Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų mažųjų dantukai

Sakykit, mazas baltas taskelis ant dantenos tai jau atkeliaujantis dantukas? Su pirstu nesijaucia, tik matosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnieshkute @ 2011 12 11, 15:55)
Sakykit, mazas baltas taskelis ant dantenos tai jau atkeliaujantis dantukas? Su pirstu nesijaucia, tik matosi  smile.gif

pas maniske irgi nieko nesijaute tik matesi taskiukas, nuejom kaiptik kita diena pas gydytoja svertis-matuotis, parodziau gydytojai, paklasiau ar tik ne dantis, ta paciupinejo sako "dantenos kietesnes, bet danties dar nebus", o kita diena jau islindo ir badesi lotuliukas.gif o po 3d ir kitas iskart pradejo kaltis smile.gif
Atsakyti
Sveikutes mirksiukas.gif mano berniukui siandien sueina 5 menesiukai ir jau kalasi antras dantukas apacioje thumbup.gif neturim jokiu rupesciu mano maziukas tikras vyras thumbup.gif nei kokiu tepaliuku reikejo nieko ramus laimingas neverke tik sypsosi ir visiems rodo savo naujus dantukus smile.gif
Atsakyti
Taip, manau dantukai taip ir lenda nuo nasijauciancio balto taskiuko. Bent jau man su pirmu vaiku taip buvo.
O antrai grazuolei taip idomu, vienaas dantukas islindo jau beveik pries 4 savaites, o antro vis namatyti. Toks ilgas tarpas... ar kam dar taip yra?
Atsakyti
Sakykite, kurie pirmieji dantukai jums isdygo apacioje ir virsuje. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Resnichka @ 2011 12 14, 12:11)
Taip, manau dantukai taip ir lenda nuo nasijauciancio balto taskiuko. Bent jau man su pirmu vaiku taip buvo.
O antrai grazuolei taip idomu, vienaas dantukas islindo jau beveik pries 4 savaites, o antro vis namatyti. Toks ilgas tarpas... ar kam dar taip yra?

Buna mirksiukas.gif mano grazuolei pirmi dantukai isdygo keturiu men, po keleto savaiciu dar du. O paskui buvo dvieju men tarpas, uztat kad islindo keturi iskart.. blink.gif skambinau gydytojui, ar tai normalu blink.gif sake, neieskoti problemu, kur nereikia biggrin.gif
Atsakyti
Mano mažiui 4,5 mėn, pastaruoju metu beveik nuolat rankas kiša į burną, ieško kažko, arba čiulpia apatinę lūpą. Kaip manot, čia jau ženklas, kad dantukas greit pasirodys? g.gif
Atsakyti
Sveikutes, mano dukrytei du apatiniai dantukai pradejo dygti 5 men. ir per menesi jau baigia pilnai isdygti, jokio skausmo, jokio verksmo, tik seilyciu buvo labai daug ir pirstuku is burnytes neistrauke.
O dabar matyt virsutiniai pradeda dygti, nes jau antra nakti prabunda is miego ir pradeda saukti.
Atsakyti
QUOTE(Dygiukas @ 2011 12 16, 00:06)
Sveikutes, mano dukrytei du apatiniai dantukai pradejo dygti 5 men. ir per menesi jau baigia pilnai isdygti, jokio skausmo, jokio verksmo, tik seilyciu buvo labai daug ir pirstuku is burnytes neistrauke.
O dabar matyt virsutiniai pradeda dygti, nes jau antra nakti prabunda is miego ir pradeda saukti.

Sveikinu su dantukais, labai idomu, kurie pirmieji jums virsuje ims dygti, lauksime naujienu. smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes. Mano mazylei jau 9 men. kaip tik vakar suejo. Bet pirmieji dantukai pasirode virsuje 8 men. Greitai ir apacioj 2 isdygo, tad dabar turim is viso 4, tik apatiniai atrodo kazkaip greiciau auga smile.gif Siaip iki dantuku isdygimo maniske viska kas tik papuldavo po ranka - tiesiai i burnyte smile.gif, seiles begdavo is burnytes upeliais. Dabar jau kazkaip apsiramino. Naktys ramios - tik nezinia kaip bus su kitais dantukais....
Atsakyti
Sveikos,
mano mazutei pirmasis dantukas islindo triju menesiu ir 9 dienu,o budama sesiu menesiu jau turejo 8 dantukus.neuzilgo mergytei 9 menesiai kolkas atrodo nauju dantuku nematyt,nes jei pagal eiliskuma tai kaip ir kruminiai dygt turetu blink.gif Idomu kiek cia ji mum leis pailset nuo savo dantu dygimo,tikiuos greit nelys ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Glen @ 2011 12 16, 10:11)
Sveikos,
mano mazutei pirmasis dantukas islindo triju menesiu ir 9 dienu,o budama sesiu menesiu jau turejo 8 dantukus.neuzilgo mergytei 9 menesiai kolkas atrodo nauju dantuku nematyt,nes jei pagal eiliskuma tai kaip ir kruminiai dygt turetu  blink.gif Idomu kiek cia ji mum leis pailset nuo savo dantu dygimo,tikiuos greit nelys  ax.gif

blink.gif Na nieko sau!!! Triju menesiu!!! thumbup.gif
Atsakyti