Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Tecum @ 2011 12 05, 17:54)
Aš tai pritarsiu.
Pradžioje ieškojau modeliukų, kuriuos norėdavau fotografuoti, be atlygio. Visiškai jokio. Vėliau pajutau kad tuo naudojamasi.
Todėl mokestis už fotografavimą manau yra normalus (Jeigu jis atitinka nuotraukų kokybės santykį su kaina) , taipat normalus kaip mokestis už nagų priauginimą, plaukų dažymą ir t.t. Pirmiausia gaištamas laikas fotografuojant, dar vėliau gaištamas laikas tvarkant nuotraukas. Aišku nepritarčiau tam, kad pradedančiojo lygis būtų įvertinamas kaip beveik profo (Bet tikrai būna tokių kas save taip vertina  biggrin.gif ). Bet kažkoks mokestis turi būt.

As dabar darau lygiai ta pati: fotografuoju darzelio renginius, draugu vaiku gimtadienius ir dar isiprasau kokius vaikus pafotkinti ir pan... Kol kas tikrai nepajutau, kad tuo butu naudojamasi, bet darbo tikrai yra. Vakar, po eilinio gimtadienio, manes uzklause viena is sveciu, kiek imu uz fotografavima, sakau "nieko.." ir likau nesuprasta... Draugams galima ir uz dyka pafotkinti, bet is kitu tikrai reiktu imti bent simbolini mokesti.
Is pradziu dziaugiausi, kad galiu pasipraktikuoti, bet dabar apsidziaugiau, kai per labdaros rengini as kepsiu sausainius, o kitas tevelis fotkins drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(mamagute @ 2011 12 05, 15:42)
laba smile.gif

Turiu fotkę "moteriškumo" temai- galvoju, kad tiktų 4u.gif
Šiaip šį lapą- moterį rodžiau beveik prieš metus, kai kas matė, tą, ką ir aš (einanti moteris plazdančiais rūbais ir nešanti rankoje...), kitiems tebuvo tiesiog sudžiuvęs lapas doh.gif. Perfotkinau . Pakoregavau vos. Aš klevo lapo nebematau, o tik moterį, moterį.... biggrin.gif

Labai faina! Matau moteri, ne lapa thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(juratike13 @ 2011 12 05, 10:10)
IKI KALĖDŲ LIKO 19 DIENŲ

fainas palinkėjimas ir foto 4u.gif

QUOTE(Gintarija86 @ 2011 12 05, 11:53)
Labas rytas  biggrin.gif
Aciu uz komentarus mano auto  biggrin.gif Ryoj pultelis atkeliaut turetu, tai bus lengviau fotkinti, negu, kad dabar, uzstatai ta laika ir lauki... ir dar vaika laikyt bandai, kad nepabegtu, nes dar neina susitart, kad truputi ramiai pasedetu  biggrin.gif
Man paciai nespalvota labiau patiko smile.gif Bet idedu ir spalvota smile.gif

nu man spalvota tikrai geriau ax.gif

mamagute - geras lapas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(juratike13 @ 2011 12 05, 13:40)

Labai grazus palinkejimas ir nuotrauka 4u.gif

QUOTE(Gintarija86 @ 2011 12 05, 15:23)
Man paciai nespalvota labiau patiko smile.gif Bet idedu ir spalvota smile.gif

Man spalvota graziau smile.gif

Vakar buvau Punes (musu miesto) fotografu parodoj. Tiek grozybiu prisiziurejau! Daug gamtos nuotrauku buvo, visokiu spalvotu pauksciuku, tai mano dukrai labai patiko thumbup.gif Bet kiek kantrybes reikia tureti, kad pagautum gera paukscio kadra... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paluri: 05 gruodžio 2011 - 14:24
QUOTE(paluri @ 2011 12 05, 15:03)
Labai faina! Matau moteri, ne lapa  thumbup.gif

man smagu smile.gif

QUOTE(Kikirike @ 2011 12 05, 15:12)

mamagute - geras lapas  bigsmile.gif

o gal visgi moteris? biggrin.gif
Atsakyti
Fainos visos "kalendorinės" nuotraukytės :iki kalėdų... Man smagu kiekvieną dieną matyti, laukiu kitos dienos ir vis įdomu, kas gi bus? smile.gif

Gintarija -> spalvota tikrai geriau, o Akasha davė puikų patarimą mirksiukas.gif
Atsakyti
Ačių mergytės, palikėjimas įgavo kiek kitokį atspalvį...bet vakar gulėjau lovoje, viena, vaikai sumigę, ramu...ir sukūriau tokį palinkėjimą...bet...per savo tingines kojas, nenuėjau ir neužsirašiau...o šiandien pamiršau...bet esmė liko ta pati:)

Ir labai noriu padėkoti Yvetei už nuostabią mintį...aš džiaugiuosi kaip mažas vaikas ir taip laukiu sekančios dienos foto 4u.gif

Lapas - man panašu į paukštį, į šikšnosparnį... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mamagute @ 2011 12 05, 15:32)
man smagu smile.gif
o gal visgi moteris? biggrin.gif

taip taip,na ta prasme aš ten irgi įžiūriu moterį lotuliukas.gif
Atsakyti
juratike, labai silta foto wub.gif
Atsakyti
Ei,pasakykit kur moters galva, nu nematau nors užmušk...

Neiste, ačiū labai... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(juratike13 @ 2011 12 05, 17:39)
Ei,pasakykit kur moters galva, nu nematau nors užmušk...

viršutinėj horizontalėj, tokia nedidukė, lyg su kepurėle smile.gif
Atsakyti
]Sveikos moteriukai!
Pakvipo Kaledomis si temute!!!!Mano namuose irgi stovi diziule metu puosmena Egle! Po kol kas oficialiai iziebta nebuvo, tik statymas ir puosyba! Ale smagu, nesvarbu, kad puse baldu reikia istarabaninti jog ja italpinti biggrin.gif
As Kalediniu neatnesiu, bet darau darbeli va toki!

Cia MB vaikysteje su jaunesne sesute, ir musu vaikiukai wub.gif

user posted image

Cia MB su mama, kai buvo maziukas, ir cia MB jau didelis su musu mazuoju suneliu(vos valandeles laiko wub.gif )
Kuris variantas geriau? Zinau reiketu tokio tipo juosteles textura uzmesti, bet o gal kaip tik palikti, kad matytusi laiku skirtumas?Ai nezinau? Kuris koliazo sudeliojimas geriau? Ar netrugdo tas paveikslas uz MB nugaros? Ar bandyti ji nuklonuoti(bandziau, ale nelabai idealiai gavosi...reikia kruopstumo blush2.gif ) Labai lauksiu nuomoniu rolleyes.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
pandre, man labai patinka va tokie mini projekteliai. smile.gif Idomu paziuret, ir technines puses visai komentuot nesinori. 4u.gif
Atsakyti