Mums 10 men. neturim nei vieno danties. As kazkaip nepergyvenu, bet gal reiktu sunerimt?
10 mėn. - 8 dantys. 10tą mėnesį vienu metu tris iškart radau
Su pirmuoju vaiku net neprisimenu didelių bėdų dėl dantukų, nes jų nebuvo. Vaikui buvo apie 6 mėnesiai ir išdygo pirmas dantukas, o paskui jau vienas po kito pasipylė.
Tačiau antrajam vaikui viskas skausmingiau. Kasosi kiek tik gali tas dantenas, pabūna ir zyzaliukas. Ir štai- mano vaikui buvo 4,5 mėn. kai išdyko pirmas dantelis, o sulaukus 5 mėn. jau turime ir antrą dantelį
Tačiau antrajam vaikui viskas skausmingiau. Kasosi kiek tik gali tas dantenas, pabūna ir zyzaliukas. Ir štai- mano vaikui buvo 4,5 mėn. kai išdyko pirmas dantelis, o sulaukus 5 mėn. jau turime ir antrą dantelį
Sveikos, mums greit 10 mėn ir turim 5 dantis
7 mėnesiai ir nė vieno danties
Sveiki, mums virs dvieju menesiu. Kai buvo lygiai 2,pradejo darytis irzli, o i vakara prasidejo isteriskas rekimas, ranku ciulpimas, seiles ir net kruties kramtymas. Aprimdavo tik vaikstant. paziurejau burnytei abiejose pusese sonuose po taskeli balta, manau- dantukai. nusipirkome tepaliuka ,,bonjela'' kuris is pradziu buvo efektyvus, o veliau visai nebepadejo. siandien is drauges isgirdau kad nelabai gerai ,kad taip anksti pradejo dygti.. Sako kad pirmiausia du priekiniai turi lysti, o pas mus kazkaip sonuose. Ar cia teisybe?
QUOTE(Aistronaute @ 2014 12 18, 22:27)
Sveiki, mums virs dvieju menesiu. Kai buvo lygiai 2,pradejo darytis irzli, o i vakara prasidejo isteriskas rekimas, ranku ciulpimas, seiles ir net kruties kramtymas. Aprimdavo tik vaikstant. paziurejau burnytei abiejose pusese sonuose po taskeli balta, manau- dantukai. nusipirkome tepaliuka ,,bonjela'' kuris is pradziu buvo efektyvus, o veliau visai nebepadejo. siandien is drauges isgirdau kad nelabai gerai ,kad taip anksti pradejo dygti.. Sako kad pirmiausia du priekiniai turi lysti, o pas mus kazkaip sonuose. Ar cia teisybe?
manau, kad ne dantukai
Sveikos. Mano dukrai 5 menesiai. Jau pries menesi jai pradejo baltuoti apatiniu iltiniu dantenos. Nuo tada ji dazniau nei iprastai naktimis atsibunda verkdama ir as ja nuraminu duodama kruti. Pries dvi savaiteles jai dar atsirado sloga. Gydau lasindama i nosi vandens su druska, taciau nepraeina. Dukryte naktimis prabunda kas puse valandos. Vis trina ir trina veideli - kaktyte, akytes. Kas ryta veidelis buna ryskiai nudraskytas. Galvoju, kad trina del dantuku dygimo, dar ta sloga jai miegoti trugdo. Gal kuriai nors taip yra buve? Kaip man jai padeti? Aciu.