Mes 8 mėnesių ir jau turim 6 dantukus, tikrai kad kaifavom, ypač su 5 ir 6 Visiem užteko to smagumo
Mums jau 6,5 mėn, o danties nė vieno neturim... ir net nesimato nieko, kad kas lįstų
QUOTE(Cashmere @ 2012 11 19, 21:35)
Mes 8 mėnesių ir jau turim 6 dantukus, tikrai kad kaifavom, ypač su 5 ir 6 Visiem užteko to smagumo
mums taip pat 8 menesiai, bet dantuko dar nei vieno neturime.. nors pastaruoju metu laaabai irzli pasodarius, sunkiai miega.. sakau, gal dantukai atkeliauja?
Dukrytei 8 mėn išdygo pirmas, iki metų 4 užaugino. Jokių vargų nebuvo, bent jau nepamenu:-)
mums 7 menesiai ir laukiam pasirodant dantuku. Seiles upeliais teka, viskas apgrauzta kas papuola, o siandien dar toki koncerta surenge! Nepadeda mums Dentinox, bet va homeopatiniai ramuneliu pagrindu pagaminti milteliai - super dantenos matosi pabale, bet kiek skaiciau taip gali buti kad ir menesi koki...
Mums 6men. ir turim 7 dantukus
Musų pirmas dantukas išdygo, kai buvo lygiai septyni mėnesiai, antro laukiam dabar.. lyg jau ir baltuoja sūnelis dantų pirštukais ieško nuo keturoių mėn, nuo tada ir seilės upeliais teka, bet va, sulaukėm tik dabar. Buvo šiek tiek irzlesnis, naktį pavirkavo, bet kad labai ypatingai būt būvę sunku nepasakyčiau..
QUOTE(kass @ 2012 12 17, 23:54)
Aš tai jau pradedu nerimauti. Vakar suėjo 9 men., bet neturim nė vieno dantuko. Apačioj jau daugiau nei mėnesį tokie du dantenų iškilimai matos, bet nieko. Ir temp prieš 2 sav. buvo porą dienų ir irzloka, bet nieko...
Manau, kad nėra ko nerimaut Mums pirmas dantukas išlindo 9 mėn su trupučiu.. antras pasirodė po trijų gerų savaičių Buvau prigasdinta, kad sunkiai dantys vaikams dygsta, taigi, buvau nusiteikus blogiausiam.. o išdygo galima sakyt visai ramiai vieną naktį šiek tiek mažiau pamiegojom ir viskas
mums 6.5 men, ir jau matau pirmojo dantuko virsunele