Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukiam su baidarėm

Na nusprendėm kad pabandysim šį arbą kitą savaitgalį praplaukti kokia upe vieni be vaikiuko draugų, tik vienai dienai, ir pažiūrėt ar labai tai sudėtingas reikalas. Nes visa kompanija plauktų pirmą kartą blush2.gif
Tai norim tik kad oras geras būtų, nes vanduo tai vistiek bus ledinis dar visur cool.gif
Atsakyti
o mes dar susilaikėm, tikslaiu MB mane sulaikė dėl tos priežasties, nes nu vanduo dar šaltas, vistiek prisitaško į baidarės vidų, po to ir kaip kur koks krantas, būna tenka išlipti ir į vandenį, tai būtų brrr... tada, spėsim dar smile.gif
nors kai ėjau per tiltą ir pamačiau baidarininką plaukiantį prieš srovę g.gif gal sportavo? tai taip jausmai buvo sukilę, taip norėjos greičiau plaukti wub.gif ...
Atsakyti
Sveikutes
mes kita savaitgali irgi pirma karta plauksim baidarem Ulos ir Merkio upe. BEt man jau kazkaip neramu. g.gif
O kai virsta baidare ta ka tada daryt: ja tempt i kranta ir vel lipt. ka su rubais daryt?
Ir ar baidare virsta galvom zemyn ar ant sono ir viskas. Na vienu zodziu jau stresuoju.
Ir beje kokias pirstines pasiimt? Patarkit patyrusios baidarininkes.
Atsakyti
Uzpernai plaukiau Lakajos upes viena diena. Labai patiko. Upe rami be dideliu ir staigiu vingiu. Man kaip pirma karta - tai labai patiko. O pirstines turejome ,kur skirtos kaip sodo darbams, tokios kaip megztos ir su guminiais burbuliukais, tik pirstus nukirpom biggrin.gif Apsiversti neteko, o ir upelis dazniausiai budavo negilus. Bet rengtis geriausia taip, kad zinant , kad vistiek suslapsi doh.gif
Kas plauks pirma karta, tai nepatariu rinktis ilgiau kaip vienai dienai, nes kita diena ranku nepajusite, ir tikrai nepairkluosite. Nebet bus kam irkluot biggrin.gif
Gero vingio ir oro mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(simoneta @ 2008 05 17, 23:46)
Sveikutes
mes kita savaitgali irgi pirma karta plauksim baidarem Ulos ir Merkio upe. BEt man jau kazkaip neramu. g.gif
O kai virsta baidare ta ka tada daryt: ja tempt i kranta ir vel lipt. ka su rubais daryt?
Ir ar baidare virsta galvom zemyn ar ant sono ir viskas. Na vienu zodziu jau stresuoju.
Ir beje kokias pirstines pasiimt? Patarkit patyrusios baidarininkes.

jei būsit atsargūs, tai gal nevirsit su dviviete baidare, nes labiausia trivietės virsta, niekada trise neplaukčiau, nebent tas trečias vaikutis ar šuniukas, tai tuomet vistiek sėdėsi gi į dvivietę.
Nežinau kaip ji virsta, bet girdėjusi, kad net įpjauti gali... reikia atsargiai, aš tarkim sėdėjau priekyje ir stebėjau visas kliūtis, išsikišdavau, pasilenkdavau ir tarkim atsiremdavau su ranka į medį, kad smūgis būtų mažesnis, na žodžiu reikia lankstytis, nesėdėti kaip kelmui smile.gif
aš jau nepamenu kokias imiau, bet jaučiu būtų gerai kaip būna Maximose už 74 rodos centus pirkti tokios baltos darbinės su geltonais burbuliukais tokiais, tada su jomis neslysta, aš Lokės pėdoje su jom buvau, tai labai gerai smile.gif
p.s. paskaičiau, kad irgi pasiūliau tokias pirštines kaip skorpione, tikrai geros smile.gif, dar galima apsirengti kokį lietpaltį, jei bus vėsiau, tada mažiau sušlapsit, jeigu ką, o ar žinote, kad savo visus daiktus: maistą, fotiką ir pan. reikia sudėti į maišus ir užrišti, kad jeigu ką irgi, kad nesušlaptų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *VICI*: 20 gegužės 2008 - 12:45
Šiaip kai užplaukiat ant kliūties svarbiausia nesiblaškyti, nes taip ir galite išvirsti. Reikia ramiai išsisukti nuo kliūties. Mes plaukėm tai kitoje dienos pusėje prasidėjo smarki liūtis. Tai per tas kliūtis buvo didelis stresas plaukti. bigsmile.gif
Atsakyti
Plaukėm vakar ir šiandien Šventąja. Visai patiko, buvo visko po truputį. Ir srovių, ir medžių, ir akmenų, ir tokių vietų, kur srovės išvis nėra, tai irkluok neirklavęs, judi kaip vėžlys. Gamta nuostabi, kiek daug antelių matėm! Ir gulbių su gulbiukais. Tai buvo pirmas kartas, ir, ko gero, būtų užtekę vienos dienos, nes tik tada plaukimas yra malonumas, antrą dieną buvo jau sunkiau smile.gif Už šias dvi dienas paėmė nedaug, 30lt už baidarę.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Guvilė: 27 gegužės 2008 - 21:54
QUOTE(*VICI* @ 2008 05 28, 09:19)
gal galima būtų kontaktus žmogučio, kuris toks nebrangininkas? blush2.gif  4u.gif

manau nebrangininkas buvo dėl to kad dar ne sezono įkarštis, ir kad žmogeliai plaukė vidurį savaitės, o jei ieškai savaitgaliui tai tikrai bus brangiau, o turbūt ir taip nuo birželio jau visi brangiau ima g.gif
sėkmės ieškant 4u.gif
Atsakyti
Na mes ryt plauksim Zeimena. faina, kad orai grazus pasitaike. kaina suderejom 80 Lt uz baidare nuo sestadienio iki sekmadienio (nors siaip veliau ten kaina 140 Lt). Keista, kad kazkas dar po 30 Lt nuomoja bigsmile.gif (cia auksciau perskaiciau posta)
Esam anksciau plauke Zeimena, tai labai patiko. Plaukiam nuo Kaltanenu Zeimenio ezero iki Svencioneliu tilto. Galima ir toliau plaukti, bet, kad nesinori skubeti, norim plaukti letai, pasigrozedami, sustodami uzkasti smile.gif
Atsakyti
Pirma kart plaukiau Ula buvo gan sunku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(virve @ 2008 06 02, 21:26)
Pirma kart plaukiau Ula buvo gan sunku smile.gif

Bet, manau - ne mažiau smagu. Juk tik baigę plaukti jau greičiausiai planavote kaip plauksite sekantį kartą... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jouk @ 2008 06 03, 08:01)
Bet, manau - ne mažiau smagu. Juk tik baigę plaukti jau greičiausiai planavote kaip plauksite sekantį kartą... biggrin.gif

Kokiu marsrutu plauket? kur apsistojot?
Atsakyti