Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Laukine25 @ 2011 12 04, 14:18)
Merginos, aš vėl su auto klausimu  biggrin.gif Pasakykit, nu į ką Jūs fokusuojate pvz jei norit nufotkint stovinčią vidurį kambario. Tarkim su trikoju fotkinat. Kambarys tuščias, Jūs norit atsistot jo vidury ir nusifotkint. Kaip sufokusuot orą???????

Pasistatyka kėkę ar dar ką nors,su rankiniu fokusu sufokuosk,atsistok vietoje kėdės (aš tiesiog atsistoju ir nustumu,arba tą vietą pasižymiu kaip nors nustumus) ir šiaip f pasirink didesnį,kad ryškumo zona didesnė būtų ax.gif
Atsakyti
biggrin.gif pasirodau ir as savo praejusios savaites zaidimus namuose su dukryte.
"Nykštuko svajonė" smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Egzo @ 2011 12 04, 14:35)
biggrin.gif pasirodau ir as savo praejusios savaites zaidimus namuose su dukryte.

linksmai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(paluri @ 2011 12 04, 13:23)
Padek ten koki nors daikta, pvz dideli zaisla ir sufokusuok smile.gif
Cia tik pradziamoksles patarimas....  blush2.gif

QUOTE(Kikirike @ 2011 12 04, 13:33)
Pasistatyka kėkę ar dar ką nors,su rankiniu fokusu sufokuosk,atsistok vietoje kėdės (aš tiesiog atsistoju ir nustumu,arba tą vietą pasižymiu kaip nors nustumus) ir šiaip f pasirink didesnį,kad ryškumo zona didesnė būtų  ax.gif

Per sudėtinga.. Iš kur man gaut 1,7m meškiną ar kažką? Jei noriu kad veidas būtų fokuse ir noriu nuotraukoje stovėti, tai maždaug 1,6m aukštyje turiu fokusuoti. Negi nėr paprastaesnio būdo? Kažkoks kosmosas tie auto, dievaži.
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 12 04, 14:39)
Per sudėtinga.. Iš kur man gaut 1,7m meškiną ar kažką? Jei noriu kad veidas būtų fokuse ir noriu nuotraukoje stovėti, tai maždaug 1,6m aukštyje turiu fokusuoti. Negi nėr paprastaesnio būdo? Kažkoks kosmosas tie auto, dievaži.

na taigi pasibandai vieną kartą,pažiūri fokuse ar ne,tada antrą kartą perfokusuoji jei matau kad čiut čiut nugrybinai, ir viskas,gi čia skaitmena gali pažiūrėti,na jei jau aš su juostą pataikiau tai su skaitmena iš vis zaprasto drinks_cheers.gif o pultelio neturi?
Atsakyti
Sveikos. smile.gif
Kaip matau gyvenat linksmai, biškiuką pasipykstat, kitą biškiuką gražiai gyvenat smile.gif
Pas mane ilgą laiką buvo kūrybinis badas. Bet paskutiniu metu nebegaliu be jūsų nei dienos, kaip rytinė kava ši tema tapo. Tik kažkaip įsiliet iš naujo sunku.
Ir išvis savim paskutiniu metu esu nepatenkinta smile.gif
Tai manau trūksta gero spyrio į šikną, patarkavimo, kad sugebėčiau savo pasauly susiprast.
Į žaidimo sąrašiuką nesiregistravau, bijojau nuvilt smile.gif Bet foto vistiek padariau į tą temą. Kad Kalėdų laukimas būtų jaukesnis... Jei yra ką kritikuot, laukčiau :)Smagios likusios dienos.
Refresh.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Tecum @ 2011 12 04, 15:06)

Į žaidimo sąrašiuką nesiregistravau, bijojau nuvilt smile.gif  Bet foto vistiek padariau į tą temą. Kad Kalėdų laukimas būtų jaukesnis... Jei yra ką kritikuot, laukčiau :)Smagios likusios dienos.
Refresh.

smagus advento kalendorius,bet rėmelio gal balto reikėtų,ir spalvas nors truputi nugesinti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Egzo @ 2011 12 04, 14:35)
http://farm8.staticf...8486999c9_b.jpg[/img]

patiko ir man smile.gif Baltai raudona, faina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 12 04, 13:43)
o pultelio neturi?

Laukiu, jau užsisakiau. smile.gif Bet su fokusu man vistiek mistika. Nu bandysiu kažkada, nes dabar tik dejuoju kad nesigauna ir nebandau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 12 04, 15:47)
Laukiu, jau užsisakiau. smile.gif Bet su fokusu man vistiek mistika. Nu bandysiu kažkada, nes dabar tik dejuoju kad nesigauna ir nebandau  biggrin.gif

tai va būtent,pabandyk nes kaip sužinosi ar sudėtinga jei net nebandai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(S.B.M. @ 2011 12 03, 23:53)
Na as irgi truputi ziemos nuotaikos noriu inesti... smile.gif Kazkaip ziema prasidejo, o sniego  dar nematyti... O man jau noretusi, kad visur butu balta.....

labai patiko bigsmile.gif

QUOTE(Laukine25 @ 2011 12 04, 13:18)
Merginos, aš vėl su auto klausimu  biggrin.gif Pasakykit, nu į ką Jūs fokusuojate pvz jei norit nufotkint stovinčią vidurį kambario. Tarkim su trikoju fotkinat. Kambarys tuščias, Jūs norit atsistot jo vidury ir nusifotkint. Kaip sufokusuot orą???????

jei meskio neturi biggrin.gif , sodinkis zmogeli, kvieskis i svecius ka nors

QUOTE(Egzo @ 2011 12 04, 13:35)

patiko thumbup.gif tik man per didelis koliaziukas

QUOTE(Tecum @ 2011 12 04, 14:06)

pritariu kikei. man remelio isvis galetu nebuti, o spalvas taip pat siek tiek gesinciau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(S.B.M. @ 2011 12 03, 23:53)
Na as irgi truputi ziemos nuotaikos noriu inesti... smile.gif Kazkaip ziema prasidejo, o sniego  dar nematyti... O man jau noretusi, kad visur butu balta.....

QUOTE(Egzo @ 2011 12 04, 13:35)

KOKIE GROŽIAI wub.gif wub.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti