labukas, su siaubu laukiau pirmuju dantuku nes buvau prigasdinta kad busiu be miego,istampytais nervais ir tt mano mergaitei 5 men ir savaite vakar pamaciau kad apacioj vos vos pabaus dantenyte,bet jokiu oziu riksmu,nieko,ismiegojo visa nakti,ryte perbraukiau,ogi uz pirsto uzkliuvo astrus dantukas.tai nesuprantu cia jau skaitosi jis issikale,ar dar anksti apsidziaugiau ?
sveikos mano damute pirmuju dantuku sulauke lygiai 6 men iskart du dygo, be oziuku ir puikiai miegojo, tada buvo ilgas tarpas 9 men prasikale dar vienas dantukas virsuje, ir dar vienas tuoj tuoj pasirodys, matau jau ir ten kur iltiniai dantenos tinsta, vat su tais visais virsutiniais kankinuosi jau beveik menuo, virkauja naktimis, pabunda daznai, tepaliukai nepadeda kazkas cia klause per kiek laiko isdyksta pilnai tai manau apie menesi tai tikrai
mano mazulei 3.5 menesio ir jau turi 2 dantukus, dygo gan lengvai, pasireiske viduriavimu ir siek tiek padidejusiu irzlumu:) laukiam dar virsutiniu, jau nedaug liko kad prasikaltu:)
mano mazulei 3.5 menesio ir jau turi 2 dantukus, dygo gan lengvai, pasireiske viduriavimu ir siek tiek padidejusiu irzlumu:) laukiam dar virsutiniu, jau nedaug liko kad prasikaltu:)
pirmieji du dantukai isūnui sdygo 4,5 men., nepastebimai, tik i burna viska kiso ir kai dantukai islindo tai neramesnis nakti buvo kokia savaite ar dvi - blaskesi, prabudinejo. o dabar 7,5 men ir jau isdygo vienas virsuje, o trys jau jau pakeliui......nu ir ka. Nzn,jokiu temperaturu, viduriavimu, kartais minimali slogyte (aciudievui), bet.....nzn, ar su tuo cia susije ar ne, bet nepamiega tiesiog naktimis. blaskosi, vartoi, bando sestis isikibes i lovyte per miegus, verciasi ant pilvo..o paskui jau verkt ima, uzmigdyti ziauriai sunku. ir taip jau kelinta naktis. dantenu tepaliukai nepadeda, o be to ir neleidzia prie dantenu liestis, galvoju, gal kokie lasiukai tiktu, bet neisivaizduoju, kokie? vaistininke isule "Neuro" sirupa, bet tik grizusi paskaiciau, kad sirupe medaus yra, o iki metu gi negalima medaus vaikams... diena buna ramus, jokiu irzlumo ar kitu dantu dygimo pozymiu. Gal kam panasiai? as irig save itikineju, kad istversiu, bet jau ir taip niekad nakti vaikas ramiai nemiegojo,o dabar isvis...