Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Egzo @ 2011 12 04, 14:35)
biggrin.gif pasirodau ir as savo praejusios savaites zaidimus namuose su dukryte.
"Nykštuko svajonė" smile.gif

Grazus koliaziukas. Bet gal i du atskirus skirstyciau. Bet siaip tikrai labai smagiai...

QUOTE(Tecum @ 2011 12 04, 15:06)
Sveikos. smile.gif
Kaip matau gyvenat linksmai, biškiuką pasipykstat, kitą biškiuką gražiai gyvenat smile.gif
Pas mane ilgą laiką buvo kūrybinis badas. Bet paskutiniu metu nebegaliu be jūsų nei dienos, kaip rytinė kava ši tema tapo. Tik kažkaip įsiliet iš naujo sunku.
Ir išvis savim paskutiniu metu esu nepatenkinta smile.gif
Tai manau trūksta gero spyrio į šikną, patarkavimo, kad sugebėčiau savo pasauly susiprast.
Į žaidimo sąrašiuką nesiregistravau, bijojau nuvilt smile.gif  Bet foto vistiek padariau į tą temą. Kad Kalėdų laukimas būtų jaukesnis... Jei yra ką kritikuot, laukčiau :)Smagios likusios dienos.
Refresh.

]

Smagiai, kalediskai, tik raudonas remelis blasko. mirksiukas.gif ir sveika sugryzus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 12 03, 12:25)
[b]Liko 22 dienos

labai grazu wub.gif

QUOTE(eurik@.k @ 2011 12 03, 15:42)
say kalediniu mainu foto  blush2.gif 

wub.gif
grazu!
QUOTE(S.B.M. @ 2011 12 04, 00:53)
Na as irgi truputi ziemos nuotaikos noriu inesti... smile.gif Kazkaip ziema prasidejo, o sniego  dar nematyti... O man jau noretusi, kad visur butu balta.....

bigsmile.gif wub.gif

QUOTE(Egzo @ 2011 12 04, 14:35)
biggrin.gif pasirodau ir as savo praejusios savaites zaidimus namuose su dukryte.
"Nykštuko svajonė" smile.gif
user posted image

grazu!!

pridejot grozybiuuu bigsmile.gif

noriu ir as pultelio nebrangaus kokio reik pasiziuret per ebay gal g.gif
Atsakyti
Nugi pasiėmiau gesintuvą ir nugesinau spalvas biggrin.gif
O jei rimtai, ar geriau dabar?
Kažkaip sunkiai man su raudona sekasi.

user posted image

Aš dar nuo savęs noriu pasakyti, kad labai labai laaaabai patiko S.B.M. snieguolytė wub.gif Viskas - apranga, nuotaika, stilius.... Jaukiai.

Taipat, Egzo, Nykštuko svajonė. Gal šiek tiek perkrautas koliažiukas blush2.gif Žvilgsnis laksto po visą koliažą, tiesiog. Gal su mažiau nuotraukų būtų stipriau. bet fainai wub.gif

Man atrodo pas mane bus irgi kažkas į tą temą blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Prasideda Kalėdiniai kepiniai, - ore sklando cinamono, gvazdikėlių, kvapiųjų pipirų kvapas.

Liko 20 dienų

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzė: 04 gruodžio 2011 - 18:53
QUOTE(Zirzė @ 2011 12 04, 19:46)
Prasideda Kalėdiniai kepiniai, - ore sklando cinamono, gvazdikėlių, kvapiųjų pipirų  kvapas.

Liko 21 diena

dar gali pataisyti savo žinutę. Čia aš suklydau. Vakar buvo likusi 21 diena. blush2.gif
Ka mane jau flickr pataisė. Atsiprašau.
Atsakyti
Nebesuprantu, kaip jus tas likusias dienas skaiciuojate - iki Kaledu ar iki Kuciu? unsure.gif

Kaip smagu temoje Kaledu laukti bigsmile.gif Tokios visos jaukios, siltos, artejanciom sventem kvepiancios nuotraukos... smile.gif

As irgi pagaliau atradau kaledine nuotaika, tai ta proga -

Beveik autoportretas...

user posted image

Atsakyti
..žiūriu į Jūržolės foto ir galvoju, kad reikėtų privalomų Kalėdinių autoportretų padaryti smile.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 12 04, 20:33)
..žiūriu į Jūržolės foto ir galvoju, kad reikėtų privalomų Kalėdinių autoportretų padaryti smile.gif cool.gif

Kalediniu? sunku tokius sumastyti. Ka nors idomaus, originalaus. Ir siaip su autoportretais vargas.
Lt raides dingo, tingiu pc perkraut. Nepykit.
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 12 04, 19:33)

drinks_cheers.gif

Tik - VISOMS lotuliukas.gif

P.S. Nu fainų nuotraukų pridėjot, Kalėdinė nuotaika pradėjo jaustis (man).
Atsakyti
QUOTE(Egzo @ 2011 12 04, 15:35)

Va cia raudona labai grazi, as ir tokios noreciau, reikes bandyt dar, saturation nebenaudosiu.

Atsakyti
QUOTE(neiste @ 2011 12 03, 16:26)
Patarkavimui:

man labai jau prisharpinta g.gif
QUOTE(Laukine25 @ 2011 12 03, 17:57)
oi, maniau kad autorė say.. eurik@.k, persiprašau, papasakok apie šviesą smile.gif

tiesa sakant taip fotkinta senai smile.gif , bet man jis pats paciausias kadras (dievinu alyvas ju kvapa) , pas mane nera labai daug sviesos namuose , fotografuota kokia 2 metru astumu nuo lango is kaires , uz alyvu fonas yra nuo tamsios spalvos sofa, 1.4 f iso 400

QUOTE(S.B.M. @ 2011 12 03, 22:53)
Na as irgi truputi ziemos nuotaikos noriu inesti... smile.gif Kazkaip ziema prasidejo, o sniego  dar nematyti... O man jau noretusi, kad visur butu balta.....

o tu cia juosta fotografavai ?
Atsakyti
Labas smile.gif
Kokios smagios Kaledines nuotraukos, taip ir norisi, kad Kaledos greicau ateitu smile.gif
O pas mane Kaledu senis jau apsilanke, atnese trikoji biggrin.gif tai siandien isbandziau, beliko dar pultelio sulaukti, nes be jo labai jau sunku smile.gif
Dedu savo ir Saules Kaledini auto hihihi.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gintarija86: 04 gruodžio 2011 - 20:43