Mum pirmas dantukas išdygo vėlokai - 9 mėn, antras po savaitės, o daugiau taip ir nesirodo
QUOTE(ramushka @ 2012 01 12, 23:21)
mamytes, papasakokite man zaliai kaip atrodo dantuku dygimas, siandien likau be stogo vaikui vos trys menesiukai, kalbinama sypsosi, nusisuku verkia, padaugejo seilyciu suirzusi , ir vos imigusi bunda, visadiena faktiskai be miego, o ir vakare po maudyniu ir pienelio niekaip neiminga, temperaturos nera..ar tai jau dantukai...nebzinau...dar taip nebuvo nes parpdavo visa diena ir nakti....miegelis dingo nors atrodo nuvargusi.. nusimato bemiege
Mums kaip dygsta dantukai, tai pirmas zenklas daug seiliu beto buna patinusios desnos, kaip kisdavau pirsta paziureti ar kas nors jauciasi mergytiai patikdavo, kaip kasomos desnos
Mums pirmas dantukas išlindo trijų mėn. ir trijų savaičių, po poros savaičių išlindo antrasis. Dabar mums 5 mėn. turim tuos du dantukus apačioje ir daugiau neauga. Nors seilės upeliais teka, viską į burnytę dedam, bet naujų dantukų kaip nematyti, taip nematyti
Mums 9 men. turime 2 issikalusius dantis ( isdygo 6 men. ) ir kalasi iskarto 4 virsutiniai dantukai iskarto. Idomu tai, kad kai kalesi pirmi du seiles tekejo upeliais, o dabar visai nesiseilioja.
mums pirma dantuka atnešė senis šaltis 5men ir 3sav. jau neužkalnu ir antras pasirodis.
bet kažkodėl mes neikiek nesiseilejam tik viska kišam į burnyte.
bet kažkodėl mes neikiek nesiseilejam tik viska kišam į burnyte.
Mes pirma dantuka radom 4men proga sekanti ryta ir dar vienas atsirado. Daugiau kolkas nebesulaukiam,nors seiles liejasi laisvai
Sveikinu visus, kuriems sėkmingai dygsta dantukai ir kreipiuosi i tuos, kuriems jie dygsta skausmingai. Mano mažylė labai jau blogai miega visu šiuo periodu (kai dantukai dygsta) nuo 6 men. dabar jau 9 jai. Norėčiau pasitikrinti, ar tai dėl dantų, ar ne.
Kaip kiti vaikiukai miega, kuriems skausmingai kalasi dantukai??? Mano tai prabunda su staigiu verksmu (lyg kas noras ją būtų įžeidęs), arba pradeda pobiški staugti tiliai, vartytis, trinti rankytėmis ausytes, akytes, nosį. Kai duodu krūtį, nusiramina. Bet prabunda labai dažnai... Ar panašiai jums?
Kaip kiti vaikiukai miega, kuriems skausmingai kalasi dantukai??? Mano tai prabunda su staigiu verksmu (lyg kas noras ją būtų įžeidęs), arba pradeda pobiški staugti tiliai, vartytis, trinti rankytėmis ausytes, akytes, nosį. Kai duodu krūtį, nusiramina. Bet prabunda labai dažnai... Ar panašiai jums?
QUOTE(Resnichka @ 2012 01 20, 18:18)
Sveikinu visus, kuriems sėkmingai dygsta dantukai ir kreipiuosi i tuos, kuriems jie dygsta skausmingai. Mano mažylė labai jau blogai miega visu šiuo periodu (kai dantukai dygsta) nuo 6 men. dabar jau 9 jai. Norėčiau pasitikrinti, ar tai dėl dantų, ar ne.
Mums dabar 9 men. Kalasi is karto 4 dantukai, tai kazkoks siaubas.Pirmi du issikale 6 men., tai nepasakyciau kad labai sunkiai, o dabar naktys tai baisios Vakar isvis valgyti nieko ikisti negalima buvo, po pora kasniu suvalgo ir viskas suka galva suciaupia lupytes ir daryk ka nori vistiek neims...
Su miegu irgi tragedija. Ir taip blogai naktimis miega, o dabar tai isviso.Vakar naktis buvo siaubinga kelesi kas 15 - 30min. zyzia per miega inkscia kaip suniukas, blaskosi, uzmiega tik glostomas arba su MP, tai N kartu gere pieniuka, net nezinau is kur ten tiek imasi??? Siandien naktis kiek ramesne, bet vos ne visa nakti su papuliu burnoje praleido. Dantu apziuret neduoda, tai momenta nutaikius zvilgtelejau- jau 3 prasikale, o ketvirtas jau pakeliui, gal jau i pabaiga tie musu vargeliai.
QUOTE(Resnichka @ 2012 01 20, 20:18)
Labutis,pas mus lygiai tas pats,kai pradejo dygti virsutiniai dantukai nuo 8 men,tai ir nakteles neberamios,mums jau 9 men.Pirmieji isdygo 6 men ir 2sav.tai nejutau isvis apacioje du,na ,o virsuje,tai net temperaturos buvo ,netoli 40.
QUOTE(GINTMAR @ 2012 01 21, 11:58)
Labutis,pas mus lygiai tas pats,kai pradejo dygti virsutiniai dantukai nuo 8 men,tai ir nakteles neberamios,mums jau 9 men.Pirmieji isdygo 6 men ir 2sav.tai nejutau isvis apacioje du,na ,o virsuje,tai net temperaturos buvo ,netoli 40.
O jums tie dantukai viršutiniai matosi jau? Nes aš vis abejoju, gal tas visas naktinis siaubas ne del dantukų, nes mano gražuolės viršutinės dantenos lyg ir nepasikeitė...Bet taip norisi tikėti, kad tai dėl jų, nes jau neįsivaizduoju kas bus tada, kai ištikro jie pradės dygti.