Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų mažųjų dantukai

Pirmi du dantukai isdygo 8 men, dabar 10 men ir jau turim 5 dantukus. Bet labai daug vargo turim - daug asaru, zirzimo ir nemigo naktu verysad.gif Viburkol zvakutes siek tiek apramina... Dabar ir 6 jauciu tuoj pasirodys, nes rankytem trina pastoviai.
Atsakyti
Mano sūneliui pirmasis dantukas prasikalė penkto mėnesio pradžioje, dabar beveik 5 pilni mėnesiai - prasikalė ir antras.
Sakykit mamytės, kaip sekasi maitinti savo pienu kūdikius su dantukais? Ar nekanda?
Maniškis tai dažnai ne tik sukanda, o būna sukandęs staigiai pasuka galvą ir tokiu būdu plėšia spenelį taip, kad ne kartą ir apsiverkusi esu.
Ar žinot kokių gudrybių kaip išvengti dantukų?
Atsakyti
QUOTE(Lape Snape @ 2013 12 27, 15:48)
Mano sūneliui pirmasis dantukas prasikalė penkto mėnesio pradžioje, dabar beveik 5 pilni mėnesiai - prasikalė ir antras.
Sakykit mamytės, kaip sekasi maitinti savo pienu kūdikius su dantukais? Ar nekanda?
Maniškis tai dažnai ne tik sukanda, o būna sukandęs staigiai pasuka galvą ir tokiu būdu plėšia spenelį taip, kad ne kartą ir apsiverkusi esu.
Ar žinot kokių gudrybių kaip išvengti dantukų?

Mano mažė turi keturis dantis - du viršuje ir du apačioje, tai būna, kad krimsteli, bet netyčia, daniausiai baigdama žįsti, prieš užmiegant. Skausmas ne iš maloniųjų doh.gif Dar ir kitą dieną paskauda... Jei spėju sureaguoti, nestiprų sprigtą gauna į žanduką, kai tik sukanda. Arba iš karto atimu "tarą" įkišdama mažąjį savo pirštą jai į burnytę smile.gif
Atsakyti
sveikos,
Mano paneliai 01.03 bus metukai,dantukai pradejo digti 11 men,jau turim 5,ir dar maciau greit 2 bus blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pelite: 31 gruodžio 2013 - 13:44
Sveikos mamytes. Mano mazuliui ka tik suejo metukai ir mes jau turim 16 dantuku! assa.gif Paskutiniai 8 dantukai dygo vienu momentu. Tame tarpe iltiniai ir kruminiai 4 doh.gif O pirmas dantukas isdygo 3 menesiuku. Tai greit musu kancios su dantukais ir baigsis. thumbup.gif Maitinu pati iki siol, tai likus kokioms 3 sav. pries isdygstant dantukams neblogai pasikandzioja. doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Abieju vaikuciu pirmi dantukai isdygo 5men.
Atsakyti
Pirmi du apatiniai isaugo 6men, o kitu du virSutiniai beveik 9 men.
Laukiam daugiau dantuku smile.gif
Atsakyti
Ir mums du apatiniai 6 menesiu pas pirma, o pas antra dar laukiam, gal pasirodys ant dienu biggrin.gif
Atsakyti
Pirmas apatinis dantukas dukrytei išdygo 5,5 mėnesių, po savaitės ir antras. Dabar panelei 9 mėnesiai, turim 4 dantukus ir matau, kad ant dienų turi penktas prasikalti.
kandžioti neleidžiu, pabaru, sakau, kad neduosiu ir to užtenka smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo a.gegužė: 21 sausio 2014 - 18:22
Kai buvo 2,5mėn mažoji tapo labai irzli. Galvojom pilvukas, pirkom girdėm vaistukus nuo pilvuko, o pasirodo buvo dantukas biggrin.gif . Pradėjo labai bėgti seilės, atsirado sloga, kai tik suėjo 3 mėn ir išlindo pirmasis. Dabar 4 mėn, vėl sloga, seilės upeliu bėga,, laukiam jau antrojo thumbup.gif
Atsakyti
Pirmas dantukas išdygo 5 mėnesį.
Atsakyti
Mano berniukui jau 14 mėn, o dar tik 6 dantis turi doh.gif Gydytojai nieko nesako... maždaug laukit išdygs... nu kiek galima? unsure.gif Dukrai sudygo visi kaip iš vadovėlio, tad paveldimumą ar pan atmetu... Mažius valgyt visko nori, o normaliai atkąsti nėra kaip sad.gif jau nė nėžinau ką galvoti...
Atsakyti