiek mazdaug km arba kiek laiko trunka plaukimas marsrutu Krokslys-Rudnia-Kasetos? Kokios ten baidariu nuomos kainos, kiek kainuoja pirteles iskurenimas, nakvyne ir kitos smulkmenos? Plaukiant dvi dienas koki rekomenduotumet marsruta antrai dienai? Gal geriau rinktis Merkio upe?
Atsakyti
Sveikos, as si savaitgali plauksiu 50 km Baltaja ancia, nes Ula leidimu negavom sad.gif uzsakinejau ir rugpjuciui Ula bet ten pakeite i Merki, usakinejau nuo kovo viduio sad.gif

DAr planuoju plaukti Šešupe šiemet.

p.s. gal galit patarti ka galima paskutine diena pietums valgyti?
Atsakyti
Plaukėme šį savaitgalį Lakajos upe. Plaukiančiųjų... troleibusai taip dažnai nevažiuoja. Bet vietos visiems užteko smile.gif . Lietutis paplovė, bet ir gerų orų pakako. Upė graži, vingiuota, bet nesudetinga, sraunumo mažai, todėl irklais padirbėti reikia...Turėjome gerą savaitgalį.

Dėl ulos - plaukėme nuo Kriokšlių iki Žiūrų kaimo - per dvi dienas - plaukimo buvo pats tas.
Atsakyti
uzvakar baigem savo kelione Ula, tai galiu pasidalinti ispudziais.

1. uz 3 baidares su leidimais 2 dienom, mokejome 720Lt
2. nera ta upe tokia super kaip apie ja sneka schmoll.gif man asmeniskai Verseka daug labaiu patiko, o Merkio gamta daug ispudingesne uz Ulos ax.gif
3. Ula man pasirode labai vingiuota upe, kliuciu buvo nemazai, bet man truko pacio greicio plaukiant (ko matomai netruko musu draugams, kurie per 2 dienas ikrito gal 7 kartus lotuliukas.gif )
4. svarbiausia chebra su kuria plauki rolleyes.gif

o plaukem mes nuo Zervynu iki santakos, nera cia daug (praeitais metais nuplaukem dvigubai tiek), bet kitaip neisejo, nes skenduolius daznai teko is vandens traukti lotuliukas.gif Nakvojom Trakiskiu stovyklavietej, labai nebloga vieta, taip sakant su patogumais cool.gif
Atsakyti
Gal kam idomu, paziurekit sia nuoroda smile.gif

http://www.plaukiam.lt/
Atsakyti
QUOTE(banginiukas @ 2008 07 08, 10:03)
uzvakar baigem savo kelione Ula, tai galiu pasidalinti ispudziais.

1. uz 3 baidares su leidimais 2 dienom, mokejome 720Lt
2. nera ta upe tokia super kaip apie ja sneka  schmoll.gif man asmeniskai Verseka daug labaiu patiko, o Merkio gamta daug ispudingesne uz Ulos  ax.gif
3. Ula man pasirode labai vingiuota upe, kliuciu buvo nemazai, bet man truko pacio greicio plaukiant (ko matomai netruko musu draugams, kurie per 2 dienas ikrito gal 7 kartus  lotuliukas.gif )
4. svarbiausia chebra su kuria plauki  rolleyes.gif

o plaukem mes nuo Zervynu iki santakos, nera cia daug (praeitais metais nuplaukem dvigubai tiek), bet kitaip neisejo, nes skenduolius daznai teko is vandens traukti  lotuliukas.gif Nakvojom Trakiskiu stovyklavietej, labai nebloga vieta, taip sakant su patogumais  cool.gif

Tikiu, kad už tokią kainą tikrai nieko ispūdingo. mes plaukėme prieš kelis metus ir tai buvo pirmoji mūsų upė ir kaina 4 asmenų šeimai buvo labiau nei per pusę jūsų nurodytos.
tai mano sūnus visas upes su Ula lygina ir nėra jam gražesnės ir smagesnės upės, ypač nuo Zervynų plaukiant thumbup.gif
O kad svarbiausia plaukime chebra - tai tikrai biggrin.gif . Šiemet ypatingai visi šiltai bendravome... Ir emocijos todėl geros smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jouk @ 2008 07 08, 13:44)
blink.gif Tikiu, kad už tokią kainą tikrai nieko ispūdingo. blink.gif mes plaukėme prieš kelis metus ir tai buvo pirmoji mūsų upė ir kaina 4 asmenų šeimai buvo labiau nei per pusę jūsų nurodytos.

