Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų mažųjų dantukai

QUOTE(costela @ 2012 02 21, 21:05)
Mums irgi tuoj 7 mėn, o dantukai nesirodo  g.gif

Suneliui tik 7 men ir pasirode. O treciojo ir ketvirtojo dantuku laukiam jau 3 men g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruby Tuesday @ 2012 02 22, 09:39)
Suneliui tik 7 men ir pasirode. O treciojo ir ketvirtojo dantuku laukiam jau 3 men g.gif

Nu kažkada sulauksim, neliks gi vaikai be dantų lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikos mamytes
norejau pasiteirauti nuo kada ir kaip pradedate rupintis savo mazyliu pirmaisiais dantukais. mano dukrytei 8 men ir ji jau turi 8 dantukus.. kazkaip jau reiktu valyti juos.. ne ssu pirmu man taip nebuvo.. su dviem dantukais vos ne iki metu pragyvenom biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,
mums 6.5 men. turim du dantukus-kiskiukus apacioje:) virsuje jau irgi baltuoje bet dar neprasikale,dantenytes taip gerokai patinusios,duodam pagrauzti visokiu ten spec.zaisliuku,bet jam nlb idomu,tai lovyte grauzia,maitinimo kedute ax.gif
gal turit kokiu patarimu ka duoti pagrauzti,galvoju gal jau koki dziuveseli,pasikasytu ir nubruzintu gal labiau dantenytes? g.gif

QUOTE(tikas @ 2012 02 22, 10:55)
sveikos mamytes
norejau pasiteirauti nuo kada ir kaip pradedate rupintis savo mazyliu pirmaisiais dantukais. mano dukrytei 8 men ir ji jau turi 8 dantukus.. kazkaip jau reiktu valyti juos.. ne ssu pirmu man taip nebuvo.. su dviem dantukais vos ne iki metu pragyvenom  biggrin.gif

mes jau po truputi "valomes" savo du dantukus smile.gif ,turiu toki spec minksta sepetuka ant pirsto kur dedasi,tai manau gal apnaseles vistiek nuvalo,o kai jau daugiau dantuku turesim tai turim tokius dantu sepetukus,bet irgi miksti jie,na guminiai. Pastos nenaudojam..
Atsakyti
QUOTE(Anaid.b @ 2012 02 22, 14:45)
,duodam pagrauzti visokiu ten spec.zaisliuku,bet jam nlb idomu,tai lovyte grauzia,maitinimo kedute ax.gif

Mūsų pupa irgi ir maitinimo kėdutė griaužia ir telefonus jeigu po ranka randa.... doh.gif BEt dantukų dar nėra, gal kaip nors prasimuš vis tiek greitu metu, gaila žiūrėt, kaip vaikas kankinasi...doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(suntea7 @ 2012 02 22, 16:56)
Mūsų pupa irgi ir maitinimo kėdutė griaužia ir telefonus jeigu po ranka randa.... doh.gif  BEt dantukų dar nėra, gal kaip nors prasimuš vis tiek greitu metu, gaila žiūrėt, kaip vaikas kankinasi...doh.gif  biggrin.gif

Noriu ispeti, kad atsargiau su telefonais. Mano mazius kaip pagrauze telefona, tai iki siol ekranas neveikia, nes seilemis permirko doh.gif

Dabar megsta mano rankinuko rankenas grauzti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruby Tuesday @ 2012 02 22, 18:02)
Noriu ispeti, kad atsargiau su telefonais. Mano mazius kaip pagrauze telefona, tai iki siol ekranas neveikia, nes seilemis permirko doh.gif

Dabar megsta mano rankinuko rankenas grauzti biggrin.gif

Tai jau stengiamės saugoti, juk ir šiaip tos bangos sklindančios nesveika...bet kartais vis tiek ištaiko momentą ir nučiumpa doh.gif
Atsakyti
mano suneliui 6men.ir sav. prasikale 1 dantukas apacioje bigsmile.gif po 10dieneliu antras bigsmile.gif ir kai sukako 7men.prasikale trecias virsuje bet kur iltiniai toj vietoj, ar kam taip buvo?nes turetu virsuje priekyje g.gif
Atsakyti
skaičiau knygoje, kad pirmuosius dantukus geriausia valyti su marlyte užvyniota ant piršto. Tiesiog taip nuimate apnašėles ir viskas thumbup.gif
Atsakyti
Labas,nu neramu man tai sakau pasiklausiu cia...Mano maziukui kalasi virsutiniai dantukai,vienas jau lygir matosi,o kitas pamelo dantena,tikrai neuzsigavo,gal sakau negali prasikalt,gal jau sunerimt?Ar buvo kurios nors zirniukams taip? 4u.gif
Atsakyti
Sveikos norejau paklausti mums vos 2 men ir 3 sav. bet jau apacioj matau baltuoja dantukas ir vaikutis labai neramus ir labai seilejas. kaip manot kiek laiko truks dygimas?
Atsakyti
QUOTE(tikas @ 2012 02 22, 10:55)
sveikos mamytes
norejau pasiteirauti nuo kada ir kaip pradedate rupintis savo mazyliu pirmaisiais dantukais. mano dukrytei 8 men ir ji jau turi 8 dantukus.. kazkaip jau reiktu valyti juos.. ne ssu pirmu man taip nebuvo.. su dviem dantukais vos ne iki metu pragyvenom  biggrin.gif

mano berniukui dabar jau beveik keturi metai, bet as pradejau dantukus valyti kai isdygo pirmasis dantukas. Yra toks antpirstukas, tai tiesiog uzsidedavau ant pirsto ir su vandenuku pavalydavau ryte vakare. Kartu ir dantenos prasimasazuodavo , prasivalydavo, veliau nebuvo problemu del valymosi dantu , nesipriesindavo niekada, dabar jau pats valosi blush2.gif . Plius dantukai tpfu tpfu tpfu dar vis be skyliu ir sveiki.
Atsakyti