Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų mažųjų dantukai

Mes 8 mėnesių ir jau turim 6 dantukus, tikrai kad kaifavom, ypač su 5 ir 6 biggrin.gif Visiem užteko to smagumo lotuliukas.gif
Atsakyti
Pirmas dantukas apačioje išdygo,likus keliom dienom iki 7 mėnesio,o antas po 10 dienų smile.gif Dygo,gan sunkiai,savaite praktiškai be miego..
Atsakyti
Mums jau 6,5 mėn, o danties nė vieno neturim... biggrin.gif ir net nesimato nieko, kad kas lįstų lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MRT: 30 lapkričio 2012 - 10:48
QUOTE(Cashmere @ 2012 11 19, 21:35)
Mes 8 mėnesių ir jau turim 6 dantukus, tikrai kad kaifavom, ypač su 5 ir 6  biggrin.gif  Visiem užteko to smagumo  lotuliukas.gif

mums taip pat 8 menesiai, bet dantuko dar nei vieno neturime.. schmoll.gif nors pastaruoju metu laaabai irzli pasodarius, sunkiai miega.. sakau, gal dantukai atkeliauja? g.gif
Atsakyti
Dukrytei 8 mėn išdygo pirmas, iki metų 4 užaugino. Jokių vargų nebuvo, bent jau nepamenu:-)
Atsakyti
Pirmas dantukas išlindo 8 mėn. Netrukus ir antras. Dabar 10,5 mėn ir turim 4 dantukus.
Atsakyti
mums 7 menesiai ir laukiam pasirodant dantuku. Seiles upeliais teka, viskas apgrauzta kas papuola, o siandien dar toki koncerta surenge! Nepadeda mums Dentinox, bet va homeopatiniai ramuneliu pagrindu pagaminti milteliai - super thumbup.gif dantenos matosi pabale, bet kiek skaiciau taip gali buti kad ir menesi koki...
Atsakyti
Mums 6men. ir turim 7 dantukus thumbup.gif
Atsakyti
Musų pirmas dantukas išdygo, kai buvo lygiai septyni mėnesiai, antro laukiam dabar.. lyg jau ir baltuoja thumbup.gif sūnelis dantų pirštukais ieško nuo keturoių mėn, nuo tada ir seilės upeliais teka, bet va, sulaukėm tik dabar. Buvo šiek tiek irzlesnis, naktį pavirkavo, bet kad labai ypatingai būt būvę sunku nepasakyčiau..
Atsakyti
Aš tai jau pradedu nerimauti. Vakar suėjo 9 men., bet neturim nė vieno dantuko. Apačioj jau daugiau nei mėnesį tokie du dantenų iškilimai matos, bet nieko. Ir temp prieš 2 sav. buvo porą dienų ir irzloka, bet nieko... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(kass @ 2012 12 17, 23:54)
Aš tai jau pradedu nerimauti. Vakar suėjo 9 men.,  bet neturim nė vieno dantuko. Apačioj jau daugiau nei mėnesį tokie du dantenų iškilimai matos, bet nieko. Ir temp prieš 2 sav. buvo porą dienų ir irzloka, bet nieko... schmoll.gif

Manau, kad nėra ko nerimaut smile.gif Mums pirmas dantukas išlindo 9 mėn su trupučiu.. antras pasirodė po trijų gerų savaičių smile.gif Buvau prigasdinta, kad sunkiai dantys vaikams dygsta, taigi, buvau nusiteikus blogiausiam.. o išdygo galima sakyt visai ramiai smile.gif vieną naktį šiek tiek mažiau pamiegojom ir viskas smile.gif
Atsakyti
mums 6.5 men, ir jau matau pirmojo dantuko virsunele wub.gif
Atsakyti