Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų mažųjų dantukai

QUOTE(Glen @ 2011 12 16, 09:11)
Sveikos,
mano mazutei pirmasis dantukas islindo triju menesiu ir 9 dienu,o budama sesiu menesiu jau turejo 8 dantukus.neuzilgo mergytei 9 menesiai kolkas atrodo nauju dantuku nematyt,nes jei pagal eiliskuma tai kaip ir kruminiai dygt turetu  blink.gif Idomu kiek cia ji mum leis pailset nuo savo dantu dygimo,tikiuos greit nelys  ax.gif

Pas mus labai panasi situacija kaip pas jus smile.gif Anksti sudygo, visus astuonis dantukus turejom 9 menesyje. O dabar jau sustojo smile.gif Kaip bunam irzlesnes, tuoj ieskau nauju dantuku biggrin.gif
Atsakyti
Pirmas dantukas išdygo 3mėn 3savaitės. Po 2dienų išdygo ir antras dantis. Štai po mėnesio mums išlindo dar vienas dantis ir jau lenda ketvirtas doh.gif
Atsakyti
Maniškei pirmas dantukas pasirodė 6,5 men, o už kelių dienų pastebėjau, kad ir antras šalia dygsta. Labai laukiu, kol išdygs didesni, nes taip gražiai man vaikai su tais keliais dantukais pradžioj atrodo wub.gif Turiu tepaliuką "Dentinox" tai retkarčiais patepu, nes pastebėjau, kad irzlesnė pasidarė, bet kažkokios tebuklingo poveikio tai nepastebėjau ... ax.gif
Atsakyti
Sveikos mamos,o as turiu beda nes pas mano mazyle siuo metu dygsta Virsutinio zandikaulio Kandziai abu ishkart pas ja visi dygsta po du iskart pirmi mums isdygo apatinio zandikaulio kandziai,tada sekantys du virsutinio zandikaulio kapliai,o va db virsutinio zandikaulio kandziai ir vienas dantukas normalus o kitas net nesuprantu kas ten,lyg mesos gabaliukas kaba lyg supuves dantukas o galtas dantukas ten mesa apsitraukes ir todel man taip atrodo zodzio nezinau kas cia gali but nes 5dantukai kuriuos turim labai grazus o sitas nesuprantu.
Gal kam buwo panasei..? g.gif
Atsakyti
Mums jau 9 menesiai ir dygsta 2 dantukai is karto, turesim jau 8 dantukus, pirmi dantukai kalesi labai lengvai, sekantys prasciau su temperatura ir sloga verysad.gif o sie kosmaras kazkoks doh.gif mergaite labai nerami, vel atsirado sloga, temperatura, negana to paviduriuoja verysad.gif naudojam dentinox bet mazai jis mums ka padeda, vubrocil zvakutes taip pat bandem, bet labai didelio poveikio nebuvo...Tai dabar laukiam kada greiciau pasirodys tie dantukai 4u.gif
Atsakyti
Mums 7 mėn ir jau 3 dantukus turim smile.gif Trečiąjį tik vakar pamatėm thumbup.gif
Atsakyti
11men = 11dantuku thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sauluciux @ 2012 01 12, 16:55)

Oho bigsmile.gif
Mažajai 5 mėnesiai, prieš porą dienų išlindo pirmojo dantuko viršūnėlė. Porą dienų turėjo temperatūros, kuri tai pakildavo, tai krisdavo doh.gif
Atsakyti
6,5 mėn išlindo pirmas, o antrojo laukiam jau porą savaičių...matosi beveik, bet neprasikalęs.
Atsakyti
QUOTE(Sauluciux @ 2012 01 12, 16:55)

Wow thumbup.gif
Atsakyti
mamytes, papasakokite man zaliai kaip atrodo dantuku dygimas, siandien likau be stogo vaikui vos trys menesiukai, kalbinama sypsosi, nusisuku verkia, padaugejo seilyciu suirzusi , ir vos imigusi bunda, visadiena faktiskai be miego, o ir vakare po maudyniu ir pienelio niekaip neiminga, temperaturos nera..ar tai jau dantukai...nebzinau...dar taip nebuvo nes parpdavo visa diena ir nakti....miegelis dingo nors atrodo nuvargusi.. nusimato bemiege
Atsakyti
7 mėn. - nei vieno dantuko kolkas biggrin.gif .
Atsakyti