Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų mažųjų dantukai

QUOTE(gatinha2 @ 2013 08 03, 20:34)
Mano vaikinukui jau 10 men., o dar tik du apatiniai tebelenda. Gal trecdalis teislinde. Kiti, ziuriu, jau daug dantu tokio amziaus turi. Nu ka, lauksim, tikiuosi nereikes protezu det.  biggrin.gif

Mano sūnui tas pats. Dukrai irgi vėlokai dygo. Man su vyru taip pat-tai didžiąja dalimi paveldima.
Atsakyti
QUOTE(ZBITKA @ 2013 08 03, 20:57)
netikiu schmoll.gif  schmoll.gif

O kas čia tokio neįtikimo,mūsų pupa šiuo metu turi 16 dantukų o jai ne tai seniai suėjo vieni,pirmieji išlindo 3.5men
Atsakyti
QUOTE(Zuiketukas @ 2013 08 04, 08:11)
O kas čia tokio neįtikimo,mūsų pupa šiuo metu turi 16 dantukų o jai ne tai seniai suėjo vieni,pirmieji išlindo 3.5men

Musu suneliui pirmas dantukas isdygo 2.5 smile.gif nesupratom kas vyksta, net ligoninej buvo pagulde, sukilo baisi temperatura, viduriavo, galvojo, kad koks virusas, o tyrimai nieko nerode, o pasirodo grizom is ligonines ir isdygo pirmas dantukas. Metuku laiko turejom visus dantukus! Cia manau individualiai. Musu mazajai pirmas dantukas isdygo puses metuku, o dabar 9 turim 4 dantukus ir labai idomiai dygsta apacioj normaliai, o virsuj priekiniu dvieju nera ir tada soniniai smile.gif
Taip, kad cia manau, taisykliu nera...
Atsakyti
Patarkit,o kokios dantu pastos geriausios maziesiems,kokias naudojat?
Atsakyti
Mano berniukui 3men vakar suejo , o siandien pamaciau apacioje jau dantuka , o virsuje 2jau ruosisi , daug kas sako , kad anksti .,..
Atsakyti
Mum 7 mėnesiukai tik ką suėjo ir šiandien išdygo pirmieji du dantukai apačioje thumbup.gif Dvi dienas pabuvo neramus, sunkiau miegojo, bet tik tiek. Daugiau dantukų nematyti, nors ir šie be seilių, slogų, temperatūrų, viduriavimo išlindo, net dantenos nebuvo pakitusios, tiesiog šį rytą žvilgt, o matosi. Iki pietų vienas prasiskynė, o po kelių valandėlių jau ir kitas brėžė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gatinha2 @ 2013 08 03, 21:34)
Mano vaikinukui jau 10 men., o dar tik du apatiniai tebelenda. Gal trecdalis teislinde. Kiti, ziuriu, jau daug dantu tokio amziaus turi. Nu ka, lauksim, tikiuosi nereikes protezu det.  biggrin.gif

Labas, o jau gal daugiau dantukų pradygo? biggrin.gif nes maniškiui irgi du buvo išlindę ir dabar tik po kokiio mėnesio matsoi 4 viršuj kalasi.. Tarsi įspausti tokie o.0 baisu, kad tokia krūva dantų..
Atsakyti
Mums 10 menesiuku ir turim 7 dantukus wink.gif
Atsakyti
Mano vaikuciui labai anksti sudygo dantukai.Jis nuo pat mazens labai daug geria,tai gal sakau nuo to,bet genda priekiniai dantukai.Net nzn ar genda,bet tokiom tamsiom demem ir kaip aptrupeje tie dantukai.Valo labai nenoriai,per asaras kiek pati pavalau.Gal zinot ar taiso pieninukus priekinius? kai del darzelio vedem tikrint,apziurejo,bet nieko visai nesake,o as ir pamaciau tik jau gryzus po keliu dienu....
Atsakyti
QUOTE(Filonox @ 2013 10 03, 14:03)
Labas, o jau gal daugiau dantukų pradygo? biggrin.gif nes maniškiui irgi du buvo išlindę ir dabar tik po kokiio mėnesio matsoi 4 viršuj kalasi.. Tarsi įspausti tokie o.0 baisu, kad tokia krūva dantų..

Na, jau virsutiniai priekiniai du islinde, viens daugiau, kitas maziau. Dar tokiu kaip gumbeliu matosi aplinkui. Noreciau jau normalesni maista duoti. Jei ka verdu su mesa, supjaustau mazais gabaliukais, tai nelaba isuktamto...
Atsakyti
Mums dar tik 2menesiukai ir savaite o jau dantukai pradeje kaltis, dantenos patinusios ir paburkusios, ir apatiniai du dantukai pabaltave, o ir vaikutis labai irzlus. Pediatre pasake, kad dantu uzuomazgos, gali buti, kad ir sudygs, o gal ir sustos ir isdygs veliau.
Atsakyti
Musu merginai buvo 4,5 menesio kai islindo pirmieji dantukai smile.gif nei skausmu nei verksmu smile.gif tiesiog ziurim, kad jau turim smile.gif
Atsakyti