Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų mažųjų dantukai

Pirmieji dantukai isdygo tarp 4-5 menesiu. Be jokiu dideliu vargu. O stai dabar(7 men) seiles bega upeliais, o dantuku dar nera.
Atsakyti
QUOTE(Aujusa @ 2012 10 10, 09:39)
Ar ilgai laukėt  dantukų nuo to laiko kai pradėjo seilėtis ir viską kištis į burnytę ? Kiek laiko buvo kai išdygo pirmasis?
Mums 3 mėn ir pas mus tokia pati situacija dabar, tik paskutinėm dienom dar ir labai nerami tapo...

Ogi grauze viska ir seilejosi dar 4 men doh.gif ir tik 6 men ir keliu dienu sulaukem pirmojo dantuko lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif
maze jau seilejasi menesi,kisasi i burnyte rankytes, dar jau mum 2.5menesio
bet siandien koks vajus, viduriuoja, siek tiek ir temp pakilus, apatinese dantenose, pacioj apacioj, matosi kad lyg kazkas baltuoja, na lyg kad dantukai butu pradeje pro dantenas kelia skintis, bet ar tokio amziaus kudikiui gali kaltis dantukai? o gal reik ieskot kitur mazyles irzlumo priezasties?
nes vargsiuke vos ne visa diena rekia, dantenas vos vos medum patepiau ir pamasazavau, tai iskart nurimdavo doh.gif
Atsakyti
Mano zuikiui metai trys men,turim 16 dantuku ir jau laukiam paskutiniu kruminiu,nes vel neramus,rankos pastoviai burnoj. Pirmi dantukai pasirode 4men. smile.gif
Atsakyti
labukas, su siaubu laukiau pirmuju dantuku nes buvau prigasdinta kad busiu be miego,istampytais nervais ir tt blink.gif mano mergaitei 5 men ir savaite vakar pamaciau kad apacioj vos vos pabaus dantenyte,bet jokiu oziu riksmu,nieko,ismiegojo visa nakti,ryte perbraukiau,ogi uz pirsto uzkliuvo astrus dantukas.tai nesuprantu cia jau skaitosi jis issikale,ar dar anksti apsidziaugiau ax.gif ? biggrin.gif
Atsakyti
jau išsikalė, džiaukitės pirmuoju dantuku
Atsakyti
Mano pirmagimiui pirmieji dantukai išdygo tik po PIRMOJO gimtadienio, o antragimiui pirmasis išlindo 9mėn.
Atsakyti
QUOTE(Morfija @ 2012 10 14, 15:29)
Mano pirmagimiui pirmieji dantukai išdygo tik po PIRMOJO gimtadienio, o antragimiui pirmasis išlindo 9mėn.

gaila saviskiu pirmuju nepamenu. va pagrandukas visai kitoks-pirmas dantukas 4 men. o toliau ne krust. tuo tarpu,kai vyro bendradarbio mergaite menesiu jaunesne, o jau turi 6 dantis. ai sakau,veliau digs, veliau kris thumbup.gif
Atsakyti
Dukrytei isdygo 4men. o maziukas dabar jau 4men. seilejasi, viska kisa i burnyte, kai buciuoju net griebia mano nosi biggrin.gif bet dantuku dar nesimato smile.gif
Atsakyti
Mums jau tuoj metukai,turim 5 kapliukus smile.gif Dygsta ziauriai skausmingai ir sunkiai verysad.gif Pirmasis isdygo 8men.
Atsakyti
Pirmas dantukas isdygo 3men., antras - 4men. thumbup.gif
Atsakyti
mums beveik 7men ir man atrodo, kad pradejo dygt dantukai unsure.gif apacioj matosi du tokie balti taskiukai, bet jokiu iskilimu dar nesijaucia, bet vaikas ziauriai irzlus pasidare, o ir naktys bemieges prasidejo.. supi supi ja rekiancia, o ji varkse net snausdama verkia ir kisasi i burnyte pirstukus.. tepu dentidox tepaliuka, bet jis padeda tik kokiom 5min schmoll.gif tai dabar ir pati ir vaikas praktiskai be miego. lauksim ir ziuresim kaip bus toliau, tikiuosi, kad greit viskas pageres 4u.gif
Atsakyti