Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Sandrutia @ 2011 12 15, 16:26)
Kiek tu laiko pvz apskritai uzsiimi fotografija, ir po kiek laiko va turi jau studijyte?
Ir siaip idomu, jei namie pabandyt isirengti bent minimalia studija, gal isivaizduojat kas, kokie apytiksliai kastai butu visai technikai tureti(neskaitant sienu perdazymo )?
Galimybiu ir laiko turiu , ypac jei tai butu namie, tik nuo ko viska pradet??? Gal sakau kokius studijines fotografijos kursus pasidairyt..?

hm...sunku dabar pasakyti,na tarkim aš skaitau,kad foto pradėjau užsiminėti tada kai pradėjau eiti į kursus,na tai reiškia šių metų kovą mirksiukas.gif studiją mes turim nuo rugsėjo ax.gif Darėm mes studijinės fotografijos kursus,kadangi dabar nelabai susirinko grupė,nutarėm daryti gal kokį sausį jei atsiras norinčių 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 12 15, 15:32)
hm...sunku dabar pasakyti,na tarkim aš skaitau,kad foto pradėjau užsiminėti tada kai pradėjau eiti į kursus,na tai reiškia šių metų kovą  mirksiukas.gif studiją mes turim nuo rugsėjo  ax.gif Darėm mes studijinės fotografijos kursus,kadangi dabar nelabai susirinko grupė,nutarėm daryti gal kokį sausį jei atsiras norinčių  4u.gif

Na, kadangi as i kursus ejau liepa-rugpjuti, tai dar turiu laiko smile.gif Jusu daugumos pazangos mane vercia jaustis kaltai o tuo paciu ir toks spyris gaunasi..
Bet cia kursai butu Vilniuj ar ne? Gal sakau ir Kaune kazkada organizuosit? 100 proc ateiciau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandrutia @ 2011 12 15, 16:35)
Na, kadangi as i kursus ejau liepa-rugpjuti, tai dar turiu laiko smile.gif Jusu daugumos pazangos mane vercia jaustis kaltai o tuo paciu ir toks spyris gaunasi..
Bet cia kursai butu Vilniuj ar ne? Gal sakau ir Kaune kazkada organizuosit? 100 proc ateiciau smile.gif

na aš manau pažanga tik su įdirbiu yra siejama o ne su kursais,nuo tos dienos kai pradėjau eiti kursus aš padariau laaaabai daug nuotraukų,daug fs ir t.t. praktiškai nei dienos be fotiko,taip kad fotkinti fotkinti ir dar kartą fotkinti mirksiukas.gif
nežinau kaip dėl kauno,reikia ploto kur daryti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 12 15, 15:38)
na aš manau pažanga tik su įdirbiu yra siejama o ne su kursais,nuo tos dienos kai pradėjau eiti kursus aš padariau laaaabai daug nuotraukų,daug fs ir t.t. praktiškai nei dienos be fotiko,taip kad fotkinti fotkinti ir dar kartą fotkinti  mirksiukas.gif
nežinau kaip dėl kauno,reikia ploto kur daryti g.gif

Tikrai taip, tikrai nesiginciju, kad viskas tik praktikoje. Noriu noriu noriu..

Del ploto, deja, neturiu jokiu minciu, galimybiu sad.gif
Atsakyti
Kikirike -> Graži jūsų komanda bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(o la la la @ 2011 12 15, 10:10)
Aciu, SAY! N E R E A L U! clap.gif
Tik ka sulaukiau pastininkes su voku ir nuotraukomis! Ne viena net! Ir visos mielos LABAI! Taip smagiai jauciausi pakuodama. Taip tvirtai apsaugota nuo pasto ziaurumu, plius papildomas dziaugsmas pakuojant ir nekantraujant thumbup.gif  thumbup.gif
Aciu, aciu.

oba, kaip greit atėjo. užvakar tik atstovėjau eilę pašte, sėdžiu sau davolna, kad gausi po savaitės, o jau, žiū, gavai biggrin.gif

džiaugiuosi, jei patiko 4u.gif wub.gif

SM temoje sudėjau, kurias foto siunčiau olialialialialialialialiai smile.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 15 gruodžio 2011 - 16:04
QUOTE(brumbrumai @ 2011 12 15, 15:51)
kodel niekas nedaro kokio kaledinio baliaus, ka?smile.gif ateiciau biggrin.gif

Reikia ploto ir darom! drinks_cheers.gif
Kike, Simona, priimsit mirksiukas.gif ? tongue.gif

Plumerija, uij jau kuciukai! Tikrai kvepia!
Fainos svieseliu boke smile.gif

Kikirike, Simona, Andriau, Ievukio komanda, super pasidarbavot su Help Portrait! Labai grazi akcija! Saunuoliai.
Vakar Kikes filmuko pasiziurejus, paskaicius jusu atsiliepimu visa nakti vaiku namus sapnavau... Sujaudinot... Negaliu....

Kikirike, Smagi Help Portrait komandos nuotrauka. Antroji tokia zavadnaja su gerom emocijom smile.gif

Say, tikrai labai faina. Vaikai serga antra savaite, pati vos kojas velku, tavo dovana TAIP nuotaika pakele, sventem nuteike!
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 12 15, 17:32)
hm...sunku dabar pasakyti,na tarkim aš skaitau,kad foto pradėjau užsiminėti tada kai pradėjau eiti į kursus,na tai reiškia šių metų kovą  mirksiukas.gif studiją mes turim nuo rugsėjo  ax.gif

Smagu matyti kaip tu greitai prasipompinai smile.gif Ot turi gazo ir uzsidegimo thumbup.gif
Atsakyti
ir aš turiu kuo pasidžiaugti. gavau laišką su foto. bet ne mainų smile.gif Nuo Kristinos foto. Labai labai ačiū, teisingą dieną atėjo, būtent šiandien reikėjo ko nors nelaukto, netikėto. Nudžiuginai.

Aš ryt poryt turiu laisvas. Užsidarysiu tamsiam kambarėlyje ir atspausiu visas skolas, pirmadienį turėčiau išsiųsti. Prisimenu tik Gotte bei Frederica, ir Kristinai bei Ievai esu kai ką skolinga. Jei ką pamiršau rėkit garsiai.
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 12 15, 15:40)
Nu aš jau paskutinį kartą dedu iš tos dienos  ax.gif Kadangi tvarkiau dabar foto tai va įdedu mūsų komanda  blush2.gif

saunuoliai rolleyes.gif
Atsakyti
Negaliu nepasidalinti lotuliukas.gif Sakniai pakvatojau....

http://www.petapixel...than-you-think/
Atsakyti
QUOTE(S.B.M. @ 2011 12 15, 18:16)
Negaliu nepasidalinti  lotuliukas.gif  Sakniai pakvatojau....
http://www.petapixel...than-you-think/

jeaaaaaaaaaaayh. vat čia tai žmogus "žino" ką sako lotuliukas.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 15 gruodžio 2011 - 17:23