QUOTE(Zirzė @ 2011 12 05, 11:39)
2. as del datos klausiau, ar pokstas
2011 rugsejo 1 buvo pries 3 men
bet dabar dar taip pagalvojau, as tarkim apsiimciau kad ir nemokamai fotografuoti vestuves,pagal dabartini fotografavimo lygi,bet kas zino,per metus as galiu taip istobuleti,kad man nebus noro fotkinti uz dyka,ir tas pasipraktikavimas jau nebebus praktika, o tiesiog pazado vykdymas
taigi ieskoti pries metus laiko praktikanto vestuvineje fotografijoje manau yra labai klaidinga
Data speju sumaise.... Ir nezinau is tikro ar praktikanto iesko
Gal ir mokesti nori... Tiesiog del tu pasizadejimu, jau taip ir buna... prisizadi ir turi vykdyti pazada, kad taip susiranda ir jei tu iki tiek patobuleji, tai nerealiai pasiseka zmonems.
O klaidenga bus nebent is tavvo puses, jei tu pasizadesi ir labai istobulesi... Nes tikrai dings noras uz dyka fotkinti....
SIaip mano tokia ziauri nuomone, kad netgi praktikuojantis negalima fotografuoti uz dyka. Nes pirmiausiai tai tavo laikas yra brangus, o visu antra technika devisi, po to visi post procesinimai, o jei dar neduok die koki objektyva sudauzai... tai isvis nuostolis.
Papildyta:
QUOTE(Gintarija86 @ 2011 12 05, 11:53)
Labas rytas
Aciu uz komentarus mano auto
Ryoj pultelis atkeliaut turetu, tai bus lengviau fotkinti, negu, kad dabar, uzstatai ta laika ir lauki... ir dar vaika laikyt bandai, kad nepabegtu, nes dar neina susitart, kad truputi ramiai pasedetu
Man paciai nespalvota labiau patiko
Bet idedu ir spalvota
Juratikes kokia grazi nuotrauka su palinkejimu
Dabar taip... Mane erzina ta sviesa is priekio. sekanciam auro, tau uzduotis, pasistatyti egle arciau lango, su dukryte imituoti koki zaisliuku kabinimas o folika statyti kitam kambario gale. kontrazuras, siluetai, daug labiau pagyvintu nuotrauka, gal tada ir jb labiau ziuretusi, jei suzaistum linijom.....
Ir nesakyk, kad su skaitmena sunku auto darytis... Ne velnio.... Va su juostiniu laksciau prie fotiko uzvedinejau taimeri ir dar nezinojau kokie rezultatai bus... Taip pat su savo vaiku dariausi auto.. va cia jau buvo sioks toks extrymas.... O su skaitmena, kadrai neriboti ir paziuret gali , kur pasukt fotika, kaip pasikreipt, kokia expozicija teisingesne