Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Kaip jau ir as smalsauju nuo ko ir kada gausiu..jau taip laukiasi... blush2.gif
O cia va i vaiku, Kaledu tema.....prisidedu ir as...oj, oj, oj...kaip sunku fotografuoti vaikus...is to, ka planavau, nepadariau nieko! Gaila...nes norejau atvirukams spec. nuotrauku...siusti uosviems ir bla bla bla....neisejo nei vienos, kurioje abu vaikiukai butu atsisuke, nesusirauke, neuzsimerke ar dar kaip nors....o ir as kazkokiame skubejime...kada ismoksiu ramiai fotografuoti? doh.gif
Idedu viena...kadangi kalediniu spalvu daug kas atsikandote laugh.gif dedu j/b mirksiukas.gif spalvota rasite flickrmirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2011 12 15, 13:42)
o cia ne archyvine foto?

Archyvinė ax.gif bet juk niekas nesakė, kad būtent naują ką tik iškeptą reikia dėt... Buvo rašyta, kad galima dėt niekur nedėtą ir nerodytą... tokią ir dėjau unsure.gif

Pandre, man patiko 4u.gif
Atsakyti

Pandre, spalvota daug fainiau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 15 gruodžio 2011 - 19:34
QUOTE(Dalyja @ 2011 12 15, 20:10)
Archyvinė  ax.gif bet juk niekas nesakė, kad būtent naują ką tik iškeptą reikia dėt... Buvo rašyta, kad galima dėt niekur nedėtą ir nerodytą... tokią ir dėjau  unsure.gif

ane? smile.gif

cituoju ....<Taisyklės, gairės paprastos. Ne visi mes esame tikintys, bet kiekvienam iš mūsų tas laikas iki Kalėdų, adventas vis tiek yra ypatingas laikas, kažkoks kitoks. Galima rasti daugybę prasmių, savo ir ne tik savo. Tai va, ir darom nuotraukas, kurios gal kažkiek atspindėtų tą nuotaiką iki Kalėdų. Tačiau tai nebūtinai turi būti tik kalėdine nuotaika paremtos nuotraukos. smile.gif Svarbiausia, kad tai nebūtų iš archyvų. Šių dienų tikslas padaryti dar bent po vieną naują nuotrauką savo archyve. Su mintimi.>.....

QUOTE(pandre @ 2011 12 15, 19:45)
spalvota rasite flickrmirksiukas.gif

as tik uz spalvota ax.gif

QUOTE(S.B.M. @ 2011 12 15, 18:16)
Negaliu nepasidalinti  lotuliukas.gif  Sakniai pakvatojau....
http://www.petapixel...than-you-think/

wow rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzė: 15 gruodžio 2011 - 19:38
QUOTE(Zirzė @ 2011 12 15, 20:37)
ane? smile.gif
cituoju ....<Taisyklės, gairės paprastos. Ne visi mes esame tikintys, bet kiekvienam iš mūsų tas laikas iki Kalėdų, adventas vis tiek yra ypatingas laikas, kažkoks kitoks. Galima rasti daugybę prasmių, savo ir ne tik savo. Tai va, ir darom nuotraukas, kurios gal kažkiek atspindėtų tą nuotaiką iki Kalėdų. Tačiau tai nebūtinai turi būti tik kalėdine nuotaika paremtos nuotraukos. smile.gif Svarbiausia, kad tai nebūtų iš archyvų. Šių dienų tikslas padaryti dar bent po vieną naują nuotrauką savo archyve. Su mintimi.>.....

Na tai keičiu nuotrauką, kurią padariau gryždama iš darbo šiandien. blush2.gif
Miesto šurmulys prieš Kalėdas.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dalyja @ 2011 12 15, 20:44)
Na tai keičiu nuotrauką, kurią padariau gryždama iš darbo šiandien. blush2.gif

visai kitas reikalas mirksiukas.gif
Atsakyti
Yvette, pakarpiau jau, tikrai geriau ziurisi! Aciu mirksiukas.gif

Aciukas visoms pasisakiusioms uz spalvas....man ir ju norisi..nesvarbu, kad jau visur visur vienodai raudona-balta...bet gi savo pipirams irgi to reikia rolleyes.gif kas metai, vis tas pats malonus svenciu laukimas rolleyes.gif
Atsakyti
Man tai abi Dalyjos foto tinka, tiek pirma, tiek antra. Ir matyt nesusikalbėjom dėl taisyklių. Kai pasakojau apie žaidimo idėją brūkštelėjau, kad gali būti ne nauja, svarbu nematyta foto ir nebūtinai kalėdų tematika. Gal Dalyjai šie mano žodžiai ir įsiminė, tad foto buvo iš archyvų. Paskui tik Ka aprašyme pabrėžė, kad foto ne iš archyvo. Tai vat.

Pandre, džiugu, kad patiko. Šiaip labai faina ta foto. Įkelk ir čia

Vat dar pamąsčiau, gal norėtumėt kitą žaidimą sužaisti. Be įsipareigojimų, be sąrašų. Tiesiog, sumąstot ir įkeliat.
Tema "Palinkėjimai". Geriau būtų, kad be parašytų žodžių išsiverstume. Jei linkim laimės, tai įkeliam foto, kurioje spindi laimė, jei sveikatos, kad tai atsispindėtų ir t.t.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 15 gruodžio 2011 - 20:08
QUOTE(Dalyja @ 2011 12 15, 20:44)

Dalyja, puikiai! Jauciasi veiksmas vakarinis;))))Ne tu viena skubi namuciu po darbuko;)
Zydraake, flickr kalusei kokiu metu laiku fotografuota? Tai siandien;)
Papildyta:
QUOTE(Yvette @ 2011 12 15, 21:02)
Pandre, džiugu, kad patiko. Šiaip labai faina ta foto. Įkelk ir čia

Nu ,zinok, nesuprantu, kaip jus toki matyma turit g.gif Nu as nemaciau, kad taip geriau tiktu..bet, kai pakarpaiu, tai nepalyginamai geriau atrodo...simta kartu blink.gif blush2.gif
Ikelsiu cia blush2.gif

user posted image

Nu, o spalvota flickr jau patalpinta, bet cia nebeapkrausiu..be to si nuotrauka man j/b tikrai graziau ziurisi g.gif O pagal Yvettes apkarpyma is vis debesi jau gaudau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 12 15, 12:40)
Nu aš jau paskutinį kartą dedu iš tos dienos  ax.gif Kadangi tvarkiau dabar foto tai va įdedu mūsų komanda  blush2.gif

Šaunuoliai jūs. Ir video užmačiau-tikrai faina smile.gif
QUOTE(S.B.M. @ 2011 12 15, 15:16)
Negaliu nepasidalinti  lotuliukas.gif  Sakniai pakvatojau....

Mjo.... laugh.gif
pandre, faina sesija-aš už spalvotas vis tik
QUOTE(Dalyja @ 2011 12 15, 17:44)

Man patinka, tik to šurmulio gal norėtųsi labiau smile.gif

aš nieko neturiu parodyt, tik buitiniai kadrai iš Kalėdinių pasirodymų mokykloje ax.gif Aptingau...
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti