o ten kur aš jau 5 metus nuomuosiuos, ima 40Lt paprastą dieną, ir 60Lt savaitgalį. na, bent jau man tokias kainas susakė
nerandu, ar kas atsakė - kur iamt tuos sandarensius, nei šuikšliniai, maišus? Kažkokius kopūstams raugti, ar kokius ten
QUOTE(Monciuke @ 2008 06 22, 12:29)
Sveiki
Jei ką nors domina, mes patys nuomojame baidares. Savaitgaliais kaina 60 Lt parai, darbo dienom - 45 Lt. Mes apsistoję netoli Aukštadvario. Siūlom plaukti Verkne ir Strėva.
Jei ką nors domina, mes patys nuomojame baidares. Savaitgaliais kaina 60 Lt parai, darbo dienom - 45 Lt. Mes apsistoję netoli Aukštadvario. Siūlom plaukti Verkne ir Strėva.
Plaukėme Verkne virš 50km dvi dienas Nerealiai gražu, ypač plaukiant mišku, nuvirtę medžiai, akmenys, paukščiai... patys geriausi įspūdžiai, labai įdomu plaukti, nei kiek nepavargau
Papildyta:
QUOTE(InRed @ 2008 06 23, 12:43)
nerandu, ar kas atsakė - kur iamt tuos sandarensius, nei šuikšliniai, maišus? Kažkokius kopūstams raugti, ar kokius ten
Kai plaukėme, buvo galima išsinuomoti hermetiškus maišus
Si savaitgali pirma karta plaukiau baidaremis - Sventaja. Labai smagu, tik noretusi daugiau extrymo, todel kita karta tikriausiai rinksimes Ulos upe. Kas yra ja plauke, gal galit parasyt kiek mazdaug km arba kiek laiko trunka plaukimas marsrutu Krokslys-Rudnia-Kasetos? Kokios ten baidariu nuomos kainos, kiek kainuoja pirteles iskurenimas, nakvyne ir kitos smulkmenos? Plaukiant dvi dienas koki rekomenduotumet marsruta antrai dienai? Gal geriau rinktis Merkio upe?
Sveikos, as si savaitgali plauksiu 50 km Baltaja ancia, nes Ula leidimu negavom uzsakinejau ir rugpjuciui Ula bet ten pakeite i Merki, usakinejau nuo kovo viduio
DAr planuoju plaukti Šešupe šiemet.
p.s. gal galit patarti ka galima paskutine diena pietums valgyti?
DAr planuoju plaukti Šešupe šiemet.
p.s. gal galit patarti ka galima paskutine diena pietums valgyti?
Plaukėme šį savaitgalį Lakajos upe. Plaukiančiųjų... troleibusai taip dažnai nevažiuoja. Bet vietos visiems užteko . Lietutis paplovė, bet ir gerų orų pakako. Upė graži, vingiuota, bet nesudetinga, sraunumo mažai, todėl irklais padirbėti reikia...Turėjome gerą savaitgalį.
Dėl ulos - plaukėme nuo Kriokšlių iki Žiūrų kaimo - per dvi dienas - plaukimo buvo pats tas.
Dėl ulos - plaukėme nuo Kriokšlių iki Žiūrų kaimo - per dvi dienas - plaukimo buvo pats tas.
uzvakar baigem savo kelione Ula, tai galiu pasidalinti ispudziais.
1. uz 3 baidares su leidimais 2 dienom, mokejome 720Lt
2. nera ta upe tokia super kaip apie ja sneka man asmeniskai Verseka daug labaiu patiko, o Merkio gamta daug ispudingesne uz Ulos
3. Ula man pasirode labai vingiuota upe, kliuciu buvo nemazai, bet man truko pacio greicio plaukiant (ko matomai netruko musu draugams, kurie per 2 dienas ikrito gal 7 kartus )
4. svarbiausia chebra su kuria plauki
o plaukem mes nuo Zervynu iki santakos, nera cia daug (praeitais metais nuplaukem dvigubai tiek), bet kitaip neisejo, nes skenduolius daznai teko is vandens traukti Nakvojom Trakiskiu stovyklavietej, labai nebloga vieta, taip sakant su patogumais
2. nera ta upe tokia super kaip apie ja sneka man asmeniskai Verseka daug labaiu patiko, o Merkio gamta daug ispudingesne uz Ulos
3. Ula man pasirode labai vingiuota upe, kliuciu buvo nemazai, bet man truko pacio greicio plaukiant (ko matomai netruko musu draugams, kurie per 2 dienas ikrito gal 7 kartus )
o plaukem mes nuo Zervynu iki santakos, nera cia daug (praeitais metais nuplaukem dvigubai tiek), bet kitaip neisejo, nes skenduolius daznai teko is vandens traukti Nakvojom Trakiskiu stovyklavietej, labai nebloga vieta, taip sakant su patogumais
QUOTE(banginiukas @ 2008 07 08, 10:03)
uzvakar baigem savo kelione Ula, tai galiu pasidalinti ispudziais.
