Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Gintarija86 @ 2011 12 04, 21:42)

o kodel nespalvota? nes as tik uz spalvotas kalediskas foto ax.gif

norejau paklausti apie blykstes, i ka reikia atkreipti demesi, renkantis blykste? ax.gif
Atsakyti
Niu kaip smagu kvepia Kaledomis smile.gif Graziu nuotraukeliu pridejote 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2011 12 04, 21:09)
o kodel nespalvota? nes as tik uz spalvotas kalediskas foto ax.gif
norejau paklausti apie blykstes, i ka reikia atkreipti demesi, renkantis blykste? ax.gif

reik atkreipt dėmesi kam naudosi smile.gif)) jei serijom nefotkinsi o tik sau kart nuo karto naudosi, tai gali papigiai pakankamai isigyti, norint kad greit krautusi, serijom fotkintu ir panašiai jau kaina ženkliai išauga. Dar galingumas jos. Aš nelabai ka išmanau, čia trumpai, tiksliau lyg jau perpratau kai kuriuos dalykus bet aiškinti neapsiimu, lai aiškina kad geriau išmano

O aš kalėdų lauksiu su žaliais taškiukais, mažius vėjaraupiais susirgo, bus matyt ar ir dičkis susirgs, dar mama prigasdino kad aš nesirgus g.gif , tai jei ka galėsiu auto daryti su taškiais biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Gintarija86 @ 2011 12 04, 20:42)
Labas smile.gif
Kokios smagios Kaledines nuotraukos, taip ir norisi, kad Kaledos greicau ateitu smile.gif
O pas mane Kaledu senis jau apsilanke, atnese trikoji biggrin.gif tai siandien isbandziau, beliko dar pultelio sulaukti, nes be jo labai jau sunku smile.gif
Dedu savo ir Saules Kaledini auto  hihihi.gif

o man visai faina kad kitokia, nors trūksta kažko tokio kad užuostum kalėdas, bet tuirnt stova tai manau dar sugalvosi ka nors
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vienintelė: 04 gruodžio 2011 - 21:44
QUOTE(Zirzė @ 2011 12 04, 19:46)
Prasideda Kalėdiniai kepiniai, - ore sklando cinamono, gvazdikėlių, kvapiųjų pipirų  kvapas.

Liko 20 dienų

Super,man patiko wub.gif

QUOTE(Jurzole @ 2011 12 04, 20:08)

Beveik autoportretas...

nu visai įdomiai

QUOTE(Gintarija86 @ 2011 12 04, 21:42)

ėėė,sugrąžink kalėdoms spalvas bigsmile.gif man norisi spalvotos
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 12 04, 20:33)
..žiūriu į Jūržolės foto ir galvoju, kad reikėtų privalomų Kalėdinių autoportretų padaryti smile.gif cool.gif

as jau generuoju ideja autopotretui drinks_cheers.gif

QUOTE(vienintelė @ 2011 12 04, 22:36)
reik atkreipt dėmesi kam naudosi smile.gif)) jei serijom nefotkinsi o tik sau kart nuo karto naudosi, tai gali papigiai pakankamai isigyti, norint kad greit krautusi, serijom fotkintu ir panašiai jau kaina ženkliai išauga. Dar galingumas jos. Aš nelabai ka išmanau, čia trumpai, tiksliau lyg jau perpratau kai kuriuos dalykus bet aiškinti neapsiimu, lai aiškina kad geriau išmano

na radau tokia, abejotinos firmos, bet raso, kad uzsikrauna kas 5 sekundes, cia daug ar mazai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2011 12 04, 21:09)

Aš turiu pačią papraščiausią pirktą Ebay, nėra ir TTL rėžimo, bet ir tas netrukdo pokolkas. :]
Ištikrųjų žiūrint ką fotografuosi. Jei norėsi, kad greitai užsikrautų, kad nereiktų pačiai reguliuotis blykstės ir t.t. tai kaina tikrai bus normali. Aš šitą kinietišką, nusipirkau tikrai pigiai ir nė kiek nesigailiu, visai kitokios nuotraukos, tik pasižaist tenka labiau, nes reikia pačiai blykste nusireguliuot ir užsikrauna ne taip greitai. O pats blykstės efektas puikus, nesigailiu.
Dabar kažkaip jau po truputį norisi man aplamai technikos naujesnės, geresnės. Turimos kokybė nebetenkina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(eurik@.k @ 2011 12 04, 20:00)
pats paciausias kadras

Ačiū labai. 4u.gif

QUOTE(Gintarija86 @ 2011 12 04, 20:42)

O siaubeli, kaip Saulė jau užaugo ir plaukučiai kokie smile.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikos,
sorry, kad ikisu savo nosi biski ne i tema, bet.... Rugsejo 1 dienai 2011 ieskau fotografo vestuvems. Gal kas noretu pasipraktikuoti ? Daugiau per az.
Atsakyti

QUOTE(sayonara @ 2011 12 04, 20:33)
..žiūriu į Jūržolės foto ir galvoju, kad reikėtų privalomų Kalėdinių autoportretų padaryti smile.gif cool.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2011 12 04, 22:46)
as jau generuoju ideja autopotretui drinks_cheers.gif
na radau tokia, abejotinos firmos, bet raso, kad uzsikrauna kas 5 sekundes, cia daug ar mazai? g.gif

Kas ta abėjotina firma? smile.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif

na ir daug Kalėdinių grožių pridėjot, kad atsižiūrėt neįmanoma smile.gif šaunuolės , kad sugebat gyvent šventinėmis nuotaikomis, kai už lango lietutis lyja, ir vos ne pavasariu kvepia biggrin.gif

jei ne sm'as tai taip ir nesuprasčiau, kad šventės artėja biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajonė mūsų: 04 gruodžio 2011 - 23:48
QUOTE(Yvette @ 2011 12 04, 19:52)
Kalediniu? sunku tokius sumastyti. Ka nors idomaus, originalaus. Ir siaip su autoportretais vargas.
Lt raides dingo, tingiu pc perkraut. Nepykit.

Turėjau galvoje ne kalėdinių, kuriose atsispindėtų kalėdos, o kalėdinių - padarytų iki kalėdų, kalėdoms..smile.gif o ten jau su tuo atsispindėjimu - kaip kuriai išeitų..

QUOTE(Diancikas @ 2011 12 04, 19:57)
Tik - VISOMS  lotuliukas.gif

njooooo doh.gif
Atsakyti