nesupratau, kuo susijusi kaina su upes groziu, kazkaip as nemanau kad jei 1.5 tukst sumokeciau, man upe graziau atrodytu unsure.gif g.gif gal jus turejot omeny, kad mes pirties nesinuomavom ir panasiai - bet mums siaip to ir nereikejo, daug smagiau gamtoj su palapinem, nei su visais pribumbasais 4u.gif ir nemaza cia sakyciau kaina, kaip uz 3 baidares su liemenem ir leidimais unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Jouk @ 2008 07 08, 15:44)
Tikiu, kad už tokią kainą tikrai nieko ispūdingo. mes plaukėme prieš kelis metus ir tai buvo pirmoji mūsų upė ir kaina 4 asmenų šeimai buvo labiau nei per pusę jūsų nurodytos.
tai mano sūnus visas upes su Ula lygina ir nėra jam gražesnės ir smagesnės upės, ypač nuo Zervynų plaukiant thumbup.gif
O kad svarbiausia plaukime chebra - tai tikrai  biggrin.gif . Šiemet ypatingai visi šiltai bendravome... Ir emocijos todėl geros  smile.gif

QUOTE(banginiukas @ 2008 07 08, 16:20)
nesupratau, kuo susijusi kaina su upes groziu, kazkaip as nemanau kad jei 1.5 tukst sumokeciau, man upe graziau atrodytu  unsure.gif  g.gif gal jus turejot omeny, kad mes pirties nesinuomavom ir panasiai - bet mums siaip to ir nereikejo, daug smagiau gamtoj su palapinem, nei su visais pribumbasais  4u.gif ir nemaza cia sakyciau kaina, kaip uz 3 baidares su liemenem ir leidimais  unsure.gif

doh.gif doh.gif iš kur jūs tokias kainas randat, man net akys bigsmile.gif išsprogo, kad už tris baidares tiek daug.
mums kainavo 540 lt. už 6 baidares, buvom paimti iš alytaus, nuvežti į varėną, gavom gelbėj. liemenes, plaukėm merkiu nuo ryto iki vakaro, išsilaipinom puvočiuose, ir įspūdžių per visą dieną, ir nuvargom nemažai thumbup.gif .
ydomu, o kaip kainos kituose lietuvos kraštuose šiais metais?
Atsakyti
QUOTE(motoraika @ 2008 07 08, 14:59)
doh.gif  doh.gif  iš kur jūs tokias kainas randat, man net akys  bigsmile.gif išsprogo, kad už tris baidares tiek daug.
mums kainavo 540 lt. už 6 baidares, buvom paimti iš alytaus, nuvežti į varėną, gavom gelbėj. liemenes, plaukėm merkiu nuo ryto iki vakaro, išsilaipinom puvočiuose, ir įspūdžių per visą dieną, ir nuvargom nemažai thumbup.gif .
ydomu, o kaip kainos kituose lietuvos kraštuose šiais metais?

na mums i sita kaina buvo iskaiciuoti leidimai plaukti upe, kurie viso kainavo 120lt 2 dienom trims baidarems - tai pacios baidares 600lt, na sakyciau visai vidutiniska kaina g.gif + sventinis ilgas savaitgalis, nes kaina labai priklauso ir nuo to kokia diena plauki, as skaitau kad mes sumokejom nedaug, nors palyginus su jusu kainom, tai ir mes kosmosa mokejom doh.gif

o del JOUK posto, tai as nesupratau, ar jai nuostaba kele didele kaina ar maza blush2.gif

na mes sugalvojom plaukt baidarem, savaite iki plaukimo, vos gavom vieta plaukt Ula, bet kiek lyginau kainas internete, tai visur jos labai panasios, ypac savaitgalio plaukimams 50-60LT unsure.gif

gal galit i az pasidalinti info, kur galima taip pigiai issinuomot baidares savaitgaliui dekui 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo banginiukas: 08 liepos 2008 - 16:27