Tikiu, kad už tokią kainą tikrai nieko ispūdingo. mes plaukėme prieš kelis metus ir tai buvo pirmoji mūsų upė ir kaina 4 asmenų šeimai buvo labiau nei per pusę jūsų nurodytos.
tai mano sūnus visas upes su Ula lygina ir nėra jam gražesnės ir smagesnės upės, ypač nuo Zervynų plaukiant
O kad svarbiausia plaukime chebra - tai tikrai . Šiemet ypatingai visi šiltai bendravome... Ir emocijos todėl geros
QUOTE(Jouk @ 2008 07 08, 13:44)
Tikiu, kad už tokią kainą tikrai nieko ispūdingo. mes plaukėme prieš kelis metus ir tai buvo pirmoji mūsų upė ir kaina 4 asmenų šeimai buvo labiau nei per pusę jūsų nurodytos.
nesupratau, kuo susijusi kaina su upes groziu, kazkaip as nemanau kad jei 1.5 tukst sumokeciau, man upe graziau atrodytu gal jus turejot omeny, kad mes pirties nesinuomavom ir panasiai - bet mums siaip to ir nereikejo, daug smagiau gamtoj su palapinem, nei su visais pribumbasais ir nemaza cia sakyciau kaina, kaip uz 3 baidares su liemenem ir leidimais
QUOTE(Jouk @ 2008 07 08, 15:44)
tai mano sūnus visas upes su Ula lygina ir nėra jam gražesnės ir smagesnės upės, ypač nuo Zervynų plaukiant
O kad svarbiausia plaukime chebra - tai tikrai . Šiemet ypatingai visi šiltai bendravome... Ir emocijos todėl geros
QUOTE(banginiukas @ 2008 07 08, 16:20)
nesupratau, kuo susijusi kaina su upes groziu, kazkaip as nemanau kad jei 1.5 tukst sumokeciau, man upe graziau atrodytu gal jus turejot omeny, kad mes pirties nesinuomavom ir panasiai - bet mums siaip to ir nereikejo, daug smagiau gamtoj su palapinem, nei su visais pribumbasais ir nemaza cia sakyciau kaina, kaip uz 3 baidares su liemenem ir leidimais
iš kur jūs tokias kainas randat, man net akys išsprogo, kad už tris baidares tiek daug.
mums kainavo 540 lt. už 6 baidares, buvom paimti iš alytaus, nuvežti į varėną, gavom gelbėj. liemenes, plaukėm merkiu nuo ryto iki vakaro, išsilaipinom puvočiuose, ir įspūdžių per visą dieną, ir nuvargom nemažai .
ydomu, o kaip kainos kituose lietuvos kraštuose šiais metais?
QUOTE(motoraika @ 2008 07 08, 14:59)
iš kur jūs tokias kainas randat, man net akys išsprogo, kad už tris baidares tiek daug.
mums kainavo 540 lt. už 6 baidares, buvom paimti iš alytaus, nuvežti į varėną, gavom gelbėj. liemenes, plaukėm merkiu nuo ryto iki vakaro, išsilaipinom puvočiuose, ir įspūdžių per visą dieną, ir nuvargom nemažai .
na mums i sita kaina buvo iskaiciuoti leidimai plaukti upe, kurie viso kainavo 120lt 2 dienom trims baidarems - tai pacios baidares 600lt, na sakyciau visai vidutiniska kaina + sventinis ilgas savaitgalis, nes kaina labai priklauso ir nuo to kokia diena plauki, as skaitau kad mes sumokejom nedaug, nors palyginus su jusu kainom, tai ir mes kosmosa mokejom
o del JOUK posto, tai as nesupratau, ar jai nuostaba kele didele kaina ar maza
na mes sugalvojom plaukt baidarem, savaite iki plaukimo, vos gavom vieta plaukt Ula, bet kiek lyginau kainas internete, tai visur jos labai panasios, ypac savaitgalio plaukimams 50-60LT
gal galit i az pasidalinti info, kur galima taip pigiai issinuomot baidares savaitgaliui dekui