Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų mažųjų dantukai

Mano mazyliui pries keleta dienu suejo 8 men ir ta pacia diena pirmas apatinis dantukas pasirode, o po 2 d ir kitas salia:) gana velokai, tai dabar galvoju kada jau visi dantukai paprastai vaikams buna sudyge? Bijau kad maniskiui nepradetu daug tuo pat metu dygt, nes gydytoja liepe kalci duoti kai suejo 6 men, gal kai jau prasikale reiketu nebeduot to kalcio? g.gif
Atsakyti
mums 5men ir 16d.pirmasis dantukas visiskai prasikale neseniai,jau ir paaugo,va dabar kalasi antras biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Linelis*: 10 vasario 2013 - 12:10
na mes ir pasigirsim blush2.gif 6.5 menesio turi mergina ir jau 8 dantukas lenda blush2.gif
Atsakyti
o musu dantukai du - mums 7,5 men
Pirmaas isdygo 5,5 men, netrukus ir antras, tik vat tolimesniu - laukiam laukiam...
Atsakyti
Manajam pirmas dantukas isdygo ta diena kai suejo 7 men ir dar kaip tik per kucias biggrin.gif po poros dienu iskart antrasis pasirode. Jau pirmi dantukai sunkiai kales, verksleno, zirze visa menesi. Dabar vaikui jau beveik 9 men ir vis dar laukiam kitu dantuku. Sitie lenda zymiai sunkiau arba ju islys keli iskart, nes jau antras menuo kai zirzia. Pastarosios 2 savaites isvis tragedija doh.gif seiles upeliais teka, ranka arba kas papuola istisai burnoj, neverkia kai miega tik, o dabar dar ir naktim nebemiega doh.gif Labai sunkiai mum su tais dantukais sekas..kad kuo greiciau jie islystu, ir vaikas nebesikankintu ir man ramiau butu ax.gif
Atsakyti
Mes sulaukėm pirmųjų dantukų, kai buvo 3 mėnesiai ir 10 dienų 4u.gif
Atsakyti
Sveiki o as su tokiu nerimu rasau. Mums pirmi du apatiniai dantukai isdygo 6 men vienas paskui kita paeiliui. Grazus triusiuko dantukai. smile.gif Dabar mum jau beveik 9 men turim viena pilnai uzaugusi virsutini ( is pradziu nerimavau kad kreivinasi i vidine puse, bet dabar lyg ir tiesinasi) o va antras virsutinis kur turetu mano manymu but yra per laaabai gera tarpa, vos ne kaip soniniu kandziu vietoj ir taip gan aukstokai atrodo. As tokioj panikoj unsure.gif nejau cia musu kapliukas taip toli unsure.gif , o pas pediatre eisim tik po savaites, nusikankinsiu per savaite nezinioj. doh.gif

Va cia pridedu nuotraukyte gal bus aiskiau ka noriu papasakoti, panasu kad dygsta 4 nr kur pazymejau. O gal ne, gal musu tarpas ziaaauuuriai didelis. Ar gali taip but?
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabiiiiiiii: 02 kovo 2013 - 19:06
mano sunus dysta pirmieji du dantukai 5 men.3 savaiciu.(centrinis kandis)
Atsakyti
Mano merg smile.gif ytei 7menesiai ir du dantukai apacioja vis dygsta bet pasakyciau gan ilgokai g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tina19: 27 kovo 2013 - 20:02
Mums 10menesiu ir 17 dienu ir mes teturim du dantukus apacioj su pirmu vaikuciu mums ir velai pradejo dygti bet poto vienu metu kai pradejo tai pradejo ir dziaugiausi kad velai dygo nes vargo tikrai mazai buvo smile.gif
Atsakyti
Oi, o pas mano mažikę anksti pirmieji apačioje pasirodė - 4mėn. proga wink.gif, o dabar, beveik 5mėn. jau prasikalinėja viršuje ir šone apačioje.. Žodžiu, ankstyva mano panikė, šitam reikaliuke ax.gif
Atsakyti
Sveiki,

Mano mažytei jau beveik 3 mėnesiukai (truputi daugiau nei savaitė liko). Maždaug prieš savaite pasidarė labai irzli, verkia ypač tada kai jau reikia eiti valgyti, labai daug seilėjasi, burbuliukus leidžia, kiša kumštuką į burnyte. Ar gali būti kad tokio amžiaus vaikiukui jau pradeda dygti dantukai?

Atsakyti