Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų mažųjų dantukai

Mums dantukai islindo 7men per dvi savaites 6 biggrin.gif valomes dantukus nuo pat pradziu su antpirsciu ir vaikiska pasta yra dentinox rinkinukas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Šalta kava... @ 2012 02 28, 13:09)
Labas,nu neramu man tai sakau pasiklausiu cia...Mano maziukui kalasi virsutiniai dantukai,vienas jau lygir matosi,o kitas pamelo dantena,tikrai neuzsigavo,gal sakau negali prasikalt,gal jau sunerimt?Ar buvo kurios nors zirniukams taip? 4u.gif

Pasitikslinkite internete, bet aš skaičiau kad odontologas kažką ten turi pradurt tokiu atveju, būt gerai jums pasirodyt, bet nieko baisaus. Žodžiu, pasigooglinkit.
Atsakyti
Pirmi du dantukai be problemu apacioje isdygo 7men 3sav. Dabar mums jau 9men ir savaite kaip mazius irzlus, naktim miega, bet daznai noriu papulio. Ir matau trecia dantuka apacioje, seilejasi, kisa pirstus i burnyte. Blogiausia, kad jau savaite laiko beveik nevalgo kieto maisto, o ir taip tox smulkutis, visai isnyks verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Šalta kava... @ 2012 02 28, 14:09)
Labas,nu neramu man tai sakau pasiklausiu cia...Mano maziukui kalasi virsutiniai dantukai,vienas jau lygir matosi,o kitas pamelo dantena,tikrai neuzsigavo,gal sakau negali prasikalt,gal jau sunerimt?Ar buvo kurios nors zirniukams taip? 4u.gif

sveiki:)
kaip viena mamyte patare galima apsilankyti pas dantuku gydytoja,bet va mano drauges mergytei irgi taip buvo,dantenyte visa istino,pamelo,tai todel,kad negali islysti dantukas,tai reik duoti kuo daugiau visko pagrauzti,kad butu lengviau dantukui isdygti..matot nzn kiek Jusu maziukui laiko,bet siulyciau kokiu dziuveseliu duoti pagrauzti..
tikiuosi pades,nors negaliu garantuoti,kad tai kiekvienam leliukui veiksminga g.gif
na bet kuo daugiau kad grauztu visko:)
Atsakyti
O ar buvo taip kam nors, kad pasirodytu baltas taskiukas ant dantenos ir lyg kalniukas net pasidarytu, o po poros dienu isnyktu? blink.gif g.gif
Nu pas mus tokia situacija....Jau buvom apsidziauge, galvojom pagaliau dantukas pasirodys, nes jau beveik 8 men dukrytei, o perliuko nei vieno neturim verysad.gif
Atsakyti
mes pirmu dantuku sulaukem 6,5,net nepastebejau kai isdygo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Anaid.b @ 2012 03 08, 11:43)
sveiki:)
kaip viena mamyte patare galima apsilankyti pas dantuku gydytoja,bet va mano drauges mergytei irgi taip buvo,dantenyte visa istino,pamelo,tai todel,kad negali islysti dantukas,tai reik duoti kuo daugiau visko pagrauzti,kad butu lengviau dantukui isdygti..matot nzn kiek Jusu maziukui laiko,bet siulyciau kokiu dziuveseliu duoti pagrauzti..
tikiuosi pades,nors negaliu garantuoti,kad tai kiekvienam leliukui veiksminga g.gif
na bet kuo daugiau kad grauztu visko:)

aciu mergaites uz patarimus,tas pamelinavimas praejo,ten vel balta,bet dantuko nesulaukiam:(na nieko mes kantrus:)
Atsakyti
Mums 9 mėn ir jau turim 6 dantukus, o dar du jau irgi matyti clap.gif
Prieš dygimą 3-4 dienas piktesnė būna ir tiek smile.gif
Atsakyti
O mums pirmi dantukai islindo sesiu menesiu smile.gif net nelabai pastebejom, kad lenda, nes vaikas niekaip nepasikeite smile.gif Dabar mums astuoni menesiai turim tris dantukus ir dar trys lenda smile.gif Miega puikiai, tik tiek, kad truputi daugiau seiliojasi smile.gif Nereikai nei tepaliuku, nei zvakuciu smile.gif Speju, kad mums labai pasiseke siuo klausimu smile.gif
Atsakyti
Pirmasis dantukas išdygo 9 su puse mėnesio. 1 metukų turėjo 5 dantukus.
Atsakyti
Pirmas dantukas išdygo nepastebimai lengvai ir tai buvo 6 mėn. Dabar dukrytei 11.5 mėn. ir turi 6 dantukus. Likusieji auga tikrai sunkiai ir skaudžiai.
Atsakyti
O musu mazajam septyni menesiai ir trys savaites, jau turi sesis dantukus, bedos nebuvo, tik kai kalesi keturi virsutiniai, visi is karto, kelias dienas turejo temperaturos mirksiukas.gif
Atsakyti